سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-mottaghi بخون کامل حتما
-
باید آخرش مینوشتم نظرتون رو بدید، آخرش یادم رفت️
-
Infinitie. A سلام
من هنوز قبلی که نشانک زدم نخوندم
خدایی خودتون میخونیدش؟ -
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
که بعد این میتونیم یبار دیگه فردای جذتب رو مرور کنیم
بارسا رئال
یووه اینتر
لیورپول یونایتد
پاریس مارسی
ییییرم ناپولی
فقط اولییییییی -
-
@roghayeh-eftekhari من هر بار که کامل مینویسم، یه بار کلا دوباره از اول میخونمش ببینم جایی غلط املایی نداشته باشم و یا جایی اشکال لغوی نداشته باشه
بخاطر همین ادیت نمیزنم دیگه -
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
%(#000000)[لطفاً این متن رو بخونید!]
آیا نظر همه افراد محترمه؟
آیا بشر فکرش باید آزاد باشه؟
این طومار رو میخوام اختصاص بدم به سوال بالا!
اول از همه یه سوال ازتون دارم!
بنظر شما آیا این حرف درسته که آدم باید هر روزش بهتر از دیروزش باشه؟و هر روز به یه نحوی رشد کنه؟و البته موانع رشد رو از خودش کنار بزنه؟
قطعا بله!
هر ادمی توی زندگیش باید به فکر رشد خودش باشه!
حالا که این مقدمه رو قبول کردید بحث رو شروع میکنیم
هرجا بنظرتون حرفم جای بحث داشت و نقد میشد بهش وارد کرد، لطفا بگید!
نظر افراد بازتابی از افکار و عقاید اونهاست
عقیده از ریشه "عقده" به معنی گره میاد، عقیده به باوری میگن که با دل ما پیوند و گره خورده و ما میخوایم اون رو به دو دسته تقسیم کنیم:
۱.یه سری از عقاید ما از روی تفکر و تعقل و منطق ما منشاء میگیرن
۲.یه سریاشون از عقل و منطق نیستن، بلکه دلبستگی ها و راحت طلبی ها و سلایق هستن که تصمیمات دلی و احساسی ما لقب گرفتن!
حالا با توجه به سوال اصلی، آیا هردوی این عقاید، قابل قبول هستن؟ به کدوم دسته از این عقاید اشکال وارده؟ و باید توی انسان باشن؟
احتمالا با خودتون میگید که دسته دوم بهشون اشکال وارده و باید از زندگی آدم حذف بشن!
بله درست میگید! چرا که این عقاید اغلب دست و پای فکر انسان رو میبنده!جلوی فعالیت فکر و آزادی تفکر انسان رو میگیره! باعث ایجاد تعصب و بستن چشم به روی اشتباهات و گاها، باری به هر جهت بودن، میشه!
و همین سبب جلوگیری از رشد انسان میشه!
ولی حالا که ما میگیم بشر باید فکرش آزاد باشه و آزادی تفکر داشته باشه، شامل عقیده به این معنا هم میشه؟؟؟
قطعا نه! مشکل همین جاست! از یک طرف این دیدگاه مطرح هست که فکر و عقل بشر باید آزاد باشه ولی از طرف دیگر همون افراد میگن عقیده هم آزاده!!
هر چیزی هم که بشر خودش برای خودش بخواد هم قابل احترامه! و ما حق بی احترامی به اون رو نداریم!
نه خیر! قابل احترام نیست! و حتی باید با این نوع عقیده (که از روی تفکر نیست) مبارزه بشه!
سوال: حتی اگه برای از بین بردن این عقیده، مجبور به استفاده از زور و اجبار بشیم؟ بله الان متوجه میشید چرا!
به دو دلیل خیلی مهم:
۱.ما انسانیم انسان به دنیا اومدیم و اگر قراره انسان باقی بمونیم، باید انسانیت داشته باشیم، باید یاد بگیریم که به همدیگر کمک کنیم! چه از نظر فیزیکی و چه فکری!
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند، آدمی!
یک بچه ۷-۸ ساله رو فرض کنید، از رفتن به مدرسه ممانعت میکنه! آیا نباید مجبورش کرد که بره مدرسه؟!حتی اگر خودش نخواد، ما نباید به اجبار ببریمش؟؟
(البته اینکه اجبار برای بچه در چه حد باشه و جوری نباشه که بچه کلا لجبازی کنه، هم مهمه ولی فعلا مورد بحث ما نیست)
صددرصد باید اجبار کرد! چون بچه صلاح خودش رو نمیدونه!
