هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@masoumeh-shokrollahi مایند آو گاد... amir ahmadi الان چی برداشت کنم از این دایی   
 تولد خودتم نزدیکشه ولی خب بهتر از منه 
- 
     نابود شدم نابود شدم
- 
@narjes-hashemi جدی؟  amir ahmadi یس 
- 
amir ahmadi سحر که تولدشو گرفتن 
 امروز رفت@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi سحر که تولدشو گرفتن 
 امروز رفتخودم میرم براااااششش 
 اگ نیاد  
- 
حالا چرا ارپی جی زن   ؟ ؟
 مثلن تیتر تاپیک منو میزنین
 تولد طومار ده خوش قیافه      
- 
@kosar-mortazavi          
 یه چی میگم بین خودمون دوتا بمونه
 متن هایی که مینویسمم تقریبا مشترکه  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi          
 متن هایی که مینویسمم تقریبا مشترکه  عه عه عه عه  
 اینو چک نکرده بودم باشه بین خودمون میمونه  
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot عههههه اسفندی!!!  چه جالب چه جالب  توام!؟   اگه بگم نه، چی میشه       ؟ ؟
- 
Sharllot به من چه 

- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi          
 متن هایی که مینویسمم تقریبا مشترکه  عه عه عه عه  
 اینو چک نکرده بودم باشه بین خودمون میمونه  @kosar-mortazavi چقدر راز دار    
- 
M Tg اخر هفته بیا که وقت استراحت باشه 
- 
الکی الکی ۴ سال شد.... آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: الکی الکی ۴ سال شد.... بیا خودش اومد romisa   
 دیشب صحبتت شد
 امشب اومدی
 خوبی؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari خبر نداری درم بستن   
- 
M Tg اخر هفته بیا که وقت استراحت باشه 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot خودم واسط میزنم از این بزرگا    ببین من تو این انجمن ب هرچی هم معروف نباشم دیگ تاپیک تولدام خیلی برگ ریزون بود  منو زیر سوال ک هیچی، نااابود کردی دست مریزاد منو زیر سوال ک هیچی، نااابود کردی دست مریزاد متنو باس 3 بخش کنیم تو 3 وعده بخونیم متنو باس 3 بخش کنیم تو 3 وعده بخونیم  
 جونوم بزن بزن  دمت گرم شما الگوی مایی   
 نه بابا ۱۰ دیقه هم طول نمیکشه خیلی چرت و پرت نوشتم    ن این اعرابا خیلی خفن بود الحق   بیا این مدال مال تو بیا این مدال مال تو  شما دیگه تایید کنی من واس از ذوق بمیرم  @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot خودم واسط میزنم از این بزرگا    ببین من تو این انجمن ب هرچی هم معروف نباشم دیگ تاپیک تولدام خیلی برگ ریزون بود  منو زیر سوال ک هیچی، نااابود کردی دست مریزاد منو زیر سوال ک هیچی، نااابود کردی دست مریزاد متنو باس 3 بخش کنیم تو 3 وعده بخونیم متنو باس 3 بخش کنیم تو 3 وعده بخونیم  
 جونوم بزن بزن  دمت گرم شما الگوی مایی   
 نه بابا ۱۰ دیقه هم طول نمیکشه خیلی چرت و پرت نوشتم    ن این اعرابا خیلی خفن بود الحق   بیا این مدال مال تو بیا این مدال مال تو  شما دیگه تایید کنی من واس از ذوق بمیرم  بیا بغلم عشق   
 جدی؟!  ساقی سحرما ساقی سحرما  
- 
@narjes-hashemi 
 تو همیشه خوبی و منم اینو میدونم عشق   
 عار خب قطعا همشون خوبن، حالا میگن همین آ تو تورکیش ی آزمون هس ب اسم یاس فک کنم! میگن اونم تدریس میکنه در این حد خفن!
 ولی خب بستگی داره ب اون ارتباط کردنه
 نوش نوش Sharllot   
 آره میرم دنبالش
 دمت گرم
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a اصلا برات تایپک نمیزنیم که بخواد تیتر داشته باشه    تاپبک منو سهراب جون میزنه     
- 
amir ahmadi الان چی برداشت کنم از این دایی   
 تولد خودتم نزدیکشه ولی خب بهتر از منه @masoumeh-shokrollahi ذهن خدا  
 ینی خیلی حافظم قویه
- 
@roghayeh-eftekhari دیگ میخواستی چی بشه که بدتر باشه   
- 
Sharllot به من چه 

amir ahmadi واای   

|
 |

شعردانه