هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دختر پاییز غزل هم گفت که چون اردیبهشتی بذار دختر بهار
منم از اون الهام گرفتمنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
-
دختر پاییز چرا؟!
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زری بیا ایمیل
-
خوبی؟
خوشی؟
چه خبر؟
چیکارا میکنی؟ -
شکست عشقی خوردم
پوکااااااااااانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز از کی؟
-
دختر پاییز از کی؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینکه دلم میخواد خیلی هارو آنفالو کنم و فقط اونایی که میخوام فالو داشته باشم حس بدیه حس عذاب وجدان دارم
-
دختر پاییز از کی؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari از دوستم
-
@roghayeh-eftekhari از دوستم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز هیییییی
-
اینکه دلم میخواد خیلی هارو آنفالو کنم و فقط اونایی که میخوام فالو داشته باشم حس بدیه حس عذاب وجدان دارم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اشکال نداره اکانت خودته
-
@roghayeh-eftekhari اشکال نداره اکانت خودته
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز آخه ممکنه ناراحت شن:/
-
دختر پاییز آخه ممکنه ناراحت شن:/
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اونم هست
-
دختر پاییز آخه ممکنه ناراحت شن:/
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من یکی رو انفالو کنی ناراحت نمیشم
-
@roghayeh-eftekhari اونم هست
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اهوم ولی واقعا میخوام فقط همونا باشن
بین دوتا حس موندم -
@roghayeh-eftekhari من یکی رو انفالو کنی ناراحت نمیشم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهدختر پاییز برو بابا کی خواست تورو آنفالو کنه
-
دختر پاییز برو بابا کی خواست تورو آنفالو کنه
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
اوناهم فالوت کردن
-
رقیه مرسی که یادم انداختی
-
@roghayeh-eftekhari
اوناهم فالوت کردن
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز آخه خب من هرکی فالوم کرده فالو کرده یه تعداد حدودی خودم فالو کردم
مثلا تورو -
دختر پاییز آخه خب من هرکی فالوم کرده فالو کرده یه تعداد حدودی خودم فالو کردم
مثلا تورونوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari بیوت تو حلقم
هه فک کنم خودم تو فاطمه رو فالو کردما