هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani پیش قدم میشم و سلام میکنم😂😂😂😂👋👋👋
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سلام مشکین
-
اگه این خلاصس
پ طومارت چی میشه😂😂😂😂😂طومار ایمیل منو باید ببینی :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه این خلاصس
پ طومارت چی میشه😂😂😂😂😂طومار ایمیل منو باید ببینی :relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
نمیخوام ببینم 😂😂😂😂😂
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیشتر از دوهفته
میترا وانجمن:)دیدم آخر ماهه اومدم ولی فکنم پشیمونم چون یه تاپیک قشنگ دیدم و حالا نمیتونم دل بکنم برم :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیشتر از دوهفته
میترا وانجمن:)دیدم آخر ماهه اومدم ولی فکنم پشیمونم چون یه تاپیک قشنگ دیدم و حالا نمیتونم دل بکنم برم :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کدوم تاپیکی تونسته تو رو جذب کنه؟!:face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سلام مشکین
چه خبر؟😂😂
-
@mitra-ism-rahmani 😂😂😂😂😂😂
اوه شعت😑😑الان یادم اومد با فاطمه خانمم برنامه گذاشته بودیم که نیایم، ولی هردومون خراب کردیم😑😂😂
ولی خب یه هفته، میزونه،
😂😂😂من پانکراسم درد نمیگیره، مشکلی نیست آویزون کن😂😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوه شعت😑😑الان یادم اومد با فاطمه خانمم برنامه گذاشته بودیم که نیایم، ولی هردومون خراب کردیم😑😂😂
ولی خب یه هفته، میزونه،
😂😂😂من پانکراسم درد نمیگیره، مشکلی نیست آویزون کن😂😂گفتی فاطمه زنده س ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باید یه خبری ازش بگیرم
در کل هشدارمو جدی بگیر به نفع خودته -
ولی خب یه هفته، میزونه،
😂😂😂من پانکراسم درد نمیگیره، مشکلی نیست آویزون کن😂😂گفتی فاطمه زنده س ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باید یه خبری ازش بگیرم
در کل هشدارمو جدی بگیر به نفع خودته@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب یه هفته، میزونه،
در کل هشدارمو جدی بگیر به نفع خودتهزنده اس، ولی اخرین پیامش که وضع جالبی رو نشون نمیداد😑
چشم☘️ -
ولی خب یه هفته، میزونه،
😂😂😂من پانکراسم درد نمیگیره، مشکلی نیست آویزون کن😂😂@infinitie-a پانکراست چی شده🙁؟
-
@infinitie-a پانکراست چی شده🙁؟
pouya hosein pour فوت کرده
-
zeinab dehghani
زینبی این شعره خیلی قشنگ بودهمون شعر فاضل نظری هم اون بیتش منو مجذوب کرد
به عیب پوشی و بخشایش خدا سوگند
خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیستاین بیت از حافظم چند روز پیش خوندم
سهو و خطای بنده گرش اعتبار نیست
معنی عفو و رحمت آمرزگار چیست ؟همه شون هم با هم قرابت معنایی دارن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خلاصه که هر سه تاشون روحمو جلا دادن مرسیتم :*
ایول
میبینم ک دستت توی قرابت گرم شده هاااا:face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
خیلیییی محشرن
اون شعرفاضل نظری ک برام گذاشتی عالی بود:smiling_face_with_heart-eyes:
با اینکه قبلن خونده بودمش اما برام ارزشمنده ک یکی مثل تو منوازش تگ کنه:sparkles:آره واقعا الان دیگه یجوریه وسط شعر خوندن و قرابت زدن یدفعه یه سوت میزنم میگم اهههههههههههههههه چه باحاله این بیتش :face_with_open_mouth: :face_with_open_mouth: :face_with_open_mouth: :face_with_open_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: دمش گرم دمت گرم -اسم شاعر- :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خواهش میکنم خوشحالم پسندت بود ^_^@mitra-ism-rahmani من یه دفترچه از سال کنکورم دارم ک
وقتی تست ادبیات میزدم،همین ک به شعر قشنگی ک به دلم مینشست رو میدیدم،سریع اونجا مینوشتم تا خیالم راحت باشه ک دارمش و بعدن برم کاملشو بخونم و با خیال آسوده تری تست بزنم:face_with_tears_of_joy: -
pouya hosein pour فوت کرده
@infinitie-a واقعنی؟
-
@infinitie-a واقعنی؟
pouya hosein pour نه😂😂مگه پانکراس فوت میکنه دایی😂
-
pouya hosein pour نه😂😂مگه پانکراس فوت میکنه دایی😂
@infinitie-a اره مثلا بیمار بشه یا هرچی قطعش کنن و بردارشنش یا اصلا ناقص بشه و خراب بشه
-
@mitra-ism-rahmani بنظرمن بهتر از دبیرستانه ادبیاتش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه فیلم دیدم اسمش بود"انجمن شاعران مرده"
بخاطر بازیگرش رفتم دیدم
وخب دقیقن همون بازیگرش توی فیلم حرفای قشنگی زد
مخصوصن وقتی از فایده ی شعر گفت
وقت کردی ببین:)zeinab dehghani خوبه پس (:
حتما میبینم بعد آزمون سه ساعت تا جوابارو بذارن فیلم میبینم ^_^
اتفاقا دو هفته پیش یه فیلم دیدم درباره یه ریاضی دان زندگیش میخواستم بهت بگم یادم رفت قشنگ بود مردی که بینهایت میدانست
اسم دانشمندرو یادم رفت /: البته شاید خودت دیده باشیش -
@infinitie-a دیگه خیلی خراب کردی
قهوه ای شکلاتی بهتر بود
قرمز هم خوب نیس زرد هم نه سبز هم که اونم نه بقیه رنگا فک کنم اوکیه😂pouya hosein pour اینو ندیدم
اوکی 😂 -
@infinitie-a اره مثلا بیمار بشه یا هرچی قطعش کنن و بردارشنش یا اصلا ناقص بشه و خراب بشه
pouya hosein pour اها، خب نه😂
-
pouya hosein pour اینو ندیدم
اوکی 😂@infinitie-a سپاس😂
الان چه رنگی هستش؟😂 -
pouya hosein pour اها، خب نه😂
@infinitie-a شکرا پس
-
منم باب اسفنجی و دوستان رو میبینم😂😂😂
-
بیشتر از دوهفته
بیشتر از دوهفته
https://forum.alaatv.com/topic/41026/مفاهیم-ادبی-به-زبان-ساده/2?_=1637424716418
-
@infinitie-a سپاس😂
الان چه رنگی هستش؟😂pouya hosein pour
داره رو به سیاهی میره😂