هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مثل اینکه قدم ما نحسه هر وقت میام یهو همه باهم میرن..
قبل شمام خلوت بود تقریبا...
-
:joy: بنظر من کار خوبی میکنن داد میزنن تو کلاس :joy: کلاس درس خودشونه ! شما بیا همایششون رو ببین اصلا صدا رو بالا نمیبرن بستگی به جو داره :joy: و 30 سال تجربه نشون میده که تو کلاس باید چجوری باشی
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:joy: بنظر من کار خوبی میکنن داد میزنن تو کلاس :joy: کلاس درس خودشونه ! شما بیا همایششون رو ببین اصلا صدا رو بالا نمیبرن بستگی به جو داره :joy: و 30 سال تجربه نشون میده که تو کلاس باید چجوری باشی
😂😂😂😂
-
مثل اینکه قدم ما نحسه هر وقت میام یهو همه باهم میرن..
قبل شمام خلوت بود تقریبا...
mohammadhassan یعنی همه خوابن اینا چرا اینقدر زود میخوابن؟؟
-
نه الزاما خواب نیستن :smiley:
شاید هستن ولی خستن... :joy: -
نه الزاما خواب نیستن :smiley:
شاید هستن ولی خستن... :joy:mohammadhassan شایدم باشن ولی......خخخ
-
حالتوووووووووون چطووووووووووووووووره ؟
عااااااااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییی
حال الاییییییییییی هایییییییییییییییی توووووووووووووو خوووووووووووووونه چطوووووووووووورهههههههههه؟
عاااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللللییییییییییییییییی -
حالتوووووووووون چطووووووووووووووووره ؟
عااااااااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییی
حال الاییییییییییی هایییییییییییییییی توووووووووووووو خوووووووووووووونه چطوووووووووووورهههههههههه؟
عاااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللللییییییییییییییییی -
واقعا خوبی چو از حد بگذرد...
:slight_smile: خداروشکر که همیشه این رو به یادم میارم که آلاء وظیفه نداره تدریس رایگان و با کیفیت در اختیار دانش آموزا قرار بده ( اونم توی این اوضاعی که همه به طریقی از راه کنکور پول درمیارن)
بلکه این لطف بزرگیه که حتما خدا پاداششون رو میده❤️

-
😂😂😂😂
-
@dr-sobhan کلاس خودشه دوس داره :joy: من کلاسم بود باور کن میگرفتم میزدم
من یبار اومدم ب پسرعمهم ک مشکل درسی داشت بعد کلاس 6 ام بود درس بدم دیدم هیچی نمیفهمه !عصبی شدم اومدم بیرون گفتم این گاوه گوش نمیده من بهش درس نمیدم بابام گفت گوش نداد بزن !رفتم داخل چنان لگدی زدم بهش ک نگو !بدبخت گفت چرا میزنی گفتم برای اینکه بفهمی اجازه زدن رو دارم بعدش اونقدر دقییییق گوش میداد ک 😂😂😂
-
دکتر پازوکی به جرات میگم واقعا مرد شریفی هستن !
همه همینو میگن ولی نظرشون عوض میشه و میفهمن که چقدر معلم دلسوزی هستن : )
از قدیمی های زیست ایران هستن :exclamation:
-
@dr-sobhan کلاس خودشه دوس داره :joy: من کلاسم بود باور کن میگرفتم میزدم
من یبار اومدم ب پسرعمهم ک مشکل درسی داشت بعد کلاس 6 ام بود درس بدم دیدم هیچی نمیفهمه !عصبی شدم اومدم بیرون گفتم این گاوه گوش نمیده من بهش درس نمیدم بابام گفت گوش نداد بزن !رفتم داخل چنان لگدی زدم بهش ک نگو !بدبخت گفت چرا میزنی گفتم برای اینکه بفهمی اجازه زدن رو دارم بعدش اونقدر دقییییق گوش میداد ک 😂😂😂
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
قربون امام حسین برم !فقط اون قدرت اینو داشت رامبد جوان رو از پیریز بکشه بیرون 😂😂😂
رامبد ب این خوبی😐
-
@dr-sobhan :joy: اصلا روایت داریم دانش اموزو باید زد ناموسا من معلم داشتم میذاشت بین دو تا پاش میزد تا بچه گریه کنه
:joy: یه چند بار زد طرف رفت تو کولر :joy: یبار با یکی دعواش شد زد پیرهنشو پاره کرد :joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan :joy: اصلا روایت داریم دانش اموزو باید زد ناموسا من معلم داشتم میذاشت بین دو تا پاش میزد تا بچه گریه کنه
و روایت هم داریم معلمم شورشو دربیاره یهو دانش آموز معلمو میزنه :/
-
و روایت هم داریم معلمم شورشو دربیاره یهو دانش آموز معلمو میزنه :/
mohammadhassan :joy: !! اینم دیدم معلمه شلنگ اورد بالا دانش اموز شلنگشو پرت کرد تو سطل اشغال :joy: ولی نزد ولی یه سری یکیش دعواش شد همو میزدن