هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی بنظرم نظام قدیم برا کنکور خیلی بهتر بود
یه سال میخوندن برا امتحانا نهایی و مدرسه ی سال برا کنکور و تست
تقریبن یچیزی مث وضعیت الان من که پشت کنکوریم :/
خیلی بهتر بود الان بچها هم باید تو فکر مدرسه باشن هم کنکور هم ازموناشون -
@sania-andiravan
موفق باشی
شبت خوش -
تا اینو فهمیدن
ما زمین خوردیم تماشا میکردن و تخمه میخوردن
منم جواب دادم بایه آه بلند
اونا نشستن و منم تو راه قلّه ام:love-you_gesture_medium-light_skin_tone: :seedling: -
__chakisaldva__ خیلی پستی😂
حالا تا دو روز پیش میگفت یزد به درد نمیخوره و جای زندگی نیستا😒😂maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا تا دو روز پیش میگفت یزد به درد نمیخوره و جای زندگی نیستا😒😂ببین
یزدی که توش زندگی دانشجویی درجریانه با یزدی که من دارم توش زندگی میکنم زمون تا اسمون فرقشه 😂 -
Sania Mohtarami سانی شوعرت اهنگ جدیدخونده😍
اززبون خودت به آقایی😍😍😂VID_20211031_130855_816.mp4@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اززبون خودت به آقایی😍😍😂VID_20211031_130855_816.mp4@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ida-shateri
میترا برو این پیامه😂@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
قشنگ نشستن انتخاب کردن😂😐به به ! به به !
به پای هم پیر بشید الهی ننه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی من یبار باید اون عکس نجم الدین را رو کنم اینجا خیلی عالیه فعلا نتم داغونه نمیشه :/ :face_with_tears_of_joy: -
اینکه درسطح بین المللی همیشه یکی از اهنگای ساسی پخش میشه تو ورزشگاه اصلاااا خوبنیس 😂
-
@mitra-ism-rahmani
مهم حال خودته میترا بیخیال بقیه :))
تو دلت این بوده نوشتی حالا اینکه بقیه چی برداشت کنن و چی فک کنن به خودشون ربط داره نه تو:black_heart: -
Yegane Dehqan
اره انقد استرس داشتم من همش گریه میکردم -_-
روزی حداقل 2تا امتحانم داشتیم
بضی وختام یهو کوییز میگرفتن :)
میگفتیم چرا اینکارو میکنین با ما میگفتن چون شما تیزهوشاااان هستین باید یه فرقی با بقیه داشته باشین:flushed_face:
بابا بی محلشون کنین فوقش
بهشون بگین من گوشیم خراب شده عکس نمیتونم بفرستم :)))@f-seif-0 اخه میدونن من اهل دروغ گفتن و اینا نیستم بخوام بگم سریع میفهمن . خیلی مثبتم من 😂😂😂
یه بار گفتم نتم کنده لو رفتم 😂 -
romisa سلام سارا :blue_heart:
خوبی ؟
میدونی فکر کردم دیگه هیچ وقت برنمیگردی :broken_heart:
خیلی خوشحالم از برگشتت (:
دلمم برات تنگ شده بود خیلی زیاد
و یه جاهایی بهت نیاز داشتم ولی نبودی الان که هستی خیلی خوبه و لطفا دیگه یدفعه نرو
اون بار که برای بار آخر از انجمن رفتی من در ترک انجمن بودم بعدش که اومدم فهمیدم رفتی و از ادمینی هم کنار کشیدی :/
و دوباره اینبار که اومدی انجمن منم تو ترک انجمن بودم و سعادت دیدنتو نداشتم فقط خیلی بازمن مثل قبل و پارسال نیاز دارم باهات حرف بزنم :)
بازم میخوام ترک انجمن را ادامه بدم ولی لطفا اگه میشه و میتونی نرو چون دوس دارم وقتی بیام حرف بزنم باهات که اشتباهات پارسالمو نداشته باشم و به حد نظرم پیشرفت کرده باشم :dizzy:
:heart_suit: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart: :blue_heart: :purple_heart: -
@f-seif-0 اخه میدونن من اهل دروغ گفتن و اینا نیستم بخوام بگم سریع میفهمن . خیلی مثبتم من 😂😂😂
یه بار گفتم نتم کنده لو رفتم 😂Yegane Dehqan
پس نوش جونت فرزندم:grinning_face_with_sweat: -
Yegane Dehqan
پس نوش جونت فرزندم:grinning_face_with_sweat:@f-seif-0 اره حق با توعه بابا
میپیچونمشون از این به بعد
میخوام بزنم همه رو داغون کنم 😂
ولی خدا بخواد هم چیو اوکی میکنننننمممم -
@f-seif-0 اره حق با توعه بابا
میپیچونمشون از این به بعد
میخوام بزنم همه رو داغون کنم 😂
ولی خدا بخواد هم چیو اوکی میکنننننممممYegane Dehqan
موفق باشی زیبای من:hugging_face: :kiss_mark: -
Yegane Dehqan
موفق باشی زیبای من:hugging_face: :kiss_mark:@f-seif-0 تو نییییز هم فرزندم 🤩🧡🤲💪
-
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ida-shateri
میترا برو این پیامه😂@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
قشنگ نشستن انتخاب کردن😂😐به به ! به به !
به پای هم پیر بشید الهی ننه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی من یبار باید اون عکس نجم الدین را رو کنم اینجا خیلی عالیه فعلا نتم داغونه نمیشه :/ :face_with_tears_of_joy: -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یزدی که توش زندگی دانشجویی درجریانه با یزدی که من دارم توش زندگی میکنم زمون تا اسمون فرقشه 😂__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یزدی که توش زندگی دانشجویی درجریانه با یزدی که من دارم توش زندگی میکنم زمون تا اسمون فرقشه 😂عجب😂
خب به خاطر یزدش الان نمیگم اینو
شایدم به قول تو همون زندگی دانشجوییم جریانش متلاطم شده😂💔 -
romisa سلام سارا :blue_heart:
خوبی ؟
میدونی فکر کردم دیگه هیچ وقت برنمیگردی :broken_heart:
خیلی خوشحالم از برگشتت (:
دلمم برات تنگ شده بود خیلی زیاد
و یه جاهایی بهت نیاز داشتم ولی نبودی الان که هستی خیلی خوبه و لطفا دیگه یدفعه نرو
اون بار که برای بار آخر از انجمن رفتی من در ترک انجمن بودم بعدش که اومدم فهمیدم رفتی و از ادمینی هم کنار کشیدی :/
و دوباره اینبار که اومدی انجمن منم تو ترک انجمن بودم و سعادت دیدنتو نداشتم فقط خیلی بازمن مثل قبل و پارسال نیاز دارم باهات حرف بزنم :)
بازم میخوام ترک انجمن را ادامه بدم ولی لطفا اگه میشه و میتونی نرو چون دوس دارم وقتی بیام حرف بزنم باهات که اشتباهات پارسالمو نداشته باشم و به حد نظرم پیشرفت کرده باشم :dizzy:
:heart_suit: :orange_heart: :yellow_heart: :green_heart: :blue_heart: :purple_heart: -
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یزدی که توش زندگی دانشجویی درجریانه با یزدی که من دارم توش زندگی میکنم زمون تا اسمون فرقشه 😂عجب😂
شایدم به قول تو همون زندگی دانشجوییم جریانش متلاطم شده😂💔maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شایدم به قول تو همون زندگی دانشجوییم جریانش متلاطم شده😂💔وقتی با همکلاسیت کات کردی بری دانشگاه باید هرروز باهاش سرکلاس باشی و دهنت سرویسه اگه ادم بود?
شاید 😂