آیا کودکی که میخواد دستشو ببره تو آتش، ما نباید جلوشو بگیریم؟نباید به اجبار دستشو بکشیم کنار؟حتی اگر گریه کنه؟
معلومه که اینکارو انجام میدیم! چرا؟چون صلاح اش رو میخوایم و اون بچه صلاح خودش رو نمیدونه! ولی ما میدونیم!
اون بچه مدرسه ای یا اون کودک، حق نداره که بیاد بگه:((نه ولم کن، تو صلاح من رو نمیدونی!)) حق نداره، چون بی تجربس! و افق ذهنش محدوده! ولی افراد بزرگتر از اون که تجربه بیشتری دارن، این رو میدونن!
سوال: ایا فقط بچه ها اینطورن و ذهنشون محدوده؟ قطعا نه!
یه معتاد رو به زور میبرن کمپ ترک اعتیاد!
ایا معتاد عقل بالغ نداره؟چرا داره ولی صلاح خودش رو در اون لحظه نمیدونه!!ولی وقتی همین معتاد بهش کمک بشه، همین بچه مدرسه ایی و همین کودک، بهشون کمک بشه
و متوجه اشتباه خودشون بشن،. حتی ازت تشکر هم میکنن!
و هزاران هزار مثال دیگه میشه زد که آدما صلاح خودشونو نمیدونن، ولی در برابر تغییر مقاومت میکنن! که اشتباهه!
دلیل دوم:
۲.بخاطر خودمون!
یه سوال میپرسم:
آیا ما دوست نداریم از جانب اجتماع و جامعه اطراف خودمون، دارای آزادی و امنیت باشیم؟
آیا دوست نداریم که کسی از بیرون آزادی و امنیت مارو سلب نکنه؟ مارو استعمار نکنه؟ قطعا دوست داریم!
اصن یک سری ها میگن اگر مردم به عقاید همدیگر احترام میگذاشتن، در دنیا دیگه هیچ جنگ و خونریزی پیش نمیاد! و دنیا میشه گل و بلبل! ولی آیا این درسته؟ نه!
ولی این چه ربطی به بحث داره؟
ربطش اینجاست که آزادی و امنیتی که ماها از جانب اجتماع به دنبالش هستیم، به جز با از بین رفتن عقاید سلیقه ایی و دلبستگی های انسان بدست نمیاد!
چون تا وقتی ادم یاد نگیره که خودش رو کنار بزنه و از میل ها و خواسته های خودش دست برداره، هیچوقت نمیتونه (نه اینکه نخواد) جوری رفتار کنه که ازادی بقیه رو سلب نکنه
یعنی چه؟
یعنی خواسته ها و امیال درونی انسان، تا وقتی انسان از نظر فکری، قدرتمند نشه، غالبا بر عقل و منطق انسان (که عقاید دسته اول و درست ادمی رو تشکیل میدن) غلبه داره!
کمااینکه در گذشته میبینیم که در چند صد سال اخیر، کشورهای قوی، ازادی کشورهای ضعیفتر رو سلب میکردن و اونارو استعمار میکردن و از منابع اونها برای خودشون استفاده میکردن!
خب یه سوال پیش میاد! اونم اینه که: چرا؟؟
قطعا این موضوع که ((من نباید آزادی کشور دیگری رو سلب کنم)) موضوع پیچیده ایی نبوده، و به درک و شعور مردم قبل از ماهم میرسیده، ولی چرا شاهد جنگ و استعمار و خونریزی بودیم؟
چون این اعمال، ریشه در سودجویی و منفعت طلبی انسان داره! و سودجویی و منفعت طلبی دوتا از هزاران هزار خواسته ی انسان هست که سبب چنین اتفاقاتی میشه!
سوال: آیا حتی الان که شعار آزادی آزادی، شده شعار هر کشور و هر اُم قمری، آیا واقعا این ازادی هست؟ و یا اینکه، نه ازادی نیست و فقط سلب ازادیه و فقط فرمش عوض شده؟
بله درسته! ازادی نیست!
همانطور که گفتیم، تا آدم درست نشه، و خودش رو نزنه کنار و امیالش رو کنترل نکنه، آزادی بدست نمیاد!
الان هم سلب آزادی فقط فرمش عوض شده، محتوا همون محتواس!!
هرچی قانون پیشرفت کنه، قانون شکنی هم به تناسب، پیشرفت میکنه، سلب آزادی هم زیرکانه تر میشه، سودجویی و منفعت طلبی هم هوشمندانه تر و مخفیانه تر میشه!
