هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart: :broken_heart:
HADAF MAN
ولی خیلی قدیمی :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy:
الان داشتم دنبال کننده هارو نگاه میکردم دیدمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN
ولی خیلی قدیمی :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy:
الان داشتم دنبال کننده هارو نگاه میکردم دیدمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 اره قبلا باهم حرف زدیم:face_with_tears_of_joy:
هم شهریم هستیم فکر کنم -
fatemeh8181 اره قبلا باهم حرف زدیم:face_with_tears_of_joy:
هم شهریم هستیم فکر کنمHADAF MAN
اع کجایی
وای رقیه بیا منو نجات بده مغزم چرا اندازه ماهیه تو انجمن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekhari -
HADAF MAN
اع کجایی
وای رقیه بیا منو نجات بده مغزم چرا اندازه ماهیه تو انجمن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@roghayeh-eftekharifatemeh8181 اراک
درباره معده درد و طب سنتی حرف زدیم -
خوب 👍
یه بار دیگه خوندمش واسه چندمین بار !از آخر که بشموری میشه 6 خط
یه درخواست بود ازم و قبول کردم که انجامش بدم
یه چشم در جوابش گفتم .دیروز چون فکرم مشغول شد به خاطر یه حس حسادت بچه گونه .
هر موقه فکرم درگیر میشه حرف میزنم زیااد
دیشبم حرف زدم تا گند زدم .
و همین باعث شد اون جمله 6 خط مونده به آخر عملی نشه .
عذاب وجدان دارن به خاطرش .ولی خوب اوکی
با گندی که دیشب زدم
فک کنم همین حضورم هم مشکل ساز بشه ! -
fatemeh8181 اراک
درباره معده درد و طب سنتی حرف زدیمHADAF MAN :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ای وای چه جالب
داره یه چیزایی یادم میا -
HADAF MAN :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ای وای چه جالب
داره یه چیزایی یادم میاfatemeh8181 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :blue_heart:
-
fatemeh8181 اراک
درباره معده درد و طب سنتی حرف زدیمHADAF MAN افرین یادم اومد پیوی اونموقع باز بود:face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN
اع کجایی
@roghayeh-eftekharifatemeh8181 اخه ب پست بد کسی خوردی من از چهار سالگی همه چی یادمه:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
حافظه ب شدت قوی :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN افرین یادم اومد پیوی اونموقع باز بود:face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 اره:face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 اخه ب پست بد کسی خوردی من از چهار سالگی همه چی یادمه:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
حافظه ب شدت قوی :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN
نه خب من همه چی یادمه فقط بجز انجمن چون فقط چن مین بهش فکر میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN
نه خب من همه چی یادمه فقط بجز انجمن چون فقط چن مین بهش فکر میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
-
fatemeh8181 :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
HADAF MAN
ولی من یه ساراهم داشتم گمشده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
HADAF MAN
ولی من یه ساراهم داشتم گمشده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 ایشالا اونم پیدا میشه:face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 ایشالا اونم پیدا میشه:face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN تازه رفتم اسمتو خوندم صبار چطوری سارا دیدم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
-
ولی اونم اسمش با یه خطی عین تو بود:face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN تازه رفتم اسمتو خوندم صبار چطوری سارا دیدم:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 عیب نداره :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
-
خوبی دیگه :face_with_tears_of_joy: