هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
king میدونم میدونم!
هر کس که بداند و بداند که بداند اصل شرف از گنبد گردون بستاند
مولانا -
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
king نه دیگه جناب مخصوص اقایونه
من خودم شنیدم گفتن: جناب سرکار خانوم مرضیه
مثاله!! -
-
-
س.واس عربی اقای ناصح زاده بهتره یاجلادتی؟
-
هردو عالین
از هرکدوم یکی دو قسمت ببینید مقایسه کنید -
Mmdasn چندجلسه فیلمای استادجلادتیونگاه کردم خوب بودن چون ازاقای ناصح زاده هم خیلی تعریف میکردن میخواستم ببینم کدوم بهتره
-
Mmdasn چندجلسه فیلمای استادجلادتیونگاه کردم خوب بودن چون ازاقای ناصح زاده هم خیلی تعریف میکردن میخواستم ببینم کدوم بهتره
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ناصح زاده
-
-
زن مخفف چیست؟
زن مخفف دو کلمه با شکوه هستش
زندگی ناب
وقتی زن خودش را ارزشمند بداند و ارزشش را بداند.تک تک رفتار هایش همچون ملکه ها خواهد بود و مرد وی همچون محافظ پرنسس ها از وی مراقبت خواهد کرد
از قدیم گفتند : ار آتنای ائل آتار . ار توتانی ائل توتار : یعنی زنی که توسط مردش ارزش قائل نشه بهش کسی ارزش قائل نخواهد شد و زنی که تسط مردش ارزش قائل بشه دنیا براش ارزش قائل میشه
زن بودن هیچ ایرادی ندارد فقط کافی است که زن باشید تا وجودتون زندگی ها رو تبدیل به زندگی ناب کنه -
زن مخفف چیست؟
زندگی ناب
وقتی زن خودش را ارزشمند بداند و ارزشش را بداند.تک تک رفتار هایش همچون ملکه ها خواهد بود و مرد وی همچون محافظ پرنسس ها از وی مراقبت خواهد کرد
از قدیم گفتند : ار آتنای ائل آتار . ار توتانی ائل توتار : یعنی زنی که توسط مردش ارزش قائل نشه بهش کسی ارزش قائل نخواهد شد و زنی که تسط مردش ارزش قائل بشه دنیا براش ارزش قائل میشه
زن بودن هیچ ایرادی ندارد فقط کافی است که زن باشید تا وجودتون زندگی ها رو تبدیل به زندگی ناب کنهking در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زن مخفف چیست؟
زندگی ناب
زن بودن هیچ ایرادی ندارد فقط کافی است که زن باشید تا وجودتون زندگی ها رو تبدیل به زندگی ناب کنهحسودیم شد میرم تغییر جنسیت بدم