هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a سکینه بانک ملی زنته احتمالا 
 البته همونم بعید میدونم با تو عروسی کنه داش، حالا با شما ازدواج نمیکنه، دلیل نمیشه با منم ازدواج نکنه   @infinitie-a ابوالفضل یادت نیست باهات اومدم که ازش خواستگاری کنی بهت جواب رد داد؟ 
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پند شماره یک: 
 تا میتونید اتاق طبقه همکف بگیریییید
 هلاک شدمممم  پند شماره دو: 
 اگر مثل من حافظه کوتاه مدتتون ماهیه اصلا تخت بالا رو انتخاب نکنید چون همش باید برید یه وسیله بیارید و طی این بالا و پایین رفتن از نردبون به خاطر لق بودن و به هیچ جا بند نبودن نردبون ممکنه سقوط کنید  من یکی دو بار تا مرزش رفتم و برگشتم من یکی دو بار تا مرزش رفتم و برگشتم
 خدا واستون نگهم داشت 
- 
M Tg 
 :))))))))     
- 
@infinitie-a ابوالفضل یادت نیست باهات اومدم که ازش خواستگاری کنی بهت جواب رد داد؟ amir ahmadi 
 نه یادم نیس

- 
@f-seif-0 
 خوشبختم : )
 هوم میگذره ...آسِمان آبی 
 ماهیان از طلاتم دریا به خدا شکایت کردند
 و وقتی دریا ارام شد خود را اسیر صیاد دیدند
 توی طلاتمای زندگی دعا کنیم قلبمون اروم باشه
 شاید یه اتفاق مهمی برامون تو اتفاقای بد هست :)) 
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi 
 مخصوصن توله هاشون  @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi پس چرا مال من اینطور نیستن؟ دقت کن میبینی  
- 
maryam111 خوابگاه خوبه؟   @infinitie-a اوهوم خوبه  
 ولی هرکدوممون تو یه اتاقی افتادیم و دوریم از هم/:
 وعده ما هوا به این خنکی یا تو حیاطه یا تو آشپزخونه  
- 
 اگر مثل من حافظه کوتاه مدتتون ماهیه اصلا تخت بالا رو انتخاب نکنید چون همش باید برید یه وسیله بیارید و طی این بالا و پایین رفتن از نردبون به خاطر لق بودن و به هیچ جا بند نبودن نردبون ممکنه سقوط کنید  من یکی دو بار تا مرزش رفتم و برگشتم من یکی دو بار تا مرزش رفتم و برگشتم
 خدا واستون نگهم داشت maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پند شماره یک: 
 خدا واستون نگهم داشت امیدوارم مرزا رو رد کنی    چون حقته لیاقتت بیشتر از ایناس دختر...مرزا رو رد کن چون حقته لیاقتت بیشتر از ایناس دختر...مرزا رو رد کن 
- 
آسِمان آبی تو به این میگی یکمممممممممم؟ 
 احتمالا اگه خسته بشی میگی چرا باید نفس بکشیم   amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی تو به این میگی یکمممممممممم؟ 
 احتمالا اگه خسته بشی میگی چرا باید نفس بکشیم   واقعا چرا  
 حیف ذخایر atp نیس 
- 
 خدا واستون نگهم داشت maryam111 
 منم تخت خودمو برادرم، دو طبقه اس
 ولی از پله استفاده نمیکنیم

- 
یه لحظه قلبم گرفت    
 منتظری رو خوندم مرتضوی
 همین الانش کوثر ها و مرتضوی ها رو نتونستم تفکیک کنم درست  amir ahmadi شکر  
- 
maryam111 مریم یه پست بذار...  amir ahmadi دیشب گذاشتم دیگه  
 ینی صبحم وصل به شبم شد و صبح گذاشتم 
 امروز به جز جا به جا کردن وسایل هیچکار دیگه ای نکردم
- 
وای دوز دوم    
 برم ببینم از وقتش نگذشته باشه@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وای دوز دوم    
 برم ببینم از وقتش نگذشته باشهشنیدم نباید زودتر از موعد بزنی 
 ولی دیر تر زدی اشکال نداره
- 
@infinitie-a دلم نیومد اول تو ذوقت بزنم ضایه شی  
 ولی ن جدن با هیچکسی از اینجا نیستم
 یکیو میشناختم یهو ارزشاش عوض شد M Tg انشاالله درست بشه 
- 
@infinitie-a اوهوم خوبه  
 ولی هرکدوممون تو یه اتاقی افتادیم و دوریم از هم/:
 وعده ما هوا به این خنکی یا تو حیاطه یا تو آشپزخونه  maryam111 
  یعنی نمیتونین همه تو یه اتاق باشین؟ یعنی نمیتونین همه تو یه اتاق باشین؟
- 

- 
 خدا واستون نگهم داشت 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی تو به این میگی یکمممممممممم؟ 
 احتمالا اگه خسته بشی میگی چرا باید نفس بکشیم   واقعا چرا  
 حیف ذخایر atp نیس آسِمان آبی چیشد جوونا اینطو شدن؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه