هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه جا دیدم نوشته بود
به دیدار روحت برو نه گذشته ات...
قشنگ بود -
ی جا نوشته بود
دفتر خاطراتم جاش عوض شده
دوحالت داره یا مامانم برداشته
یا خونمون جن داره
انشالله که جن داریم -
برای آدمها، چه آنها كه برايت عزيزترند و چه آنها كه فقط دوستند... خاطرههای خوب بساز... آن قدر برايشان خوب باش؛ كه اگر يك روز همه چيز را گذاشتی و رفتی... در كنج قلبشان جايی برای تو باشد تا هر از گاهی بگويند: "ای كاش بود..."
هر از گاهی دست دراز كنند و بخواهند كه باشی... هر از گاهی دلتنگ بودنت شوند... میدانم سخت است... اما تو خوب باش... حتی برای آن كه با تو بد كرد... روزی میفهمد، همان سادهبودنت كم نبود... -
پذیرفتهام زندگی را.
پذیرفتهام قرار نیست اتفاق عجیب و خاصی بیفتد، قرار نیست یک شبه همه چیز بهتر شود و قرار نیست یک روز چشم باز کنم و ببینم که معجزه رخ داده و همه چیزِ جهانم ایدهآل و شگفتانگیز شده.
پذیرفتهام دنیا همین است. غم هست، شادی هم هست. پستی هست، بلندی هم هست. و من باید تلاش کنم آدمِ بهتری باشم، رشد کنم، عشق بورزم به خاک، به گیاه، به حیوان، به فصلها، به طبیعت، به آب، به انسان... پذیرفتهام همهاش بستگی دارد به من، که شادی را بلد باشم، و این تواناییِ روح من است اگر بتواند از سادهترینها برای خودش دلخوشیهای ناب دست و پا کند و از سختترینها برای خودش سکوی پرواز بسازد. که سخت نگیرد تا دنیا و اتفاقات سخت نگیرند به او. که اگر در این جهان و جایی که هستم خوشحال نباشم، در هیچ جهانی و در هیچ جای دیگری هم خوشحال نخواهمبود. که اگر در همین شرایطی که دارم احساس رضایت و خوشبختی نکنم، در هیچ شرایط دیگری هم این احساسات را نخواهم داشت. بستگی دارد به من، به اینکه تلاش کنم برای رسیدن به احساسات و مسیرها و هدفهایی بهتر.
بستگی دارد به اینکه من چقدر با هر دلیل کوچکی شاد شدن را بلد باشم.#نرگس_صرافیان_طوفان
+روزای آخر که این تفکر اشتباه داشتم که همه مثل خودم سادهان باید همه چی خوب باشه ، سخت نیست یبار تونستم سخت بشم این بار دومی زیاد نباید سخت باشه...
-
یاد بگیرید
محکم بودن را
قوی بودن را
کوه و سنگ بودن را
لازمتان می شود برایِ وقت هایی که
آدم هایِ زندگیتان،
دستشان می رود رویِ نقطه ضعفتان
و دلتان را بند می کنند به نبودنشان
یاد بگیرید که هیچ جایِ زندگی جوابِ محبت هایتان چیزی نمی شود که شما می خواهید
از من به شما نصیحت،
قوی بودن را یاد بگیرید