هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
چرا نمیتونم تاپیک چدید بزنم
-
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin هفت تا ده
شما چی؟؟من یه روز 10 میخونم یه روز2 ......این جوری میشه......خیلی بده....امروزم ازوون روزای کم خوندنمه
ولی ثابت بکنم روی 9 خیلی بهتر میشه
@njzamin وای مشکل بزرگ پارسال منم همین بود یه چن روز میدیدی دست به کتابا نمیزدم
ولی امسالم اوایل به زور به 5 میرسید ولی الان دیگه رو 7 نگهش داشتم البته به جز امروز -
نمیدونم چرا هی قطع و وصل میشه
-
نمیدونم چرا هی قطع و وصل میشه
-
اره هر یه دقیقه قط میشه
-
اره هر یه دقیقه قط میشه
-
ولی امسالم اوایل به زور به 5 میرسید ولی الان دیگه رو 7 نگهش داشتم البته به جز امروز@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی امسالم اوایل به زور به 5 میرسید ولی الان دیگه رو 7 نگهش داشتم البته به جز امروزمیرم برنامه ریزی کنم تا درستش کنم....
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی امسالم اوایل به زور به 5 میرسید ولی الان دیگه رو 7 نگهش داشتم البته به جز امروزباید درستش کنم
-
بچه ساعت مطالعتون چه قدره؟
دکتر محبوبه نگفتی ها..
-
مشکل بزرگ پایبند نبودن به برناممه
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ -
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخبه همین فک میکردم باید برای تفریح وقت درنظر بگیرم تا موقع درسخوندن مفید و خوب بخونم
-
مثه دکتر حسابی برنامه مینویسم مثه حسن کچل بهش عمل میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ@اسمان-ابی منم دقیقا این شکلی ام . تازه برنامه هم ننیتونم درست و حسابی بریزم
خیلی وقت مرده دارما ک میشه خوب ازش استفاده کرد
-
@اسمان-ابی منم دقیقا این شکلی ام . تازه برنامه هم ننیتونم درست و حسابی بریزم
خیلی وقت مرده دارما ک میشه خوب ازش استفاده کرد
صالحی نگران نباش کم کم خودتو اصلاح کن اگه پشت کنکوری ای که بدون بزرگترین مشکل یه پشت کنکوری وقت زیاده
سعی کن درستش کنی -
بچه ساعت مطالعتون چه قدره؟
دکتر محبوبه نگفتی ها..
-
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت
این جا وقتمو خیلی میگیره...نمیدونم چه کنم...از یه طرفی هم طفریح ندارم باعث میشه کم کیفیت بخونم -
@njzamin
چشم میگم
والا من تازه شروع کردم 6 یا 7 ساعت
این جا وقتمو خیلی میگیره...نمیدونم چه کنم...از یه طرفی هم طفریح ندارم باعث میشه کم کیفیت بخونم@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم.
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه -
@njzamin
من یه بار پیشنهاد دادم که مثلا بگن هرفردی نیم ساعت میتونه بیاد بعد اکانتش واسش بسته شه تا روز بعد اینجوری وقتمون تلف نمیشه
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!
-
منم اکثرا شبا میام انجمن
ولی کلا جمعه بعداز ظهرو واسه تفریح و استراحت درس انچنانی نمیخونم
شمام مراقب باش زیاد به اینجا وابسته نشی چون خیییییییلی وقت گیره -
منم اکثرا شبا میام انجمن
ولی کلا جمعه بعداز ظهرو واسه تفریح و استراحت درس انچنانی نمیخونم
شمام مراقب باش زیاد به اینجا وابسته نشی چون خیییییییلی وقت گیره -
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin
منم خیلی وقتم تلف میشه اینجا دقیقا موافقم
من شاید یه برنامه بزارم برای خودم که مثلا هر روز 11ونیم تا 12 فقط بیام در مورد یه موضوع مشخص صحبت کنیم...دیگه نیام اگه خواستم بعد از نیم ساعت نامردی کنم دیگه بقیه بهم بگن که برو....ولی نمیدونم .....اصلا قدر خودمو نمیدونم ....شاید اصلا دیگه این جا نیام.....نمیدونم شاید یه برنامه ریزی کردم که هر روز یه نیم ساعت فقط بیامم
-
@njzamin
منم نمیدونم چیکار کنم البته نتم نفس های اخرشو داره میکشه:| خب تقصیر خودتونه خدایی دیگه! الان من هروز یه چنتا تست میذارم! میتونین اونارو بیاین تحلیل کنین! هم یه چیزی یاد میگیرین هم فروم اومدین! نمیدونم چیه تو دلی همه میان اینور!