هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
romisareplied to __chakisaldva__ on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ خب باشه بعدا هماهنگ می کنیم جزوه ها رو بفرس یکیش می کنم بعد دوشنبه یه نگاهی بهش میندازم و برات سرچ می کنم سر جلسه
شما هم جامپ دارین؟ -
__chakisaldva__replied to romisa on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa
نه مرسی شوخی کردم
متشکرم بهرحال
.
عا، نمیدونم منظورت چیه ولی تنها اپشنی که داشت این بود که 10 درصد سوالارو میشه علامت زد بعدش دوباره دید -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز چشمات گاو میبینه اصلا یه گاو تو دنیا باشه اون تویی اصلا گاوی از خودته گلم شکست نفسی نکن
-
ترم یک با یه سری از بچه ها اکیپ شده بودیم
هر روز با هم حرف میزدیم
بعد دیروز یهو یاد یکیشون افتادم
از بچه ها پرسیدم فلانی کجاست؟ چرا نیست هیچ جا؟
گفتن انصراف داده داره واسه کنکور میخونه
ینی میخوام بگم ترم یک همینقدر بی ثبات و فراموش شدنیه
کسی که ترم یک هر روز باهاش حرف میزدم وقتی رسیدم ترم سه یهو یادش افتادم و دیدم نیست -
@roghayeh-eftekhari ای گوگولیییییییییی
-
romisareplied to __chakisaldva__ on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ هوم بله پس روی هر سوال فک کنم حدود ۹۰ ثانیه بتونی بایستی ولی مجموع وقت کلت برای هر سوال ۵۰ با ۶۰ ثانیس
اگه مثل ما باشه
در هر صورت جزوه رو خوب بخون -
@roghayeh-eftekhari بیا بیا بغلم بزنمت
-
دختر پاییز نمیام جایی که امنیت جانی ندارم ، بیاو خوبی کن آرامش بده اینه جوابت بشکنه دستت که دستم نمک نداره
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ چند تا سواله؟
-
دختر پاییز آره بخاطر همین تصورم ازته که تحملت میکنم
-
من جوونیمو تو اون روزا گذاشتم تو یادت میاد
-
من دلم میخواد فوتبالو ببینم ولی درس دارم
-
__chakisaldva__replied to romisa on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa
اره همینجوریه تقریبا
میخونم حالا یچیزی میشه
متشکرم -
__chakisaldva__replied to maryam111 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
کاش میدونستم -
فکت جذاب بدم ازش غافل نشیم
ساعت 3 برزیل ارݫانتینه -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ طبق صحبت های دیشب و امروز هنوز راه داری تا دانشجو شدن
-
@f-seif-0 سلام عروس خانوم حالت خوبه
-
__chakisaldva__replied to maryam111 on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
هیچکی نمیدونه اخه
بقول سال بالاییا این استاد باس فایت ترم یک و دوعه -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ خودش هیچی
مسئول آموزشتون هم بهتون نمیگه؟
125593/1000113