هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
دوستان گل شبتون بخیر:) sovereign1 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان گل شبتون بخیر:) مشکلت حل شه ایشالله شبت ب خیر 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 @dr-sobhanاره این سبحان و زهره خیلی پر انرژی هستند....البته عین خودمن چش حسودم کوررررر مگه من حسودم هی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 @dr-sobhanاره این سبحان و زهره خیلی پر انرژی هستند....البته عین خودمن چش حسودم کوررررر مگه من حسودم هی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه کلی گفتم که  
- 
@zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه کلاسام شروع شه میخونم 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه @njzamin نه این جوری گفتم چون ایشون خیلی ریلکسن 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه کلاسام شروع شه میخونم پشت کنکور بودی دیگه؟؟ من امسال کلاس نمیرم.... 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه کلاسام شروع شه میخونم پشت کنکور بودی دیگه؟؟ من امسال کلاس نمیرم.... @njzamin پشت کنکوری هستی؟ 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه کلاسام شروع شه میخونم پشت کنکور بودی دیگه؟؟ من امسال کلاس نمیرم.... @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بیخیال ریاضی فیزیک زیاد مهم نیست داداچ تو رشته ما خیلی مهمه کلاسام شروع شه میخونم پشت کنکور بودی دیگه؟؟ من امسال کلاس نمیرم.... اریکک 
- 
@njzamin پشت کنکوری هستی؟ 
- 
راستی کسی کلاس میره؟ 
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره سال قبل رتبه منطقه 1 مال تو چند شد؟ افتضاح من پارسال ۴ماه خوندم  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 @dr-sobhanدلتون هوای رفیقتونو کرده؟!!  
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!چرا؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!چرا؟ @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!چرا؟ حتما درس میخونه 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره اره این سبحان نیست خیلی خوش نمیگذره
 آقا سبحان دیگه خیلی کمتر میان!چرا  
- 
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره سال قبل رتبه منطقه 1 مال تو چند شد؟ افتضاح من پارسال ۴ماه خوندم  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره سال قبل رتبه منطقه 1 مال تو چند شد؟ افتضاح من پارسال ۴ماه خوندم  میخوای چند بیاری امسال؟ 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره سال قبل رتبه منطقه 1 مال تو چند شد؟ افتضاح من پارسال ۴ماه خوندم  میخوای چند بیاری امسال؟ @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره سال قبل رتبه منطقه 1 مال تو چند شد؟ افتضاح من پارسال ۴ماه خوندم  میخوای چند بیاری امسال؟ ۲۰۰تا۵۰۰ 

|
 |

شعردانه
شعردانه