هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جانی دپ   خیلی ادم درستیه 
 یک بار دپ برای خوشحالی کودکان سرطانی ۵ ساعت در قالب جک اسپارو ماند، و همه میدانند بعد از فوت هیث لجر در جریان فیلمبرداری فیلم دکتر پارناسوس، دپ دستمزدش از این فیلم را به دختر لجر بخشید.amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جانی دپ   خیلی ادم درستیه 
 یک بار دپ برای خوشحالی کودکان سرطانی ۵ ساعت در قالب جک اسپارو ماند، و همه میدانند بعد از فوت هیث لجر در جریان فیلمبرداری فیلم دکتر پارناسوس، دپ دستمزدش از این فیلم را به دختر لجر بخشید.از اوناییه ک واقعا دوس دارم ببینمش توو زندگی  
- 
@amir-bernousi مت دیمون 
 مریخی رو دیدی؟یا فورد اند فراری؟ گود ویل هانتینگ؟داخلشون بودamir ahmadi :|:| نه بابا اون نیس دایی،بیشتر فیلماشو دیدم :| جوونیاش انقد لاغر نبوده :| 
- 
مثلا خواب پاییزست؟ 
 دیگه در این حد؟ 
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 فاطمه میگه که
 من اهل قضاوت کردن نیستم
 هرچی بوده و پیش اومده تموم شده همونجا تو یکی از صفحه های تو دلی گم شده فراموشش کن
 دیگه فکرشو نکن.رقیه هم دیشب از رفتن من دلش پر بود و البته حقم داشت ناراحت شده بود کاریم از دستم برنمیومداون قضایای خودتم ان شالله تموم میشه فقط لازمه صبر کنی.صبرکن...صبرمن شدم کفتر نامه بر :)) 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه خوب خیلیم عالی میدونستم هیشکی حرف عافطه رو قبول نداره  چه ربطی به من داش؟   
- 
@سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 شرمنده ولی من تو رو ادم حساب نمیکردم 
 اشتب دریافت کردی منظورو 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه خوب خیلیم عالی میدونستم هیشکی حرف عافطه رو قبول نداره  چه ربطی به من داش؟   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه خوب خیلیم عالی میدونستم هیشکی حرف عافطه رو قبول نداره  چه ربطی به من داش؟   خوب تو میخواستی صداش کنی    
- 
 اشتب دریافت کردی منظورو @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 اشتب دریافت کردی منظورو دمتتتت گرمممممم    ️ ️ ️ ️
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  
- 
موهاش ولی میخوره بهش : | صورتش اصلا :| 
- 
 اشتب دریافت کردی منظورو @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 اشتب دریافت کردی منظورو            عافطه حالا فهمیدی چرا گفتم صداش نکن    
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جانی دپ   خیلی ادم درستیه 
 یک بار دپ برای خوشحالی کودکان سرطانی ۵ ساعت در قالب جک اسپارو ماند، و همه میدانند بعد از فوت هیث لجر در جریان فیلمبرداری فیلم دکتر پارناسوس، دپ دستمزدش از این فیلم را به دختر لجر بخشید.از اوناییه ک واقعا دوس دارم ببینمش توو زندگی  romisa من جیک جیلنهال اول...متیو مک کانهی...ال پاچینو...دنیرو...کریستین بیل...تام کروز...دپ...واکین فینیکس...دیکاپریو...برد پیت...کیسی افلک و بن افلک... و جناب اقای بردلی کوپر 
 چقد زیاد 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  قربون شما 
 چاکریم 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم         
- 
 اشتب دریافت کردی منظورو            عافطه حالا فهمیدی چرا گفتم صداش نکن    @سجاد-ذوالفقاری کم اوردی اعتراف کن  
- 
amir ahmadi :|:| نه بابا اون نیس دایی،بیشتر فیلماشو دیدم :| جوونیاش انقد لاغر نبوده :| @amir-bernousi تهش دیکاپریو باشه دیگه  
- 
romisa من جیک جیلنهال اول...متیو مک کانهی...ال پاچینو...دنیرو...کریستین بیل...تام کروز...دپ...واکین فینیکس...دیکاپریو...برد پیت...کیسی افلک و بن افلک... و جناب اقای بردلی کوپر 
 چقد زیاد 
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  قربون شما 
 چاکریم @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری نخیر عاطفه چش ماعه  
 مخلصتم به مولا   
 جوگیر شدم  قربون شما 
 چاکریم نوکرتم   

|
 |

شعردانه
شعردانه