هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh من نمیرسم، و الا ریاضی و فیزیک خیلی مشکلی ندارم
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh من نمیرسم، و الا ریاضی و فیزیک خیلی مشکلی ندارم
ریاضی رو با کی میخونی؟
کلاس یا درسنامه؟ -
اما توی اون دوکلمه ی فدات آبجی میشد نمونه ی بارز ضایع مخ زنی رو دید
عیب نداره ندید میگیریم -
fatemeh8181
البت این صداعه صدای عهدِ قاجار بود:||
ولی بنظرم الانم زیاد فرقی نکرده
باعشه یه بار دیگِ بعد از مدت ها سعی میکنم بخونمش ببینم چطو میشه:||
هر چند فقط خش بش اضافه بشه همینramses kabir
سعی کن -
شبتون خوشگل دوستان:))
fatemeh8181 شبت بخیــر
-
fatemeh8181
البت این صداعه صدای عهدِ قاجار بود:||
ولی بنظرم الانم زیاد فرقی نکرده
باعشه یه بار دیگِ بعد از مدت ها سعی میکنم بخونمش ببینم چطو میشه:||
هر چند فقط خش بش اضافه بشه همینramses kabir یه ذره هم قاطی بود من حداقل متوجه نمیشدم کدوم کدومه
-
عیب نداره ندید میگیریمzeinab dehghani
زدییییی به هدف -
عیب نداره ندید میگیریمzeinab dehghani
داداشمون محو شد به نظرم
تا چن ماهِ دیگِ انجمن پیداش نمیشه -
چرا ت نیستی؟
-
zeinab dehghani
داداشمون محو شد به نظرم
تا چن ماهِ دیگِ انجمن پیداش نمیشهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
داداشمون محو شد به نظرم
تا چن ماهِ دیگِ انجمن پیداش نمیشهاخه بد
-
@roghayeh-eftekhari ببخشید چیه
فدا سرت، ببخشبد نداره
عا امنمیدونم واقعن
یعنی میدونم ولی نمیدونم
من هرچی فکر میکنم میبینم آدم باید رشد کنه
الان تو دوران کنکورم، حتی پشت کنکورم، خیلی از ماها به خودمون میگیم الان وقت کنکوره و وقتمون پره، بزار برای چیزای جانبی وقت نزاریم، ولی من هرکیو دیدم، میبینم که حتی بعد کنکور هم دانشجو ها و افراد شاغل با همین بهونه، خودشون رو از یادگیری چیزای دیگه بر حذر میدارن و دور میشن
نتیجه گرفتم این کمبود وقت نیست که مشکل، ماهاست، این کمبود مدیریت ما ادماست که فکر میکنیم وقت نداریم!
و الا میشه ادم علاوه بر کنکور، چیزای دیگه هم یاد بگیره و کتابای غیر درسی هم همراش بخونه که به درسش لطمه نخوره
بعد از اینا گذشتهبالاخره ما انسانیم، طی یه چارچوبی باید زندگی کنیم خب من چارچوبم رو اسلام گذاشتم
طی تحربه ام به این رسیدم که نمیشه خودم رو کنار بزارم از دینم و یه وقت خدایی نکرده بخوام زندگیم رو به دو قسمت دینی و درسی تقسیم کنم
اشتباه اینجاست، چون هر کدوم رو ول کنم افراط یا تفریطه، در واقع اصن این دوگانه اشتباهه چون اسلام گفته درس بخون، معنی نداره من بخوام واسه خودم کارامو دو دسته کنم
هر وقت درس میخونم، در واقع دارم دستور اسلامو انجام میدم و این درسته، ولی این ملکه ذهنم نمیشه و این بده
از اینا گذشته، بالاخره چه بخوایم چه نخوایم، تو اینده باید بتونیم در کنار زندگی روزمره، یه سری امور ثابت و روتینی رو توی زندگیمون انجام بدیم، مثلن من جمعه ها باید یه کلاس برم، یا اصن درست نیست که ادم بخواد به اسم درس، پروسه آموزش زبانشو ترک کنه، یا هرچیز دیگه ایی! خیلیا موسیقی یاد میگیرن، کلاس نقاشی میرن، مهارت های مختلف قبل کنکور بلد بودن، ولی دیگه ول میکنن، به بهونه کنکور، خیلی از همینا هم باز توی کنکورشون میمونن، چون کلا مدیریت بلد نیستن، مشکل ماها، مشکل اکثرمون نداشتن مهارت مدیریت تو کارهامون و عمل به اونه، مشکلشم برمیگرده به خودمون که نمیتونیم نفسمون رو کنترل کنیم، همین نفس لامصب گند زده به بشریت:////
مشکل منم همینه، که باید روزی حدود ده ساعت درس بخونم، کتاب غیر درسی بخونم، چندین روز از هفته رو جلسه باید برم(بماند که ماجراش چیه:///)، باید مسئولیت یه کار تبلیغاتی رو به طور هفتگی انجام بدم، تامین محتوا کنم، تا ۵ دی وقت دارم یه چیزی حدود هزار صفحه، کتاب غیر درسی بخونم،سوالات و پرسش های خودم رو دنبالشون باشم،با دوستام هم سر پرسش ها و سوال های اونام بحث کنم،حواسم به خودم باشه که کار درست رو انجام بدم،
به طور روزانه یه جایی باید برم، و حواسم باشه که کارام از دستم در نره://// و مهمتر از همه اینکه از این همه مشغله ام، به ستوه نیام و جا نزنم
حالا یه نسخه درمانی لطف کن،با تشکر@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
اینکه بیایی حالا برنامه خودت رو ذهنت رو شلوغ کنی چیزیو درست نمیکنه خب
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدی
به نظرم مشکلم همین جاست
حتما نباید تو روزا به همه کار ها برسی
یا حتما برای موفق شدن برنامه اتو سنگین بچینی که حالا من امروز باید به همه اینکارها برسم
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودت
بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش نداره و به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنم
به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرت -
ramses kabir یه ذره هم قاطی بود من حداقل متوجه نمیشدم کدوم کدومه
fatemeh8181
باعشه
درستش میکنم:)) -
خانم غیبی!
