هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak عربی؟؟
دوازدهم کانون خیلی خوب جلو میره
اگه بخوایی راحت میتونی برسی بهش و حتی میشه تمام تست های کتاب رو زد
البته اگ تایم مناسب بزارینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی من که دهم ابجی
-
fatemeh8181 انقد درگیر نشو عزیزم
اگه خیلی داره اذیتت میکنه ، من هستم باهاش صحبت کنی!نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
نه برودرستو بخون گلم
مرسی که هستی -
خانومِ_دوست_داشتنی من که دهم ابجی
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak آره الان یادم اومد خواستم ادیت کنم!!
اینکه فوق العاده است!!
تو خیلی خوووووب میتونی جمع بندی کنی و پیشروی خیلی خیلی کند تره
مطمئن باش میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی
نه برودرستو بخون گلم
مرسی که هستینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 به هر حال ، اگه لازمه میمونم
-
@yasin-sheibak آره الان یادم اومد خواستم ادیت کنم!!
اینکه فوق العاده است!!
تو خیلی خوووووب میتونی جمع بندی کنی و پیشروی خیلی خیلی کند تره
مطمئن باش میشهنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی خب پس کلیپ های دستوری زبانی رو ببینم؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب پس کلیپ های دستوری زبانی رو ببینم؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده@yasin-sheibak آره حتما ببین
بعدش اگه تونستی کارگاه تست مربوطه اش رو نگاه کن و توی تایم بعدیت خودت تست بزن از کتابی ک داری -
@yasin-sheibak آره حتما ببین
بعدش اگه تونستی کارگاه تست مربوطه اش رو نگاه کن و توی تایم بعدیت خودت تست بزن از کتابی ک دارینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی چشم مرسی
-
fatemeh8181 به هر حال ، اگه لازمه میمونم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
ن عجقم بدو برو بخون جا منم بخون که منتظرم جشن بگیریما -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم فیزیک و شیمی بخونم
-
خانومِ_دوست_داشتنی
ن عجقم بدو برو بخون جا منم بخون که منتظرم جشن بگیریمانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شما چندمی؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی
ن عجقم بدو برو بخون جا منم بخون که منتظرم جشن بگیریمانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 حتماااااااااااا بیبی
ناپلئونی رِ آماده کن -
من برم فیزیک و شیمی بخونم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
موفق باشی -
fatemeh8181 حتماااااااااااا بیبی
ناپلئونی رِ آماده کننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی امادسسس
سفارش دادم برات -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط برای درسم باید دور از کامپیوتر باشم
-
fatemeh8181 شما چندمی؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak هعی خدا
پشت کنکوری و دانشجو و توقف در درس وای خدا عجب سوال سختیه -
فقط برای درسم باید دور از کامپیوتر باشم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یه سوالی دولتی درس میخونی یاچی؟
-
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan
سلام خوبی؟
میشه بگی فیزیک یازدهم راه ابریشم از کدوم فرسنگ شروع میشه و تو کدوم فرسنگ هاست؟سلام مرسی تو خوبی ؟
https://alaatv.com/set/1213
بزن رو لینک و قسمت جزوات اون pdf که گفته محدودهی هر فرسنگ رو دانلود کن توش گفته هر فرسنگی چیا داره .نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan
مرسی یگانه جان لطف کردی️
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ چقد گشنمه
هوف -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی میشد الان یه نفر میومد تو اتاقم با یه بشقاب غذا
بخدا حال ندارم برم بیرون -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی چقدددددددد آیووووووو شبیه منههه
عاشقشممم