هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عههه خب باشه بشش بگو حتما یادش نره بی نون میمونیم
من خودم نمیذارم بی نون بمونی👌😂
واای فکر کن برگردم دو جفت چشم قرمز با صورت رنگ پریده بالا سرم ببینم😐💔😂
😐😐این چه تصور سمی بود ک گفتی تو🥲🥲😂
خوابشو نمیبینم ولی اگه همچین اتفاقی بیوفته اگه زنده بمونم میام ریز ریزت میکنم😑🗡😂
واای تازه تو امتحانات نهایی خب من کلا ۴ ساعتم بزور میخوابیدم تنها بیدار بودم بعد ساعتای حدود ۵ صبح بود یه صدایی از تو اتاقم میومد تامن میرفتم قطع میشد
کلا از فشار درسا توهم زده بودم😂😂😂منم ی همچین چیزی برام پیش اومد، کلا دوبار در حد تیم ملی من ترسیدم ک بخوام تعریف کنم هر کدوم ی ماجرایی دارن😂
سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عههه خب باشه بشش بگو حتما یادش نره بی نون میمونیم
من خودم نمیذارم بی نون بمونی👌😂
فدات که ماهی😂❤
واای فکر کن برگردم دو جفت چشم قرمز با صورت رنگ پریده بالا سرم ببینم😐💔😂
😐😐این چه تصور سمی بود ک گفتی تو🥲🥲😂
جدی یبار برگشتم دیدم خیلی خوشکل برگشتم خوابیدم البته توهم بود ولی خب درکل😂😂
خوابشو نمیبینم ولی اگه همچین اتفاقی بیوفته اگه زنده بمونم میام ریز ریزت میکنم😑🗡😂
واای تازه تو امتحانات نهایی خب من کلا ۴ ساعتم بزور میخوابیدم تنها بیدار بودم بعد ساعتای حدود ۵ صبح بود یه صدایی از تو اتاقم میومد تامن میرفتم قطع میشد
کلا از فشار درسا توهم زده بودم😂😂😂منم ی همچین چیزی برام پیش اومد، کلا دوبار در حد تیم ملی من ترسیدم ک بخوام تعریف کنم هر کدوم ی ماجرایی دارن😂
بگو بگو
منم بیشتر از دوبار پیش اومده😑🗡😂 -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
قراره مهمون بیاد خونمونبه من چه 🐤
@miss-joker :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: چه حرصی خوردی حالا
-
دختر پاییز دیگه هیچ درس مخش کنکور ی مش معلم عقده ای اعصاب خوردی😑😂😂
mahla bpz عادیه حضوری میرین دیگ
-
@miss-joker :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: چه حرصی خوردی حالا
ب تو چه 🐤
-
ب تو چه 🐤
-
رو آب بخندی 😐
-
mahla bpz عادیه حضوری میرین دیگ
دختر پاییز ن خدا نکنه😬😂😂خدایی اعصاب ندارم هی الکی گیر بدن عربده میزنما
-
-
-
دختر پاییز ن خدا نکنه😬😂😂خدایی اعصاب ندارم هی الکی گیر بدن عربده میزنما
-
وی ناراحت شد؟😐