هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
اگر نتت اوکیه یه بار از اکانتت برو بیرون دوباره بیا (اگه پسوردت یادته) ببین اگر تغییر نکرد بهم خبر بده -
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
اگر نتت اوکیه یه بار از اکانتت برو بیرون دوباره بیا (اگه پسوردت یادته) ببین اگر تغییر نکرد بهم خبر بده -
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
اگر نتت اوکیه یه بار از اکانتت برو بیرون دوباره بیا (اگه پسوردت یادته) ببین اگر تغییر نکرد بهم خبر بدهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111
چرا رشتت ریاضی نیس? -
maryam111
چرا رشتت ریاضی نیس?__chakisaldva__ این اخلاقی که داری خیلی خوب نیست
-
__chakisaldva__ این اخلاقی که داری خیلی خوب نیست
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111
برا بقیه شاید ولی خودم لذت میبرم -
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده
@f-seif-0 اون که چیز خاصی نمیگه
برو برو -
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
اگر نتت اوکیه یه بار از اکانتت برو بیرون دوباره بیا (اگه پسوردت یادته) ببین اگر تغییر نکرد بهم خبر بدهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
@roghayeh-eftekhari
علیک سلام میام ی چن مین دیگ:))نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بیایین بیایین
-
@roghayeh-eftekhari
علیک سلام میام ی چن مین دیگ:))نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir الان دوازدهمن
-
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
️
-
@roghayeh-eftekhari
️
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi تو نمیایی
-
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari ینی منو نمیبینی
-
@roghayeh-eftekhari
علیک سلام میام ی چن مین دیگ:))نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
خاک تو سرم یادم رف بهت بگن بیای
ببخشییییییییییییید -
@roghayeh-eftekhari ینی منو نمیبینی
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi نه من الان مغزم درحال تجزیه تحلیل چیزی دیگهایو قبول نمیکنه
هستی تو جلسه؟ -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 اوکیه که
نتت ضعیف نیست؟
اگر نتت اوکیه یه بار از اکانتت برو بیرون دوباره بیا (اگه پسوردت یادته) ببین اگر تغییر نکرد بهم خبر بده
باز همونطور شد :((@f-seif-0 اوکی چک میکنم
-
@roghayeh-eftekhari چرا؟
شرکت کن تو بحث
اینجوری بهتر یاد میگیری و یادت میمونه -
maryam111 چون دهمم و تمام جملات از دوازدهمه
آره بخاطر همین هستم یه پیش زمینه ای میشه برای دوازدهم@roghayeh-eftekhari خب دهم هم بود که
تازه رفتن دوازدهم