هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari 
 صد در صد وگرنه ول کن نیستی 
 اصلا روانشناسی چی میگه، تو باید تاییدش کنی  
- 
انقدر بخند که ابرا ببارن..   
- 
0-0ftm 
 بعدش خیز یا اِدِم میگیرم  (متوجه شدید که تازگیا دهم رو خوندم، یا بیشتر بگم؟ (متوجه شدید که تازگیا دهم رو خوندم، یا بیشتر بگم؟    ) )
- 
انقدر بخند که ابرا ببارن..   @miss-joker والا اونقدر که من میخندم 
 اینجا باید سیل میومد     
 عوضش خشکسالیه و گرمای مفرط     
- 
@roghayeh-eftekhari والا   
- 
0-0ftm 
 بله بله   
 صفحه ۵۸  (متوجه شدی منم الان از پی دی اف کتاب درسی نگا کردم؟ (متوجه شدی منم الان از پی دی اف کتاب درسی نگا کردم؟   ) )
- 
صحیح :| 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا پیامای منو کسی نمیبینه     جوابتون رو دادم که جوابتون رو دادم که
- 
@roghayeh-eftekhari چیو عوض کنم؟   
- 
@roghayeh-eftekhari چیو عوض کنم؟   
- 
سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 
 صد در صد وگرنه ول کن نیستی به قول فاطمه صیف بابت تمام پیگیریام مرسی     اصلا روانشناسی چی میگه، تو باید تاییدش کنی   حتما و قطعا تازه به این نتیجه رسیدی؟    به قول فاطمه صیف بابت تمام پیگیریام مرسی     آفرین همیشه پیگیر باش،مخصوصا ساعت ۳   حتما و قطعا تازه به این نتیجه رسیدی؟    نه ۱۰ سال بهش رسیدم امشب دیگه تیر آخر رو زدی مطمئن شدم://   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا پیامای منو کسی نمیبینه     جوابتون رو دادم که جوابتون رو دادم که@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a چرا پیامای منو کسی نمیبینه     جوابتون رو دادم که جوابتون رو دادم که@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خوبه؟!   ممنون از همدردیتون ممنون از همدردیتون   
 ممنون حالا چرا؟ حالا چرا؟
- 
@infinitie-a  نه نه متوجه نشدم فک کردم کتابو قورت دادی دیگه نه نه متوجه نشدم فک کردم کتابو قورت دادی دیگهازمون خیلی سخت بود  مث قبلی یا سختتر؟ مث قبلی یا سختتر؟ 0-0ftm الان از من پرسیدی؟  
 نمیدونم این اولیش بود، قبلیو ندادم خواستم ببینم ماز چطوره ازمونش
 چون هر سال اولین ازمونشو رایگان منتشر میکنه
- 
اگه از دنیا دلت گرفته، غمت نباشه من هستم..   
- 
به قول فاطمه صیف بابت تمام پیگیریام مرسی     آفرین همیشه پیگیر باش،مخصوصا ساعت ۳   حتما و قطعا تازه به این نتیجه رسیدی؟    نه ۱۰ سال بهش رسیدم امشب دیگه تیر آخر رو زدی مطمئن شدم://   سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: به قول فاطمه صیف بابت تمام پیگیریام مرسی     آفرین همیشه پیگیر باش،مخصوصا ساعت ۳   حتماااا من که پیگیرم متاسفانه اون پیگیر من نیست     حتما و قطعا تازه به این نتیجه رسیدی؟    نه ۱۰ سال بهش رسیدم امشب دیگه تیر آخر رو زدی مطمئن شدم://   عهههه چه جالب میگفتی زودتر تیر آخر میزدم    
- 
@roghayeh-eftekhari اها  
 نه خب وقتش نیست وقتش نیست میبینم ناراحتی هست، مزه نمیریزم میبینم ناراحتی هست، مزه نمیریزم 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️