هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کسی میدونه اینا چیه؟ یا بگم؟نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi یه متن اینجور میخواست اون تاپیک
-
"فوق العادس"
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده -
fatemeh8181 علف هرز://
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
نظر دیگه ای؟ -
@narjes-hashemi
مثل اینکه از باقی مونده لباس این برای من جوراب دوختننوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خانومِ_دوست_داشتنی
نظر دیگه ای؟نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 راهنمایی کن
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
fatemeh8181 راهنمایی کن
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی یکم دقت میخواد
از اون سوال انحرافیای مخصوص خودمه -
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقن به چی دارین انقد امتیاز میدین؟؟؟
fatemeh8181
@roghayeh-eftekhari -
کسی میدونه اینا چیه؟ یا بگم؟نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دقیقن به چی دارین انقد امتیاز میدین؟؟؟
fatemeh8181
@roghayeh-eftekhariنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 هان
-
@f-seif-0 هان
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181
11تا لایک کردین تو 2دقیقه!!! -
@roghayeh-eftekhari
عاشقتم اجی
نکا چه خوشگله اصنننننننننننننننن
یکی ا اینا برا خودم میخرم :((نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 میدونم میفهمم ملت رفیق دارن ماام رفیق داریم
-
fatemeh8181
11تا لایک کردین تو 2دقیقه!!!نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 رقیس
-
خانومِ_دوست_داشتنی یکم دقت میخواد
از اون سوال انحرافیای مخصوص خودمهنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 منظورت اون قورباغه علف خواره؟؟
-
@f-seif-0 پول چرا خرج میکنی رقیه وردار هم براتو هم برا من
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 میخواستم بگم دیدم تخریب خودمه
-
fatemeh8181 منظورت اون قورباغه علف خواره؟؟
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
خوب بود ولی نه
خودم ندیده بودمش
نوچ جواب اون نی -
@roghayeh-eftekhari
من رسم کارم 6به 0 تموم میشهنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 باشههههه حریفت منم حواست باشه