هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@f-seif-0 اما با چهار تا اکانت رفتم نمره درست کردم برا معلمه فرستادم yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اما با چهار تا اکانت رفتم نمره درست کردم برا معلمه فرستادم چه فایده وقتی خودت خوب ندادیش :ا 
 نمره به چه درد میخوره؟؟؟
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اما با چهار تا اکانت رفتم نمره درست کردم برا معلمه فرستادم چه فایده وقتی خودت خوب ندادیش :ا 
 نمره به چه درد میخوره؟؟؟@f-seif-0 خب ابجی من هیچ تستی از اون فصل رو نزدم چیطوری برم ازمون تستی بدم؟ 
- 
ببین تو تنبلی کردی و درستو نخوندی  
 تهشم با کلک نمره گرفتی
 حتی اگه 2هم میگیری خودت باش
 نه 20بگیری فیک!
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اما با چهار تا اکانت رفتم نمره درست کردم برا معلمه فرستادم چه فایده وقتی خودت خوب ندادیش :ا 
 نمره به چه درد میخوره؟؟؟@f-seif-0 بعدشم فقط فرستادم که بعد گیر نده بهم مگر نه من ادمی نیستم که بخوام نمره رو با تقلب ببرم بالا واقعا اماده نبودم 
- 
ببین تو تنبلی کردی و درستو نخوندی  
 تهشم با کلک نمره گرفتی
 حتی اگه 2هم میگیری خودت باش
 نه 20بگیری فیک!@f-seif-0 درسمو خوندم بخدا ولی تست کار نکرده بودم راستش 
- 
خب مشکل از خودت بوده 
 یادته میومدی میگفتی حس درس نبود فلان بود؟؟؟
 اونموقع باید حواست به درست میبود
 تقلب کم از دزدی نداره اینو بدون
- 
خب مشکل از خودت بوده 
 تقلب کم از دزدی نداره اینو بدونبله کارم اشتباه بود 
- 
درس بگیر ازش و دیگه تکرارش نکن 
- 
خب مشکل از خودت بوده 
 تقلب کم از دزدی نداره اینو بدون@f-seif-0 جوری نیستم که درسمو نخونم ولی اینبار خیلی سریع مجبور شدم بخونم فکر کن من فصل دو رو هنوز تدریس رو نگاه نکردم 
- 
@f-seif-0چشم  
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حالا که خرج گذاشتم رو دستت مشتاق ترم میشی  این تقصیر شما دوتاست  
 ببین چی یاد بچه دادین
 __chakisaldva__ amir ahmadimaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حالا که خرج گذاشتم رو دستت مشتاق ترم میشی  این تقصیر شما دوتاست  
 ببین چی یاد بچه دادین
 __chakisaldva__ amir ahmadiاینطور که معلومه فک کنم تا ۴سال آینده مریم سر درد هم بگیره تقصیر ماست   
- 
@f-seif-0 خب چخبرا حالت خوبه؟ 
- 
خوبم شکر 
- 
@f-seif-0 شکر... 
- 
خبری نیست 
 شما خوبی؟
- 
@f-seif-0 با بسکتبال در چه حالی؟  
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حالا که خرج گذاشتم رو دستت مشتاق ترم میشی  این تقصیر شما دوتاست  
 ببین چی یاد بچه دادین
 __chakisaldva__ amir ahmadiاینطور که معلومه فک کنم تا ۴سال آینده مریم سر درد هم بگیره تقصیر ماست   amir ahmadi 
 چطوری دایی؟
 خوبی خوشی؟
- 
@f-seif-0 بخوبیت خوبم حالا اگ امتحان رو در نظر نگیریم 
- 
@f-seif-0 با بسکتبال در چه حالی؟  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 با بسکتبال در چه حالی؟  امروز تمرینمون خیلی سنگین بود تا دو ساعت پیش کمر درد بودم  
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 با بسکتبال در چه حالی؟  امروز تمرینمون خیلی سنگین بود تا دو ساعت پیش کمر درد بودم  @f-seif-0    چی بود مگه؟ چی بود مگه؟

|
 |