هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
مسئولیت داشت استعفا دادم 😂 -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
من که الان دیگه پدر نیستم
پول دار شدم 😂😂
مشکل از پدر بودنه 😂😂پولدار شدی ؟ از پدرمعنوی بودن هم که استعفا دادی :face_with_monocle:
میخوای مزدوج بشی؟:face_with_tears_of_joy:
پس بگو چرا دیگه با ما نمیگردی میترسی دوستی با ماها برات سابقه برابر با 8 سال زندان و دو تا قتل حساب بشه ؟ حقم داری :face_with_tears_of_joy:
حداقل شام عروسیو آدرس میدیم برامون پست کن :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari
😂😂 -
@mitra-ism-rahmani
پول دار شدم 😂😂
مشکل از پدر بودنه 😂😂پولدار شدی ؟ از پدرمعنوی بودن هم که استعفا دادی :face_with_monocle:
پس بگو چرا دیگه با ما نمیگردی میترسی دوستی با ماها برات سابقه برابر با 8 سال زندان و دو تا قتل حساب بشه ؟ حقم داری :face_with_tears_of_joy:
حداقل شام عروسیو آدرس میدیم برامون پست کن :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: -
https://aspb20.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/c3e9b89638399a5cf7384bf329743b9a28494250-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImU2OWI0ODFkMTM2NWM5OGNlN2IxNmVjMTdkNzFkZjgxIiwiZXhwIjoxNjM0ODUxMzY2LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.rCgCGtvVw3CwqClWQ0R_NBwGj_5yqIwSrZJWmcAPFjM
اینم خیلی باحاله
وابس یعنی وایسا
اوقتش تلخه یعنی عصبیه
دو پرک شد یعنی نصف شد/دوتا شد
جعر یعنی عمیق -
@mitra-ism-rahmani
پول دار شدم 😂😂
حداقل شام عروسیو آدرس میدیم برامون پست کن :broken_heart: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani
اره پول دار شدم 😂😂
البته الان خوردم به بی پولی ی مدت دیجی کالا رو از ورشکستگی نجات دادم 😂😂
نه بابا این شوخیه کثیف مزدوج شدن رو کی باب کرد 😐😂🪓🪓🪓 -
@mitra-ism-rahmani
نه والا خبری ازش نیست
هیچ جا انلاین نشده 😐
غزاله هم نیستش این مدتیه 😐
افسر عباسی هم نیستش 😶😶81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه والا خبری ازش نیست
هیچ جا انلاین نشده 😐
افسر عباسی هم نیستش 😶😶غزاله که از آخرین بار تو انجمن دیدمش دیگه ندیدم فقط اخبارشو از افسر میگرفتم افسر هم دیروز باهاش داشتم حرف میزدم و اینفی هم خودش میگفت برا یه مدتی کلا ناپدید میشه مثل اینکه همه سر عقل اومدن جز من :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
-
https://aspb20.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/c3e9b89638399a5cf7384bf329743b9a28494250-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImU2OWI0ODFkMTM2NWM5OGNlN2IxNmVjMTdkNzFkZjgxIiwiZXhwIjoxNjM0ODUxMzY2LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.rCgCGtvVw3CwqClWQ0R_NBwGj_5yqIwSrZJWmcAPFjM
اینم خیلی باحاله
وابس یعنی وایسا
اوقتش تلخه یعنی عصبیه
دو پرک شد یعنی نصف شد/دوتا شد
جعر یعنی عمیق -
@mitra-ism-rahmani
نه والا خبری ازش نیست
هیچ جا انلاین نشده 😐
افسر عباسی هم نیستش 😶😶غزاله که از آخرین بار تو انجمن دیدمش دیگه ندیدم فقط اخبارشو از افسر میگرفتم افسر هم دیروز باهاش داشتم حرف میزدم و اینفی هم خودش میگفت برا یه مدتی کلا ناپدید میشه مثل اینکه همه سر عقل اومدن جز من :face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
افسر خوبه ؟
شیطونه میگه منم غیبت کبری رو شروع کنم 😂 -
@mitra-ism-rahmani
اره پول دار شدم 😂😂
البته الان خوردم به بی پولی ی مدت دیجی کالا رو از ورشکستگی نجات دادم 😂😂
نه بابا این شوخیه کثیف مزدوج شدن رو کی باب کرد 😐😂🪓🪓🪓 -
@roghayeh-eftekhari
دایی من کرج درس میخوند
میگف خابگاهیام همش میگفتن توروخدا یبار فحش بده خیلی خوشگل فحش میدی :))
خوششون میومد بندهاخدا -
81Sobhan شوخی نیست کاملا جدیه ولی فاطمه دستتون رو رو کرد fatemeh8181
@roghayeh-eftekhari حالا که اینطور شد
شما کیس مناسب گیر بیاریید من میرم میگیرم 😂😂
من ی عقاب تنهام مزدوج کجا بود 😂 -
@roghayeh-eftekhari
دایی من کرج درس میخوند
میگف خابگاهیام همش میگفتن توروخدا یبار فحش بده خیلی خوشگل فحش میدی :))
خوششون میومد بندهاخدا -
pouya hosein pour :face_with_rolling_eyes: :face_with_steam_from_nose: :unamused_face:
fatemeh8181 چی شد؟
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani دیدینننننن آقا این به هیچکس شیرینی و شام عروسیشو نمیده خیالت تخت
میدی باید به ما بده اگه نده با کل بچه ها میریزیم خرم آباد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan شوخی نیست کاملا جدیه ولی فاطمه دستتون رو رو کرد fatemeh8181
@roghayeh-eftekhari
این زیر بار نمیره اونم از دایی که دیشب به تک دلش میگه سیوش کردم ورق -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani دیدینننننن آقا این به هیچکس شیرینی و شام عروسیشو نمیده خیالت تخت
میدی باید به ما بده اگه نده با کل بچه ها میریزیم خرم آباد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani
باشه 😂😂😂 -
@roghayeh-eftekhari
این زیر بار نمیره اونم از دایی که دیشب به تک دلش میگه سیوش کردم ورقfatemeh8181 آرهههه میبینی تو خیانت به ارغوانش ماروهم شریک میکنه😑🗡
-
fatemeh8181 چی شد؟
pouya hosein pour
چی چیشد؟