هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari هنوز یک نشده که   
- 
یکی دیگه خدافظی کرد از انجمن و خوب کاش وقتی انلاین میشد بقیه( :// ) انلاین نمیشدن تا توضیح بدم واسش @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یکی دیگه خدافظی کرد از انجمن و خوب کاش وقتی انلاین میشد بقیه( :// ) انلاین نمیشدن تا توضیح بدم واسش بقیه که خوب دیگه همیشه انلاینن  الانم نمیتونم دلیلمو بگم اگه باز برگرده اینجا پر شده از بچه 
- 
@roghayeh-eftekhari آره کار خدارو میبینی واقعن 
- 
دیگه دیرع  
- 
@roghayeh-eftekhari حالا فعلا بیخیال   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یکی دیگه خدافظی کرد از انجمن و خوب کاش وقتی انلاین میشد بقیه( :// ) انلاین نمیشدن تا توضیح بدم واسش بقیه که خوب دیگه همیشه انلاینن  الانم نمیتونم دلیلمو بگم اگه باز برگرده اینجا پر شده از بچه 
- 
چی شده   
- 
@سجاد-ذوالفقاری چیزی شده؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari خودمم موندم  
- 
فک کنم داره میگه آف شو لعنتی  
- 
فک کنم داره میگه آف شو لعنتی  @infinitie-a اوکی اف میشم 
 فعلا شبتون بخیر    
- 
گفتم که یه عزیزی بود دلم میخواست حالشو خوب کنم 
 نتونستم
 بلد نبودمحالا یکی دیگه که خیلی عزیز تر واسم حالش خوب نیست 
 و این یکی اصلاا نمیتونم حالشو خوب کنم 
 فقط میتونم بگم امیدوارم ث 3 سال براش تلاش کرده نا امید نشهامیدوارم تهش برد مال خودش بشه @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: گفتم که یه عزیزی بود دلم میخواست حالشو خوب کنم 
 نتونستم
 بلد نبودمحالا یکی دیگه که خیلی عزیز تر واسم حالش خوب نیست 
 و این یکی اصلاا نمیتونم حالشو خوب کنم 
 فقط میتونم بگم امیدوارم ث 3 سال براش تلاش کرده نا امید نشهامیدوارم تهش برد مال خودش بشه حقته دایی حقتهه داور اگه بد قضاوت کرد . بلااخره تهش ته تهش نباید اینجور بمونه 
- 
@roghayeh-eftekhari خودمم موندم  
- 
@infinitie-a اوکی اف میشم 
 فعلا شبتون بخیر    
- 
@سجاد-ذوالفقاری چیزی شده؟ @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری چیزی شده؟ نه فک کردم گفتی دیه دیرع میخوای بری    
- 
فک کنم داره میگه آف شو لعنتی  @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فک کنم داره میگه آف شو لعنتی  نه نه اف نشو لعنطی چرا اشتب میفهمی تو  

شعردانه
شعردانه

️
️