هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 اینو طبق واقعیت نوشتم!!
وقتی جوش میزنم دورشون قرمز میشه برا همین انگار لپام گل انداخته ، بهم گفت وقتی جوش میزنی از همیشه جذاب تری و این حرفش خیلیییییی برام ارزش داشت!! -
بچه ها یه سوال صفر تا صد ادبیات کنکور اقای حسین خانی بدرد دهم میخوره؟؟ چون من دیدم همه چیو توضیح میداد و منم فارسی صفرم
@yasin-sheibak من ایهامشو دیدم بد نبود
ادبیات تکرار مداوم میخواد ویدئو فقط چند درصده -
بچه ها یه سوال صفر تا صد ادبیات کنکور اقای حسین خانی بدرد دهم میخوره؟؟ چون من دیدم همه چیو توضیح میداد و منم فارسی صفرم
@yasin-sheibak
ادبیاتو خودت بخونی قوی تر پیش میری
تا فیلم -
maryam111 راحت باش حق داری
-
خانومِ_دوست_داشتنی عه من فک میکردم یک نفره
@yasin-sheibak آره خواننده یه نفره
-
خانومِ_دوست_داشتنی
اع وااااااا
اینو از کجا پیدا کردی
باید بزاریش تو موزه -
@yasin-sheibak
ادبیاتو خودت بخونی قوی تر پیش میری
تا فیلمfatemeh8181 اصلا ببین هیچی رو نمیتونم درک کنم فک مثلا نهاد و مفعول و....میگم صفرم
-
fatemeh8181 اصلا ببین هیچی رو نمیتونم درک کنم فک مثلا نهاد و مفعول و....میگم صفرم
@yasin-sheibak برای دستور خوبه
ببین -
@yasin-sheibak برای دستور خوبه
ببینخانومِ_دوست_داشتنی دستور میگم دیگه خوبه ببینم یا نه؟
-
من تو این چند روز شروع میکنم با کتاب هامون سبطی هم بخونم دستور رو (منم نیاز ب کار دارم تو این مبحث) اگه خوب بود بهت میگم
-
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
-
fatemeh8181 اصلا ببین هیچی رو نمیتونم درک کنم فک مثلا نهاد و مفعول و....میگم صفرم
@yasin-sheibak میدونم بابا خودمم در همین حدود بودم لی قبلش فیلم میدیدم و ازمونا یکی پس از دیگری گند
خودم شروع کردم با این موضوعی ها خوندن کم کم راه افتادم -
خانومِ_دوست_داشتنی دستور میگم دیگه خوبه ببینم یا نه؟
@yasin-sheibak اونو ندیدم خودم ولی میگن خوبه
-
@yasin-sheibak میدونم بابا خودمم در همین حدود بودم لی قبلش فیلم میدیدم و ازمونا یکی پس از دیگری گند
خودم شروع کردم با این موضوعی ها خوندن کم کم راه افتادمfatemeh8181 عاها
-
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
@yasin-sheibak همینه که هست
-
@yasin-sheibak همینه که هست
fatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
-
@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
-
@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
خانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
-
fatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
@yasin-sheibak
خدایی میدونم چی میگی
ولی همیشه تو درسایی که ضععف داری سعی کن درسنامه و اول خودت بخونی چون کلی از مشکلاتت برطرف میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
@yasin-sheibak پس خیلی نگرانش نباش
نتت رو ببند برو باقیشو اوکی کن
حدودا سه _ چهار ساعت دیگه میشه خوند