دیدم لایک کردین:)
بیاین براتون بگم امروز مریم صدویازده رو دیدمممم
یه روزی هم باید شما رو ببینم -
@infinitie-a خب ببین حتما لازم هر روز مطالعه غیر درسی داشته باشی مثلا جوری تنظیم کن که حالا هفت روز هفته من میام مثلا میگم دو روزش تایم اضافهام رو میذارم برای تولید محتوا سه روزش میذارم برای مطالعه غیردرسی و....
حالا هرجور که دوست داری
اینکه بیایی حالا برنامه خودت رو ذهنت رو شلوغ کنی چیزیو درست نمیکنه خب
همیشه حرفم به خودم این بوده که رقیه اگه تو از پنج تا کارت دوتارو کامل انجام بدی بهتر از اینه که هرپنج تارو نصفه نیمه انجام بدی
به نظرم مشکلم همین جاست
حتما نباید تو روزا به همه کار ها برسی
یا حتما برای موفق شدن برنامه اتو سنگین بچینی که حالا من امروز باید به همه اینکارها برسم
و خب تایم استراحتت به نظرم خیلی تو باز شدن ذهنت تاثیر داره اینکه تایم استراحتت دیگه خودتو درگیر کارا نکن یا بگی مثلا کارم چون عقب افتاده حالا باید اینقدر صفحه تحویل بدم پس استراحتمو بذارم کنار نه تایم استراحتت راحت ریلکس باش هیچی فقط خودت
بعد درمورد اینکه میگی بقیه کاراشون میذارن کنار بخاطر کنکور و این اشتباهه
شایدم برای بعضیا نه خب ببین بهرحال اوناام زندگی فکر و مطالعه غیر درسی دارن نمیشه گفت به طور مطلق تعطیلش کردن اما خب اون فرد حالا از نظر خودش نمیتونه غیر درس برای چیزای دیگهام وقت بذاره از نظر خودش توانش نداره و به نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنم
به نظرم کاراتو پخش کن یا اگه میدونی توانایی رسوندن همشو نداری مثلا نصفش کن به دوستت بگو من نمیتونم تمامش آماده کنم بیا نصفش با تو
اگه جایی حرفتو اشتباه گرفتم بهم بگو و بابتش معذرت@roghayeh-eftekhari
ابلفضلللللللللللللللللللللللللللللللل -
zeinab dehghani
زدییییی به هدف -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A پیش قدم میشم و سلام میکنم
یعنی چی؟
سلام
علیک سلام
احوال شریف؟
خداروشکر، رو به بهبودیه(چرت گفتم، میخوام بشینم غر بزنم
)
طومار ننوشتی ایندفعه؟!
اگه بنویسم همش بد و بیراه میشه
مشکین همین ک اومدم توصفحه تودلی یکی برات نوشت ابجی
یعنی قشنگگگگگگ روزم کامل شد
هیچی باو پیش قدم شدم حال احوالتو بپرسم.نه ک خیلی کم پیدایی!!
روبه بهبودی؟!
ببین بی معرفت بازی درمیاری دیگه...ماها دوستتیم و اینجوری باید بفهمیم خوب نبودی؟!
اونور ک نیومدی امابگم ک دوبار تا به امروز اومدم انجمن رو چک کردم ببینم مشکین طومار ننوشته؟!!zeinab dehghani
شانس ماس
چمیدونم خوبیام بگم، اذیت میکنین گاها
البته شما نه
عا طومارنه
-
fatemeh8181
باعشه
درستش میکنم:))ramses kabir
خوبه افرین -
شبتون خوشگل دوستان:))
fatemeh8181 شب بخیر
-
zeinab dehghani مخلصیم
-
fatemeh8181
باعشه
درستش میکنم:))ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181
باعشه
درستش میکنم:))اگه میشد کمکتون میکردم :))
من تو این کارا مهارت دارم -
fatemeh8181 شب بخیر