هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سوال بعدی ریاضی کانون : عددی را از بین اعداد یک تا دویست به تابع میدهیم و حاصل را به تابعی با دامنه ای دوبرابر تابع قبل میدهیم ترکیب دو تابع را با چند برابر حاصل جمع دو تابع جمع کنیم تا نصف حاصل تفاضل ِجمع تابع با تفاضل دو تابع شود ؟
-
@sania-andiravan
این مرحله دیگه آخرشه و بسیار بده
یه یک هفته ای میزارم اگه خوب بود و کسی شرکت کرد
یه ماهه بزاریم
آره حالا هرچند تو متن نویسی زیاد تخصصی ندارم
آره ولی سوالات گیاهیش سخت بود اون آزمون
بتونم زیست رو بخونم حتما میام
خیلی دوست دارم شرکت کنم
اما وقت نمیکنم زیاد حتی دیدی که کمتر هم میام انجمن کلا
امسال کلا یا همه پی درس هستن سخت
یا اینکه انقدر جذابیت داره بقیه موضوعات که دیگه نمیان سمت این چیزا
ولی فکر کنم اولی درست ترهAmir 6
اره
اره به نظرم بزار ببین چطور میشه
ولی به نظرم خوبه اگر استقبال نشد خدایی نکرده دلیل بر بد بودن ایده نیست
کلا سخت بود
اره دیدم
من از پارسال آرزوم بود برم گزاره شناسی دیگه هر جوره شده میرم
اره اولی خیلی بهتره
ولی همون طور که سخت در حال درس خوندن و تلاش کردنیم باید تو راه و مسیر درست انجامش بدیم
اینم خیلی مهمه -
@roghayeh-eftekhari اره فقط لطفا از دوستات نپرس چند میزنن و اینا خودتو نکوبون ب خاطر ی درس که پایین میشه سعی کن از نقاط قوتت انگیزه بگیری و نقاط ضعفتم تقویت کنی
-
سوال بعدی ریاضی کانون : عددی را از بین اعداد یک تا دویست به تابع میدهیم و حاصل را به تابعی با دامنه ای دوبرابر تابع قبل میدهیم ترکیب دو تابع را با چند برابر حاصل جمع دو تابع جمع کنیم تا نصف حاصل تفاضل ِجمع تابع با تفاضل دو تابع شود ؟
-
-
Amir 6
اره
اره به نظرم بزار ببین چطور میشه
ولی به نظرم خوبه اگر استقبال نشد خدایی نکرده دلیل بر بد بودن ایده نیست
کلا سخت بود
اره دیدم
من از پارسال آرزوم بود برم گزاره شناسی دیگه هر جوره شده میرم
اره اولی خیلی بهتره
ولی همون طور که سخت در حال درس خوندن و تلاش کردنیم باید تو راه و مسیر درست انجامش بدیم
اینم خیلی مهمه -
mahla bpz چرا من فکرمیکردم آزمون نباید دهم بری ثبت نام کنی؟؟
ولی خب روحیه ام نمیبازم ولی یه دختره تو کلاسمون هست خیلی رو اعصابمه اصلا@roghayeh-eftekhari ن ببین باید و نباید نداره منم دوستم ک میرفت اون اوایل یادمه میگفت زیست هفتاد میزنم و اینا بعد خب منم تازه اومده بودم دهم چمیدونستم تستای زیست در چ حده فک میکردم میشه بزنی بعد اولین آزمونو هیچی نخونده بودم زیستم شد چهل درصد کلی خودمو کوبوندم بعد چند وقت فهمیدم اون اصلا اوضاعش داغونتر از منه ولی اون ضربه ای ک خوردم کل انگیزمو گرفت خیلی بد بود/:
-
@roghayeh-eftekhari ن ببین باید و نباید نداره منم دوستم ک میرفت اون اوایل یادمه میگفت زیست هفتاد میزنم و اینا بعد خب منم تازه اومده بودم دهم چمیدونستم تستای زیست در چ حده فک میکردم میشه بزنی بعد اولین آزمونو هیچی نخونده بودم زیستم شد چهل درصد کلی خودمو کوبوندم بعد چند وقت فهمیدم اون اصلا اوضاعش داغونتر از منه ولی اون ضربه ای ک خوردم کل انگیزمو گرفت خیلی بد بود/:
-
@sania-andiravan
آره اینطوری بهتره
خب ایده هم بد باشه مشکلی نیست
آدم باید ظرفیت اینو داشته باشه
که اگه نظری داره و زیاد جالب نیست
قبول کنه اینو
دقیقا خیلی موافقم با این