جنگ ها هم بی سر و صدا تر و مهلک تر میشن!!
دوستان صحبت های بنده، ربطی به ایران نداره، من کلی دارم میگم دارم روی اندیشه و نوع تفکر بحث میکنم، که مختص به نوع بشره، و محدود به ایران نیست!
حالا بزارید یه جمله معروف بگم:
مسئولین جامعه، بازتابی از مردم هستن...
این جمله یعنی چی؟ تا حالا فکر کردید چرا ما مشکل اقتصادی داریم؟(فعلا خودمون رو دارم میگم)
دلیلش یه چیزه!
اینکه بعضی مسئولین، روی خودشون و امیال خودشون کنترل ندارن! ولی چرا ربطی به مردم داره؟
ربطش اینه:
آیا شمای نوعی هم در حد خودت، روی امیالت کنترل داری؟
آیا شما هم در حد خودت از مال مردم دزدی میکنی؟
اگر روی خودت کنترل نداری و جنس رو گرون میفروشی، آیا حق داری به کار اون مسئول مربوطه اعتراض کنی؟
صد در صد میتونی اعتراض کنی!
ولی خودتم خودت رو درست کن!
اون مسئولی که شده مسئول و اختلاس کرده، یکی بوده مثل من و شماها، احتمالا درسش رو خونده، کنکور داده دانشگاه رفته، و حالا در اون حدی که دستش رسیده، از مال مردم کنده و دزدی کرده! اون کارش اشتباه بوده و باید جلوش گرفته بشه و مجازات بشه، ولی تو هم حواست باشه که تو جایگاه و مقام فعلیت، مرتکب همچین خطایی نشی!
چون، بِدون، اگر الان با وضع فعلی ات، و در حد خودت، از مال مردم، دزدی میکنی، مطمئن باش توی این خصیصه، هیچ فرقی با اون مسئولی که ۳ میلیارد اختلاس کرده، نداری!
تو فقط دستت نرسیده! اگر دستت میرسید شاید بیشتر هم بر میداشتی! هردو از میل درونی و اشتباهتون که منشا اش از منطق نبوده پیروی کردید!!
همه کارها و اعمال ما توی جامعه به نحوی بازتاب دارن، تا خودمون رو تغییر ندیم و نسازیم، جامعه ساخته نمیشه!
اونی که معتاد بوده، وجودش سبب تبلیغ برای اعتیاد میشه و باید بهش کمک بشه که درمان بشه و صد البته باید جلوی کارش هم گرفته بشه!
جامعه مثل خانوادس...
نمیشه همه مسئولیت ها رو دوش یه نفر باشه
یه نفر باید سفره پهن کنه، یکی غذا درست کنه، یکی ظرفا رو بشوره، همه باید مسئولیت داشته باشن و شونه خالی نکنن
باید رو خودشون کار کنن که این مفهوم رو بپذیرن!
نمیشه یکی از بچه ها سهمیه خوراکی داداششو بخوره و برای اون چیزی نذاره! همونطور که توی کشور داریم همچین چیزایی رو میبینیم!
باید عدالت باشه، تنها راهش هم درست شدن من و تو و باقی افراد جامعه است!چون ماها مسئولین جامعه امون هستیم
در آخر اینکه...
میان عالم و جاهل تفاوت این قدرست
که این کشیده عنان باشد آن گسسته مهار!#پدر_طومار
-
چقدر منشن دارم...
امروز خسته شده بودم، باید یه طومار بعد ۱۴ روز مینوشتم -
صدرا نمیدونه چه خوابی براش دیدم
وگرنه فردا تلفنشو جواب نمیده بعد بازی -
Infinitie. A حوصلهاتون احسنت داره ان شاءالله میخونمش به نظر جالبه
خوبید؟ -
__chakisaldva__ به درخشش طارمی اشاره نمیکنی؟
-
@roghayeh-eftekhari خداروشکر، شما خوبید؟؟
-
Infinitie. A الحمدالله خوبم چه خبر؟ این چندوقته که نیومدین انجمن خوب بود؟
و قطعا شما منو اصلا یادتون نمیاد -
چه من نبودم دو نفر از اعضای قدیمی انجمن آنلاین شدن
منتظر رفتن من بودن یعنی؟ -
@roghayeh-eftekhari خوب بود، بد نبود
یادم میاد، چرا یادم نیاد
سلامتی خبر خاصی نیست -
amir ahmadi
باشه اونام بازی دارن
اولی ..
-
amir ahmadi
احححسنت -