تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋
-
@mr-perfect درکل مهم اینه مشکل از توعه😂
دیگه دیگه رفتی من چطور بهت میگفتم؟؟؟😂😂😐
خواهش میکنم@roghayeh-eftekhari در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
عا راس میگی😂😂
خواهش میکنم
🌹
-
@roghayeh-eftekhari در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
عا راس میگی😂😂
خواهش میکنم
🌹
-
@ariana-ariana عهههه این چه حرفیه همه دعوتن اینجا فقط منشن نکردم که شاکی نشن بچه ها😂🌱
لطفت بود که اومدی@roghayeh-eftekhari در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
@ariana-ariana عهههه این چه حرفیه همه دعوتن اینجا فقط منشن نکردم که شاکی نشن بچه ها😂🌱
لطفت بود که اومدیقربونتت 💖💖
-
سلام ببخشید که دیر فهمیدم😂
امیدوارم تک تک روزهای زندگیتون
شگفت انگیز، لذت بخش، قدرتمند و مفید باشه!
زادروزتون مبارک fatemeh8181 و دختر پاییز 🌹🌹🌹@roghayeh-eftekhari آخه در تولد هم 😂 ضمنا آدم تولد رو از قبل میگه که یه کادویی آماده میکردیم. در کل تشکر از دعودتت🌹
@mr-perfect مرسی ممنون مستر
ایشالله جشن فارغ تحصیلیت@roghayeh-eftekhari آخه در تولد هم 😂 ضمنا آدم تولد رو از قبل میگه که یه کادویی آماده میکردیم. در کل تشکر از دعودتت🌹
هنوز دیر نشده کادوتو بده عب نداره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
لطفت بود که اومدیقربونتت 💖💖
-
ایشالله جشن فارغ تحصیلیت@roghayeh-eftekhari آخه در تولد هم 😂 ضمنا آدم تولد رو از قبل میگه که یه کادویی آماده میکردیم. در کل تشکر از دعودتت🌹
هنوز دیر نشده کادوتو بده عب نداره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
ایشالله جشن فارغ تحصیلیتممنون همچنین🌹
واقعیت به خاطر کرونا نتونستم بازار برم ولی حالا دیگه اینو تونستم بگیرم 🍭🍭🍭🍭🍭 انشالله سال بعد یه کادویه خوب میگیرم برات😂😂
نوش جونت😂😂
-
fatemeh8181 در تولد دوتا یخمک پاییزی😌😋 گفته است:
ایشالله جشن فارغ تحصیلیتممنون همچنین🌹
واقعیت به خاطر کرونا نتونستم بازار برم ولی حالا دیگه اینو تونستم بگیرم 🍭🍭🍭🍭🍭 انشالله سال بعد یه کادویه خوب میگیرم برات😂😂
نوش جونت😂😂
@mr-perfect
حالا عب نداره میزنم به حسابت سال دیگه دوتا کادو میگیرم بسکه رعوفم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mr-perfect
حالا عب نداره میزنم به حسابت سال دیگه دوتا کادو میگیرم بسکه رعوفم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 ععععع تولدتون مبارک من دیر اومدم 🌱🍃
-
دختر پاییز
بهار عزیز تولدت مبارک 🍃🌱پاینده باشی دختر
باتاخیر🍃 -
fatemeh8181 ععععع تولدتون مبارک من دیر اومدم 🌱🍃
H_R فدای تو عزیزم
مرسی ایشالله جشن دانشگاهه:face_savoring_food: -
H_R فدای تو عزیزم
مرسی ایشالله جشن دانشگاهه:face_savoring_food:fatemeh8181 مبارکت😉❤
-
fatemeh8181 مبارکت😉❤
H_R :slightly_smiling_face: :lollipop:
-
بچه ها از همتون ممنونم🌹🌹🌹🌹
خیلی خوشحال شدم ان شالله براتون جبران کنم -
از همه تون بابت تبریکا ممنونم بچه مرسی ک تبریک گفتین خلی خوشحال شدم🌹🌹🌹🌹💕💕💕
H_R @Mr-Perfect 0-0ftm @Saghi-Mortazavi @sania-Andiravan @Ariana-Ariana @masoumeh-shokrollahi @kosar-mottaghi @Infinitie-A z Gheibi سارا M 0 fatemeh8181 M Tg Yegane Dehqan @ftm-montazeri ramses kabir @F-Seif-0 @roghayeh-eftekhari amir ahmadi 81Sobhan
-
H_R @Mr-Perfect 0-0ftm @Saghi-Mortazavi @sania-Andiravan @Ariana-Ariana @masoumeh-shokrollahi @kosar-mottaghi @Infinitie-A z Gheibi سارا M 0 fatemeh8181 M Tg Yegane Dehqan @ftm-montazeri ramses kabir @F-Seif-0 @roghayeh-eftekhari amir ahmadi 81Sobhan
دختر پاییز خداروشکر کاش همیشه همیشه در هرحالتی لبخند رو لبات باشه قشنگم❤🤗
-
دختر پاییز 🤩🌷🌷
-
@mr-perfect
حالا عب نداره میزنم به حسابت سال دیگه دوتا کادو میگیرم بسکه رعوفم دیگه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:امسال رو دادم دیگه 😂
-
امسال رو دادم دیگه 😂