هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Amirreza Vafaei Moghadam من با آدمایی که بلدنیستن آداب اجتماعی داشته باشن یا نحوه درست صحبت کردن رو بلد باشن کار خاصی ندارم
حواست هست که کامنتت رو قبل از اینکه پاک بشه خوندم!خانومِ_دوست_داشتنی
هیچ میدونی همه ما اشتباهاتی کردیم ک فقط خدا میدونه و توسط آدمای دیگه فراموش شده ن؟
خوب بود خدا مث الانت بود؟ همه کارا و اشتباهاتی ک کردیو بجا اینکه بپوشونه مینوشت توی یه ورقه و الان از اون بالا پرت میکرد مینداخت جلپت؟ هوم؟ و میگفت تویی ک الان داری میزنی توی سر این.. خودتم کمتر اشتباه نکردی و من پوشوندم 🥲اگ آدما مث خدا بودن هیچ جنگ و دعوایی وجود نمیداشت
-
خانومِ_دوست_داشتنی
هیچ میدونی همه ما اشتباهاتی کردیم ک فقط خدا میدونه و توسط آدمای دیگه فراموش شده ن؟
خوب بود خدا مث الانت بود؟ همه کارا و اشتباهاتی ک کردیو بجا اینکه بپوشونه مینوشت توی یه ورقه و الان از اون بالا پرت میکرد مینداخت جلپت؟ هوم؟ و میگفت تویی ک الان داری میزنی توی سر این.. خودتم کمتر اشتباه نکردی و من پوشوندم 🥲اگ آدما مث خدا بودن هیچ جنگ و دعوایی وجود نمیداشت
Amirreza Vafaei Moghadam بله میدونم
تشبیه جالبی نیست ولی من چندین بار بهتون گفتم . دباره نوع حرف زدنتون تذکر دادم و حتی توی اون کامنتم شما رو منشن هم نکردم بعد اومدی منو منشن کردی اون حرفارو زدی
قطعا منم یه اشتباهاتی داشتم که هزاربرابر کارای تو اشتباه بود ولی مطمئنم هیچوقت اینقدر زشت با کسی صحبت نکردم
انقدم ادیت نزن بدونم جواب چی رو باید بدم -
تشبیه جالبی نیست ولی من چندین بار بهتون گفتم . دباره نوع حرف زدنتون تذکر دادم و حتی توی اون کامنتم شما رو منشن هم نکردم بعد اومدی منو منشن کردی اون حرفارو زدی
قطعا منم یه اشتباهاتی داشتم که هزاربرابر کارای تو اشتباه بود ولی مطمئنم هیچوقت اینقدر زشت با کسی صحبت نکردم
انقدم ادیت نزن بدونم جواب چی رو باید بدمخانومِ_دوست_داشتنی
باشه میدونم اشکالی نداره میدونم حق با شما هستش این حرفاتونو کاملا قبول دارم
شبتون بخیر -
این پست پاک شده!
-
خانومِ_دوست_داشتنی
باشه میدونم اشکالی نداره میدونم حق با شما هستش این حرفاتونو کاملا قبول دارم
شبتون بخیرAmirreza Vafaei Moghadam رفتی؟
-
انقدم ادیت نزن بدونم جواب چی رو باید بدمخانومِ_دوست_داشتنی سلام خوبی
-
fatemeh8181
سلام آره رفتم... اینم پیغامگیر هستش -
fatemeh8181
سلام آره رفتم... اینم پیغامگیر هستشAmirreza Vafaei Moghadam
خوبی؟ -
fatemeh8181
سلام آره رفتم... اینم پیغامگیر هستشAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 سلام آره رفتم
-
fatemeh8181
سلام آره رفتم... اینم پیغامگیر هستشAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181
سلام آره رفتم... اینم پیغامگیر هستش -
fatemeh8181
ممنون شما خوبین؟ -
fatemeh8181
ممنون شما خوبین؟ -
fatemeh8181 خوب چیه 🥲 سلام خوبی؟
-
fatemeh8181 خوب چیه 🥲 سلام خوبی؟
-
fatemeh8181
نمیدونی من چمه؟
خُلم دیگه یادت چرا میره اینقد🥲 -
@roghayeh-eftekhari
نمیایی -
fatemeh8181
نمیدونی من چمه؟
خُلم دیگه یادت چرا میره اینقد🥲Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181
نمیدونی من چمه؟
خُلم دیگه یادت چرا میره اینقد🥲ناراحتی
چرا خل حالا -
@roghayeh-eftekhari
نمیاییfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
نمیاییرفته گل بکشه... ( نقاشی
️
)
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: