هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از مزایای دوست پسرداشتنم اینه که
میتونی ساعتها باهاش غیبت کنی و مطمئن باشی به کسی نمیگه
چون از اولش اصلن گوش نمیداده خاک تو سر :ا@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چون از اولش اصلن گوش نمیداده خاک تو سر :امیدونی یه خوبی دیه هم داره
کم کم توهم دیگه غیبت نمیکنی
کسی هم پیشت غیبت کنه
گش نمیدی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چون از اولش اصلن گوش نمیداده خاک تو سر :امیدونی یه خوبی دیه هم داره
کم کم توهم دیگه غیبت نمیکنی
کسی هم پیشت غیبت کنه
گش نمیدی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181
اره دقیقن :ا -
fatemeh8181 به تو چه خو :)):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
HADAF MAN به من ربط داره خو اخه تا صب میخواید ادامه بدید میترسم به جاهای نباید بکشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181
اره دقیقن :ا@f-seif-0 خوبه دیه جلو یکی از گناهارو میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
امشب چه شبی ست :face_with_tears_of_joy:
ای خدااا -
@f-seif-0 خوبه دیه جلو یکی از گناهارو میگیره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 ولی از اونور جبران میکنه:rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand_medium-light_skin_tone:
من چیزی نمیگم جلو بقیه زشته
خودت برو تا تهش -
امشب چه شبی ست :face_with_tears_of_joy:
ای خداااfatemeh8181
عه راست میگی یادم نبود :ا -
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
قربونت:heart_suit:
عه اره :hugging_face: تازه فکر کنم یه بارمجبورم کردی گفتی اگه اون تایم بیدار نشدی منفی بدم بت:face_with_tears_of_joy: یادش بخیر تاپیکه:heart_with_arrow:<3 <3 <3
دقیقا اولین رای منفیتو به من دادی به زور :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یبارم تهدیدت کردم که بعد 7 پا شدی منفی میدمت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یادش بخیر واقعا تاپیک عالی ای بود با حضور پدرت ارمیا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
قربونت:heart_suit:
عه اره :hugging_face: تازه فکر کنم یه بارمجبورم کردی گفتی اگه اون تایم بیدار نشدی منفی بدم بت:face_with_tears_of_joy: یادش بخیر تاپیکه:heart_with_arrow:<3 <3 <3
دقیقا اولین رای منفیتو به من دادی به زور :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یبارم تهدیدت کردم که بعد 7 پا شدی منفی میدمت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یادش بخیر واقعا تاپیک عالی ای بود با حضور پدرت ارمیا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::woman_facepalming_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یادش بخیر واقعا:face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
قربونت -
fatemeh8181 ولی از اونور جبران میکنه:rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand_medium-light_skin_tone:
من چیزی نمیگم جلو بقیه زشته
خودت برو تا تهش@f-seif-0 دیه ازش انتظاری نمیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@f-seif-0 دیه ازش انتظاری نمیره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
fatemeh8181
عه راست میگی یادم نبود :ا@f-seif-0
اها الان که فهمیدی کاری داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@f-seif-0
اها الان که فهمیدی کاری داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand_medium-light_skin_tone:
-
fatemeh8181 :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :raised_hand_medium-light_skin_tone:
@f-seif-0 اع پس:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
chichak am دقیقا 👍😅
اصلا تو مجازی نبودم ،کل سال کنکور کمتر از ده ساعت
البته در یک حدی( نه خیلی)شما هاحق دارین چون مدرسه تون مجازی بوده
استفاده صحیح خوبه 👌🏻 موندن و وقت تلف کنی مضره
خدایا منو به اون دوران برگردون🤲🏻😅( دارم تلاش میکنم برگردم)
احسنت🥰
موفق باشی ✨🤗z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am دقیقا 👍😅
اصلا تو مجازی نبودم ،کل سال کنکور کمتر از ده ساعت
البته در یک حدی( نه خیلی)شما هاحق دارین چون مدرسه تون مجازی بوده
استفاده صحیح خوبه 👌🏻 موندن و وقت تلف کنی مضره
خدایا منو به اون دوران برگردون🤲🏻😅( دارم تلاش میکنم برگردم)
احسنت🥰
موفق باشی ✨🤗او چقدر خوب:face_without_mouth: :orange_heart:
انشاءالله:beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :sparkles:
اوم من برگشتم یه مدت توی تاپیک گزارش مطالعه باشم:face_without_mouth: :sparkles: :orange_heart: -
اگه میخای درست بخون
نمیخای اصلا نخون
امیدوارم بتونم امروز جبران کنم
بای تودلی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari
بهههه سسلام
چطوری؟:smiling_face_with_heart-eyes:chichak am سلام عزیزم😁
الحمدالله خوبم تو چطوری؟ -
بیا بزنیم قید همچیو.....
-
:expressionless_face: بسه دیه
همش قربون صدقه میرید باعfatemeh8181 چکا کنیم😂😂