هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@_miladوالا من این مورچه ها اصلا برام زندگی نزاشتن
مورچه میگی یاد یه چیزی میفتم
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@phenomenon چی بگو ماهم بخندیدم ؟؟؟ نکنه خونه ی شما هم مورچه داره ..خخخ
نه لای کتابام مورچه دارهههههه
-
_MILAD_ نه بابا من کاری به زیاد بودنشون ندارم من همش رو اعصابمه که اینا به هم چی میگن وقت به هم میرسن من که همش میگم ادرس میپرسن ولی خوب دیگه اینا خیلی ادرس میپرسن حالم ازشون بهم میخوره...
-
بچه ها برا زیست من الان کل سه فصل اول زیست دومو خوندم تستای سریB الگو رو زدم نکاتشم نوشتم الان برا مرور برم دوباره همون فصلو بخونم تستای رو دوباره بزنم؟؟؟
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها برا زیست من الان کل سه فصل اول زیست دومو خوندم تستای سریB الگو رو زدم نکاتشم نوشتم الان برا مرور برم دوباره همون فصلو بخونم تستای رو دوباره بزنم؟؟؟
نه برا مرور برو تست جدید بحل یا نکات قبلی رو که نوشتی مرور کن....یادت باشه وقت برا دوباره زنی تست نیس .....مگه اینکه تو یه صفحه ایرادات خیلی زیاد باشه ....تست جدید بزن الان
-
Alireza17 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی میدونه پرستاری دانشگاه ازاد تهران چه رتبه ای میخواد ؟؟؟ شهریش رو هم بگین :|
پرستاری عادی ترمی 4 و نیم....مازادش 6و 100 ترمی ....رتبش رو نمی دونم اما امسال بالا گرفته بود ...اخرین ترازش امسال 8 هزار و خورده ای بود
-
نه برا مرور برو تست جدید بحل یا نکات قبلی رو که نوشتی مرور کن....یادت باشه وقت برا دوباره زنی تست نیس .....مگه اینکه تو یه صفحه ایرادات خیلی زیاد باشه ....تست جدید بزن الان
-
مهی جون
سلام عزیزم چه خوب شد جوابمو دادی
پس الان من برم کتابمو با نکاتی که نوشتم با تست جدید بزنم؟؟خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مهی جون
پس الان من برم کتابمو با نکاتی که نوشتم با تست جدید بزنم؟؟حتما ...به قول یه استادی تکرار چیزایی که بلدی اشتباه ...یه مرور سریع کن رو نکات ...تست جدید بزن
-
مهی جون
پس الان من برم کتابمو با نکاتی که نوشتم با تست جدید بزنم؟؟حتما ...به قول یه استادی تکرار چیزایی که بلدی اشتباه ...یه مرور سریع کن رو نکات ...تست جدید بزن
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Alireza17 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی میدونه پرستاری دانشگاه ازاد تهران چه رتبه ای میخواد ؟؟؟ شهریش رو هم بگین :|
پرستاری عادی ترمی 4 و نیم....مازادش 6و 100 ترمی ....رتبش رو نمی دونم اما امسال بالا گرفته بود ...اخرین ترازش امسال 8 هزار و خورده ای بود
4.5داری قرض بدی فعلنه؟ :|
-