هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari ولی سریالش قدیمی شده جدید نمیزارن yasin sheibak پو هیچ وقت قدیمی نمیشه مثل آنشرلی  
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 ابروت میره پانداکنگفوکارنگا کنی؟ نه وا 
 خیلی خوبه کهههههههههههههه@f-seif-0 خبه 
- 
@roghayeh-eftekhari نه منم خوشم میاد بگو بعدا میرم ارشیو نگا میکنم yasin sheibak خب الان نگاه کنید   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 واقعا مگه میشه 
 الان داری میبینی؟؟؟ نه الان مهمون داریم نمیشه 
- 
yasin sheibak پو هیچ وقت قدیمی نمیشه مثل آنشرلی  @roghayeh-eftekhari بابا لنگدراز 
- 
- 
yasin sheibak خب الان نگاه کنید   @roghayeh-eftekhari درس دارم  
- 
@roghayeh-eftekhari بابا لنگدراز yasin sheibak دقیقا اونم جزء شون هست 
- 
@roghayeh-eftekhari درس دارم  yasin sheibak خب پس چرا اینجایین؟  
- 
yasin sheibak خب پس چرا اینجایین؟  @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak خب پس چرا اینجایین؟  سوال خوبی بود 
- 
yasin sheibak خب پس چرا اینجایین؟  @roghayeh-eftekhari چون دارم کلیپ نگا میکنم گلم 
- 
سلام 
- 
@roghayeh-eftekhari چون دارم کلیپ نگا میکنم گلم yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari چون دارم کلیپ نگا میکنم گفتم نگید به من:/ 
 آها خوبه
- 
رقیه رقیه   
 نمونه دیگه و بدتر از پوریا 
- 
پیامتو دیدم 
 خیلی خوشحالم که منو مهربون حساب میکنی  
 به قول نگین بسیی ذوق زده شدم  ️ ️
 خودت قطعا مهربونی که مهربونی بقیه رو میبینی 
 fatemeh8181
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari چون دارم کلیپ نگا میکنم گفتم نگید به من:/ 
 آها خوبه@roghayeh-eftekhari چیو نگیم؟ 
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari چون دارم کلیپ نگا میکنم گفتم نگید به من:/ 
 آها خوبه@roghayeh-eftekhari اها (گلم)...ببخشید یهو میاد 
- 
@masoumeh-shokrollahi 
 شت 
 چیکار کرده بودم __chakisaldva__ 
 در همین حد که کاره خوبی بود نگران نباش  
- 
@roghayeh-eftekhari اها (گلم)...ببخشید یهو میاد yasin sheibak خواهش میکنم 

|
 |