هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari ابجی جان واقعا تو کلاس دهمی؟! yasin sheibak آره 
 یعنی شما نمیبینین؟؟ 
 نوچ نوچ متاسفم نفرین عامون بر شما 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یعنی پاندای کنگفوکار نمیبینه؟! 
 چطور زندگی میکنه پس منم نمیدونم چجوری زندگی میکنن 
- 
@roghayeh-eftekhari حتما شبکه پویا؟! 
- 
@roghayeh-eftekhari حتما شبکه پویا؟! yasin sheibak پ نه پ  
- 
yasin sheibak پ نه پ  @roghayeh-eftekhari واییییی      
- 
@دختر-بهار سلام زری جونم   خوبی خوبیدختر پاییز سلاامم  
 مرسی ️ ️
 تو چطوری؟
- 
@roghayeh-eftekhari واییییی      yasin sheibak واقعا چطور زنده هستین؟؟  
- 
@roghayeh-eftekhari مرسی مرسی   ️ ️
- 
@f-seif-0 اوهوم من ساکت شدم دیدم اینقدر عصبی هستی yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اوهوم من ساکت شدم دیدم اینقدر عصبی هستی سر تمرینم میخواستم یکیو بزنم اونروز 
- 
yasin sheibak واقعا چطور زنده هستین؟؟  @roghayeh-eftekhari نه منم خوشم میاد بگو بعدا میرم ارشیو نگا میکنم 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اوهوم من ساکت شدم دیدم اینقدر عصبی هستی سر تمرینم میخواستم یکیو بزنم اونروز @f-seif-0 ابجی جنگی  
- 
yasin sheibak واقعا چطور زنده هستین؟؟  @roghayeh-eftekhari ولی سریالش قدیمی شده جدید نمیزارن 
- 
@f-seif-0 نگو تو هم نگا میکنی؟ yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 نگو تو هم نگا میکنی؟ عااااااااااااااااره 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 واقعا مگه میشه 
 الان داری میبینی؟؟؟ نه الان مهمون داریم نمیشه 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 نگو تو هم نگا میکنی؟ عااااااااااااااااره @f-seif-0 خوببببببببببببه منم نگا میکردم بچه بودم 
- 
@f-seif-0 خوببببببببببببه منم نگا میکردم بچه بودم yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 خوببببببببببببه منم نگا میکردم بچه بودم من هنوزم بچم 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 واقعا مگه میشه 
 الان داری میبینی؟؟؟ نه الان مهمون داریم نمیشه @f-seif-0 ابروت میره پانداکنگفوکارنگا کنی؟ 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 خوببببببببببببه منم نگا میکردم بچه بودم من هنوزم بچم @f-seif-0 خوبه خوبه 
- 
بازار رمز ارز اصلاح زدم بد هم اصلاح زد      
- 
@f-seif-0 ابروت میره پانداکنگفوکارنگا کنی؟ yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 ابروت میره پانداکنگفوکارنگا کنی؟ نه وا 
 خیلی خوبه کهههههههههههههه

|
 |

شعردانه
شعردانه