هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari اگ بردی از ارث محرومت میکنم🥲  
- 
@roghayeh-eftekhari جوونای مردم دارن به فنا میرن 
- 
@roghayeh-eftekhari جوونای مردم دارن به فنا میرن 
- 
@roghayeh-eftekhari اگ من مامان بزرگم توام که سه سال از من کوچیک تری مامان بزرگی   
- 
@infinitie-a بذار بزرگ شی ترم ۳ و ۴ علوم پزشکی میفهمی دارم چی میگم 
 ببینم میخندی اون موقع یا نه  maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a بذار بزرگ شی ترم ۳ و ۴ علوم پزشکی میفهمی دارم چی میگم 
 ببینم میخندی اون موقع یا نه  چشم مامان بزرگ شماره ۲     
 حداقل بزار یه سه سال اختلاف سن میداشتیم، بعد اینو میگفتی   نه که الان که فک کنم کمتر ۱۲ ماهم اختلاف داریم نه که الان که فک کنم کمتر ۱۲ ماهم اختلاف داریم 
- 
@masoumeh-shokrollahi ولی فقط تو مامانبزرگی   @infinitie-a باشههههه من مامانبزرگمممممممم                   
- 
@m-ba78 پ چرا پست اخر؟  
- 
@infinitie-a خدایی یبار دیگه اینو با خودت بگو بعدش اگه خنده ات نگرفت دوباره تایپش کن برام باشه؟!   @roghayeh-eftekhari مامان بزرگ       خندم نگرفت خندم نگرفت 
- 
@roghayeh-eftekhari اگ من مامان بزرگم توام که سه سال از من کوچیک تری مامان بزرگی   
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a بذار بزرگ شی ترم ۳ و ۴ علوم پزشکی میفهمی دارم چی میگم 
 ببینم میخندی اون موقع یا نه  چشم مامان بزرگ شماره ۲     
 حداقل بزار یه سه سال اختلاف سن میداشتیم، بعد اینو میگفتی   نه که الان که فک کنم کمتر ۱۲ ماهم اختلاف داریم نه که الان که فک کنم کمتر ۱۲ ماهم اختلاف داریم @infinitie-a بهلحال  
 برو بذار ببینم پوسیدگی دندان چی بود 
- 
@masoumeh-shokrollahi خب اگه ببرم میگم یه دارو بهت بزنن خوابت ببره تمام اموالت میزنم به نام خودم   @roghayeh-eftekhari نگا نوه ها مردمو نوه منو   
- 
@roghayeh-eftekhari مامان بزرگ       خندم نگرفت خندم نگرفت 
- 
@roghayeh-eftekhari به قَهقَرا🤌  
- 
@roghayeh-eftekhari نگا نوه ها مردمو نوه منو   
- 
@infinitie-a باشههههه من مامانبزرگمممممممم                   @masoumeh-shokrollahi    اعتراف کردی اعتراف کردی   
- 
@roghayeh-eftekhari به قَهقَرا🤌  
- 
@roghayeh-eftekhari خیلیم داره  
- 
@roghayeh-eftekhari نمیدونم  
- 
@roghayeh-eftekhari خیلیم داره  
- 
amir ahmadi زکریا،چطوری حالت خوبه؟! 
 یه سوال،خودت حل تست شیمی هادیان فرد رو امسال داری؟!@narjes-hashemi مرسی تو خوبی؟ 
 اره دارم

|
 |

شعردانه
شعردانه