هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لعنطی این خندیدنا فقط مخصوص خودشه
-
المپیادیانوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
عباسِ بوعذار
نه ح داره نه میم داره ن دال داره
یدونه ر داره -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوکرشونم که انلاینه
-
https://uupload.ir/view/vid_20211020_112144_789_nr0z.mp4/
چرا حس میکنم تویی؟
️
دختر پاییز
و همچنین تو
fatemeh8181نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari دقیقا منم
تازه یه زمانی بود دختر خالم میگفت اگ میشد قیافتو با یه ایموجی نشون بدیم موقع دیدن خوراکیاین میشدی
-
fatemeh8181 بی معرفت:/
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
چرا بیمعرفت شدم -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری ی اپیزود هم هست درمورد ابرقهرمانا تو دنیای واقعی اونم خواستی ببین برگ ریزونه
همچنین مرسی
-
سارا M 0 کیه که قدر بدونه؟
صبر داشته باش فرزندم
همون آدمی ک یه روز قراره بیاد اندازه تمام اونایی ک قدر نمیدونن، قدر تو رو بدونه و دوست داشته باشهبرو که باتو زندگیم پاشید از هم
چشم بخورم یه تلافی دیگه دارم برات
یاد اون اهنگ افتادم:
من به نبودِ تو راضی هستم....
ن چشم نمیخوری چون دستت رو نیاز داری واسه ۳ شب که ساعت رو چک کنی🥲نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهسارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سارا M 0 کیه که قدر بدونه؟
صبر داشته باش فرزندم
همون آدمی ک یه روز قراره بیاد اندازه تمام اونایی ک قدر نمیدونن، قدر تو رو بدونه و دوست داشته باشهآرههه حتما و قطعا فقط بهش بگو سر راه داره میاد یه چهارتا نونم بگیره بیاره
برو که باتو زندگیم پاشید از هم
چشم بخورم یه تلافی دیگه دارم برات
یاد اون اهنگ افتادم:
من به نبودِ تو راضی هستم....
ن چشم نمیخوری چون دستت رو نیاز داری واسه ۳ شب که ساعت رو چک کنی🥲آفرینننن دقیقا همونه
نه بابا نیازی به دست نیست از روی تخت یکم خم شم ساعت جلو چشممه -
@roghayeh-eftekhari دقیقا منم
تازه یه زمانی بود دختر خالم میگفت اگ میشد قیافتو با یه ایموجی نشون بدیم موقع دیدن خوراکیاین میشدی
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خب پس درست حس کردم اصلا یاد خودت میوفتم میبینمش هربار
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Miss-Joker
وات یور حال؟ -
دختر پاییز
ن میدونی اگه متن کتابو حفظ باشم خیلی جلو میوفتم یادمه تابستون ک واسه امتحان تغییر رشته مجبور شدم زیست یازدهمو حفظ کنم بدون تست همه ازمونا یازدهمو بالای پنجاه میزدم برا همین شونصد بار باید بخونمش
خنگم تو حفظ کردن
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz خنگ نیستی تمرکز نداری اینطوری بهتر نگو خنگی ان شالله اینم درست میشه
برا زیست از کدوم کتاب تست میزنی کدوم کتاب درسنامش بهتره
من خودمم هنو بازیست ارتباط نگرفتم -
@roghayeh-eftekhari
چرا بیمعرفت شدمنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 عههه امدی بالاخره
چون کلی دلم شور زد که چه اتفاقی افتاده:/ -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
snow boy شب بخیر خوب بخوابید
-
@سجاد-ذوالفقاری ی اپیزود هم هست درمورد ابرقهرمانا تو دنیای واقعی اونم خواستی ببین برگ ریزونه
همچنین مرسی
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
snow boy شب بخیر خوب بخوابید
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط snow boy انجام شدهدختر پاییز ممنون همچنین شب شماهم بخیر
-
fatemeh8181 دارم کم کم نگران میشم
قرار بود بهم بگی چیشده نگفتی که
بیا لطفا:/نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
عباسِ بوعذار
نه ح داره نه میم داره ن دال داره
یدونه ر دارهنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam تو یخچال چکار داشتین
-
@roghayeh-eftekhari
چرا بیمعرفت شدمنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 خوبی فاطمه
-
@roghayeh-eftekhari
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهfatemeh8181 بیخیالش
خوبی الان؟
تازه سلامم نکردم
سلام -
fatemeh8181 عههه امدی بالاخره
چون کلی دلم شور زد که چه اتفاقی افتاده:/نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سلام ببخشید واقعا