هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 عه جدی؟چمیدونم حس کردم   خو بگو چیکار کردی تا یادم بیاد دلخور بشم برو بابا:/  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   خداروشکر نیستیم   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   خداروشکر نیستیم   خداروشکر کن    
- 
@miss-joker      نه بابا خیالت راحت 
 میدونم رفتارات دست خودت نیست ناراحت نمیشمپ.ن : چیکار کردی بگو انصافا  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      نه بابا خیالت راحت 
 میدونم رفتارات دست خودت نیست ناراحت نمیشمپ.ن : چیکار کردی بگو انصافا  پررو   
- 
ثبت شد. 
 حلهههه
- 
@سجاد-ذوالفقاری اسپری زدم بهش دیگه روشن نشد  
 کی میدونه نگرفتی
 نزن
- 
@miss-joker به مرحله فحش رسیدیم  
 دانشجو شده کثافت 
- 
میمونه سال آخر 
 اونم تا عید میبندم
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   من خیلی حرف شنیدم   
- 
@miss-joker به مرحله فحش رسیدیم  
 دانشجو شده کثافت amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker به مرحله فحش رسیدیم  
 دانشجو شده کثافت نمیدونستی؟     
- 
ثبت شد. 
 حلهههه
- 
    ️ ️
- 
@سجاد-ذوالفقاری قرار نیست پرونده رو هرجایی ببری 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      نه بابا خیالت راحت 
 میدونم رفتارات دست خودت نیست ناراحت نمیشمپ.ن : چیکار کردی بگو انصافا  پررو   
- 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker به مرحله فحش رسیدیم  
 دانشجو شده کثافت نمیدونستی؟     @miss-joker دقیقا از کجا بدونستم؟  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot آقا اصلا قاضی کو بگو بیاد به شکایت من رسیدگی کنه    هیس بذا پیداش میکنم  
- 
@سجاد-ذوالفقاری متقابله  

|
 |

شعردانه
شعردانه