هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari راستی رقبه :eyes: :eyes:
یه چیز جُذاب تو تیپ شخصیتیت ENTJ عه من INTJ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ینی فقط توی درون گرا و برون گرا بودن فرق داریم :face_with_tears_of_joy:
( البته من در یه شرایطی INTJ عم یه وقتا ISTJ ولی بهر حال :face_with_tears_of_joy:) -
@roghayeh-eftekhari لجباز تر از تو منم:eyes: :face_with_tears_of_joy:
با من بخث نکن با اینا میوفتم سراغت
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari راستی رقبه :eyes: :eyes:
یه چیز جُذاب تو تیپ شخصیتیت ENTJ عه من INTJ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ینی فقط توی درون گرا و برون گرا بودن فرق داریم :face_with_tears_of_joy:
( البته من در یه شرایطی INTJ عم یه وقتا ISTJ ولی بهر حال :face_with_tears_of_joy:) -
@roghayeh-eftekhari نشی که حیفی ❤️
چرا؟! -
HADAF MAN آذر حساب نمیکنیم چون توشیم پس میشه ۳ ماه
بیا منو از چی میترسونی من با لوله جارو برقی منتظرتم😒😂🗡
-
@roghayeh-eftekhari نه خیررررر از این اذر بی صاحاب 25 روز موندهههههه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بیا ببینم چقد زور داری به من ک نمیرسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari اوهوم ولی درون گرا و برون گرا بودن خیلی تاثیر داره ها:eyes: :face_with_tears_of_joy:
بعد من ISTJ هم باشم ک کلا شوت ولی اره:face_with_tears_of_joy: :eyes: -
HADAF MAN خیلیم بخیرررررررررر خب پنج روزشم گذشته دیگه حالا این ۲۵ روز که چیزی نیست😐😑😂
عه مطمئنی؟😂👀@roghayeh-eftekhari وات د ..... (بیب):face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
اره از خوبیای یه داداش داشتن اینه ک انقد میزنین تو سر هم اندازه بوکسور زور داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعد از هر کی ک منو دیده بگی دستای صبا چجوریه میگه سوززززززز داره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari وات د ..... (بیب):face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
اره از خوبیای یه داداش داشتن اینه ک انقد میزنین تو سر هم اندازه بوکسور زور داری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعد از هر کی ک منو دیده بگی دستای صبا چجوریه میگه سوززززززز داره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari :face_with_tears_of_joy: تو ک گلی:eyes: :face_with_tears_of_joy:
منم خلم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari 😑😑🤞