هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
شیطونم دهن سرویس ادمو بد گول میزنه! یه رب بخواب بعدا پاشو درستو ادامه بده :| یه رب شد دو ساعت! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شیطونم دهن سرویس ادمو بد گول میزنه! یه رب بخواب بعدا پاشو درستو ادامه بده :| یه رب شد دو ساعت! اره میگه هنو فرصت داری  
- 
- 
سرم درد میکرد حسابی! داشتم شیمی اقاچانی میدیدم دیدم چشام رف :| مقاومت کردم کم اوردم  
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! 
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: .............................................  سلام . 
- 
سرم درد میکرد حسابی! داشتم شیمی اقاچانی میدیدم دیدم چشام رف :| مقاومت کردم کم اوردم  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سرم درد میکرد حسابی! داشتم شیمی اقاچانی میدیدم دیدم چشام رف :| مقاومت کردم کم اوردم   
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... 
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: .............................................  سلام . rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: .............................................  سلام . ع سلام 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! 
- 
Amin22 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  یالله . یالله .بفرما کسی نیس راس میگه 
- 
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: .............................................  سلام . rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: .............................................  سلام . سلام 
 خوبین؟؟
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! مهم نیست هر جور راحتی ..... 
- 
سرم درد میکرد حسابی! داشتم شیمی اقاچانی میدیدم دیدم چشام رف :| مقاومت کردم کم اوردم  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سرم درد میکرد حسابی! داشتم شیمی اقاچانی میدیدم دیدم چشام رف :| مقاومت کردم کم اوردم  منکه نمیتونم سر پا وایسم ولی مقاومت میکنم  
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! مهم نیست هر جور راحتی ..... rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! مهم نیست هر جور راحتی ..... تو طنز همیشه یه مفهومی هست که خیلی تلخه! 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! مهم نیست هر جور راحتی ..... تو طنز همیشه یه مفهومی هست که خیلی تلخه! @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ............................................. باید پرش کنیم؟! اره اگه دوست داری پرش کن... خب باشد  
 من میتونم و بهش اهمیت نمیدم!! مهم نیست هر جور راحتی ..... تو طنز همیشه یه مفهومی هست که خیلی تلخه! چی هه 

|
 |

شعردانه
شعردانه