هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm آقا چی چی گل؟؟ 
 یه فیلمه ازشون
 یادم رفت
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a من واضح حرف میزنم 
 فقط چرا یه درمیون جمع و مفرد استفاده میکنی؟
 بگو منم فازمو بدونم       منظورم از جمع، کل جمع بود واقعن منظورم از جمع، کل جمع بود واقعن 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  2 ثانیه بعدش از کنجکاوی خودش انبلاک میکنه اصن نگران نباش M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  2 ثانیه بعدش از کنجکاوی خودش انبلاک میکنه اصن نگران نباش چه جالب     معلومه تجربه داری معلومه تجربه داری   
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker مرسی 
 خوب بگذره
 خوب خوندی ععع اینو الان دیدم   
 عاره خداروشکر بهتره  
 تو چطوری؟اگه دروغ بگی میفهمم    خوبه خوبه
 نات بد نات گود...یو؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker مرسی 
 خوب بگذره
 خوب خوندی ععع اینو الان دیدم   
 عاره خداروشکر بهتره  
 تو چطوری؟اگه دروغ بگی میفهمم    خوبه خوبه
 نات بد نات گود...یو؟از کجا اونوخ؟   
 آیم فاین   
- 
@roghayeh-eftekhari پیییع    اوکی بابا اوکی بابا  من حتی به زور میدونستم این رشته پیام در مورد چیه من حتی به زور میدونستم این رشته پیام در مورد چیه      
- 
@saghi-mortazavi 
 فقط یه چیزی 
 یادم رفت
 صبح این بود؟
 http://dl.tabamusic.com/Music/1397/04/Alireza Ghorbani - Leyla (128).mp3@narjes-hashemi میگفت کجاااایییی ای که عمری در هوایت نشستم زیر باران ها  
- 
@roghayeh-eftekhari پ چیییی    مطمئن باش مطمئن باش  
- 
@saghi-mortazavi   
 https://irsv.upmusics.com/99/Alireza Ghorbani - Ham Gonah (128).mp3
- 
@narjes-hashemi هوم 
 اسمش آشنا نیست . بازیگراش یا داستانش یادت نیس؟
 سحر شاید بدونه الان میاد بپرس ازش0-0ftm یه سوال بپرسم؟  
- 
@Narjes-Hashemi     هنوز دارم میخندم هنوز دارم میخندم
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  2 ثانیه بعدش از کنجکاوی خودش انبلاک میکنه اصن نگران نباش چه جالب     معلومه تجربه داری معلومه تجربه داری   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  
- 
0-0ftm یه سوال بپرسم؟  
- 
بیا بعد میگه پاس داشتم 
 اونوخ  
- 
@infinitie-a داری از ترفند خودم استفاده میکنی؟ 
 من میشناسمش
 نه من کسی بلاک کنم دیگ انبلاک نمیکنم خیلی کم پیش میاد
- 
amir ahmadi 
 تا صبح مثال بود 
 ایش
 هوع هوع @saghi-mortazavi چی چی 
- 
@roghayeh-eftekhari چه سخت   اوکی اوکی  
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  2 ثانیه بعدش از کنجکاوی خودش انبلاک میکنه اصن نگران نباش 
- 
بیا بعد میگه پاس داشتم 
 اونوخ  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بیا بعد میگه پاس داشتم 
 اونوخ  بابا یه ت کمه همش    
 عینهو گشت ارشادی توعم   

شعردانه
شعردانه

️
️