هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 تا حالا یزد امدید؟
arthur morgan
نه ولی خیلی دوس دارم بیام
فک کنم هنوز باید معماریش قدیمی باشه -
arthur morgan
نه ولی خیلی دوس دارم بیام
فک کنم هنوز باید معماریش قدیمی باشهfatemeh8181 اره بعضی جاهاش خیلی قدیمیه ولی دارن میشسازن ولی هنوز جای پیشرفت داره
-
-
-
fatemeh8181 اره بعضی جاهاش خیلی قدیمیه ولی دارن میشسازن ولی هنوز جای پیشرفت داره
arthur morgan
قدیمیش جذاب تره بنظرم -
arthur morgan
قدیمیش جذاب تره بنظرمfatemeh8181 حالا برای شما جذاب تره ولی برای ما اینگار قرن 6 هجریه
-
arthur morgan
اراکو پیشنهاد نمیکنم ولی محلات واقعا ارزش داره مخصوصا پاییزش -
fatemeh8181 حالا برای شما جذاب تره ولی برای ما اینگار قرن 6 هجریه
arthur morgan
اونم هست -
arthur morgan
اراکو پیشنهاد نمیکنم ولی محلات واقعا ارزش داره مخصوصا پاییزشfatemeh8181 من هیچوقت نیومدم ولی امیدوارم که برم اونجا در اینده
-
arthur morgan
اونم هست -
arthur morgan
اونم هستfatemeh8181 راستی یک سوال میتونم که بپرسم؟
-
اینم ساوه
-
fatemeh8181 راستی یک سوال میتونم که بپرسم؟
arthur morgan
بفرمایید -
اینم ساوه
fatemeh8181
چقدر زیباست
-
arthur morgan
بفرماییدfatemeh8181 شما که الان کنکور دادی چیکارا می کنید؟به غیر از درس و اینا
-
fatemeh8181 شما که الان کنکور دادی چیکارا می کنید؟به غیر از درس و اینا
arthur morgan
فعلا درسو اینا کنسله برا من تا ببینم چی میشه امید است درست بشهاز این بیکاری و فرصت که درس و کار ندارم
متن مینویسم
نقاشی میکشم
اهنگ گوش میدم ولی کم -
arthur morgan
فعلا درسو اینا کنسله برا من تا ببینم چی میشه امید است درست بشهاز این بیکاری و فرصت که درس و کار ندارم
متن مینویسم
نقاشی میکشم
اهنگ گوش میدم ولی کمfatemeh8181 به نظرم این کارا که انجام میدهید خوبه اگر بتونید یک زمینه را به طور حرفه ای ادامه بدید شاید براتون لذت بخش تر باشه
-
fatemeh8181 به نظرم این کارا که انجام میدهید خوبه اگر بتونید یک زمینه را به طور حرفه ای ادامه بدید شاید براتون لذت بخش تر باشه
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کرد -
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کردfatemeh8181 اره برای اینده ولی بهش فکر کنید شاید سرنوشت شما در چیزهایی باشه که بهش فکر نمیکنید
-
arthur morgan
نمیدونم شاید الان با اعصاب من یکم جور نباشن و فقط برای رفتن وقت باشه ولی خب شاید بشه در اینده یه فکرایی کردfatemeh8181 ببخشید که این حرف را زدم امیدوارم که ناراحت نشده باشید