هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها همگی به برنامه آزمون فردا رسوندین ؟
ب جز فیزیک ریاضی اره
ریاضی دیگه رسوندن داره
بخون دیگههه ... طرز برنامه ریاضی برای ریاضی گذاشتم رو انجام ندادی؟
ندیدم والا
اخه میخواستم برم کلاس گفتم یهو بشینم بخونم خراب کنم انرژی منفی میدهدرگیر کلاس نشو زیاد! فیلم آقای امینی رو ببین مشکل هم داشتی من هستم
اقای امینی راد اصلا یه کلمه هم نمیفهمم ازش
من مدلم یه جوریه ک نمیتونم با هر بیانی کنار بیام ..مثلا پارسال امارو با اقای امینی راد دیدم اصلا خدایی حرومم باشه اگه فهمیده باشم چی میگه .. ولی از رو مهرو ماه میخوندم امارو تو ازمونا کامل جواب میدادم..الانم میگم نرسیدم بخونم برا نخوندنم نیست ..اتفاقا ریاضی رو کامل خوندم احتماله تو ازمونم ..همه چیزشم بلدم..فقط نمیدونم این مطالبو کجا ب کار ببرم.. امروز ک وقت نمیکنم ولی فردا بعداز ظهر قراره برم پیش مشاورم میگم بش برام تست مشخص کنه تست بزنم مثلا بگه هفته ای چن تا بزنم تا دستم بیاد کجا ب کار ببرم.. دیروز ی سوال ریاضی گزینه دو دادم ب بچه حل کنن .. اول نگاش میکردم حتی با پاسخنامه هیچی بلد نبودم انگار ذهنم پاک شده بود.. بعد جواد برام حل کرد فهمیدم که چقدر اسون بوده
مشاور چیه بابا !حالا میخوای برو ولی خواستی من خودم یپا مشاورم بهت میگم
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها همگی به برنامه آزمون فردا رسوندین ؟
ب جز فیزیک ریاضی اره
ریاضی دیگه رسوندن داره
بخون دیگههه ... طرز برنامه ریاضی برای ریاضی گذاشتم رو انجام ندادی؟
ندیدم والا
اخه میخواستم برم کلاس گفتم یهو بشینم بخونم خراب کنم انرژی منفی میدهدرگیر کلاس نشو زیاد! فیلم آقای امینی رو ببین مشکل هم داشتی من هستم
اقای امینی راد اصلا یه کلمه هم نمیفهمم ازش
من مدلم یه جوریه ک نمیتونم با هر بیانی کنار بیام ..مثلا پارسال امارو با اقای امینی راد دیدم اصلا خدایی حرومم باشه اگه فهمیده باشم چی میگه .. ولی از رو مهرو ماه میخوندم امارو تو ازمونا کامل جواب میدادم..الانم میگم نرسیدم بخونم برا نخوندنم نیست ..اتفاقا ریاضی رو کامل خوندم احتماله تو ازمونم ..همه چیزشم بلدم..فقط نمیدونم این مطالبو کجا ب کار ببرم.. امروز ک وقت نمیکنم ولی فردا بعداز ظهر قراره برم پیش مشاورم میگم بش برام تست مشخص کنه تست بزنم مثلا بگه هفته ای چن تا بزنم تا دستم بیاد کجا ب کار ببرم.. دیروز ی سوال ریاضی گزینه دو دادم ب بچه حل کنن .. اول نگاش میکردم حتی با پاسخنامه هیچی بلد نبودم انگار ذهنم پاک شده بود.. بعد جواد برام حل کرد فهمیدم که چقدر اسون بوده
مشاور چیه بابا !حالا میخوای برو ولی خواستی من خودم یپا مشاورم بهت میگم
فرقی نمیکنه برام که مشاور باشه یا تو یا دوستم .. مهم اینه که از چیزی که میگید نتیجه بگیرم .. و مطمئنا تو ریاضی بودی تا اینجاییم که دیدم ریاضیت خوبه باید روشت درست باشه .. اگه میشه مشخص کن برام
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
_MILAD_ بعضی جاها رو بد توضیح داده
منو ریپ کن نه میلی رو
-
آقای امینی راد دیفرانسیل درس نمیده؟
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz ناز بانو بیام بررات با ای صورتت؟؟؟
منظورت اینه من ناز بانوم؟
-
صالحی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
aaalizadeh79 سلام . شما پیشی امسال ؟ چند ساعت مطالعه داری ؟
برا تخصصی های ریاضی چه کتابایی گرفتین ؟ فیلم هم نگا میکنید ؟ وای چقد سوالبله پیش ریاضی ام، ساعت مطالعم هنوز عادت نکردم روزای تعطیل 6 تا 10 ساعت و روزای مدرسه 3 تا 5 ساعته، برای دیفرانسیل و پایه خیلی سبز گرفتم برا هندسه پایه نشر الگو و برای جبر و احتمال و گسسته خیلی سبز، فیزیک میکرو گاج، شیمی هم مبتکران برا درسنامه آی کیو برا تست، فیلم هم برا دروس پایه مثل ریاضی پایه و هندسه پایه و شیمی 2 و3 و فیزیک پایه میبینم برا دروس چهارم هم دینی و تحلیلی فیلم میبینم چون دینی و تحلیلی معلمامون کنکوری یاد نمیدن.
aaalizadeh79 ریاضی پایه چه استادی رو نگا میکنید ؟ جزوه هم مینویسید ؟
من خیلی سبز دارم برا ریاضی پایه درسنامه رو کمو بیش میفهمم ولی یدونه تستم نمیتونم بزنم . خیلی دارم ناامید میشم نمیدونم چیکار کنم کلا ریاضی پایم ضعیفه چون نخوندم یا کلا سر کلاس نبودم -