هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری
2015؟
رئال بایرن؟
پنالتی؟Saudade 19 اگه اشتباه نکنم رئال یوونتوس بود
-
Saudade 19 اگه اشتباه نکنم رئال یوونتوس بود
@امیرمسعود-جعفری
2015 رئال حذف شد جلو یووه
ولی نه با پنالتی
با گلای موراتا
یادمم نمیاد رونالدو بعدش قولی چیزی داده باشه...نمیدونم شایدم داده -
Saudade 19 اصلا بدون تعصب هم مسی رو قبول ندارم
@امیرمسعود-جعفری
چقدر بدون تعصب -
@امیرمسعود-جعفری
2015 رئال حذف شد جلو یووه
ولی نه با پنالتی
با گلای موراتا
یادمم نمیاد رونالدو بعدش قولی چیزی داده باشه...نمیدونم شایدم دادهSaudade 19 قول هم نداده باشه ولی خب انتقام روگرفت سه سال اروپا رو به آتیش کشید
-
@امیرمسعود-جعفری
چقدر بدون تعصبSaudade 19 هر بازیکنی میتونه جلوی بعضی تیم های خاص متوقف بشه چه رونالدو چه مسی و چه هر کس دیگه اما خب کلا رسانه ها و تیم های دیگه زیادی مسی رو بزرگ کردند
-
@امیرمسعود-جعفری
چقدر بدون تعصبSaudade 19 اصلا من مسی رو آدم به حساب نمیارم چه برسه به اسطوره یا بازیکن فوتبال
-
Saudade 19 هر بازیکنی میتونه جلوی بعضی تیم های خاص متوقف بشه چه رونالدو چه مسی و چه هر کس دیگه اما خب کلا رسانه ها و تیم های دیگه زیادی مسی رو بزرگ کردند
@امیرمسعود-جعفری
داداش من خودم رئالی بودم ولی کل کل با منطق میچسبه -
Saudade 19 هر بازیکنی میتونه جلوی بعضی تیم های خاص متوقف بشه چه رونالدو چه مسی و چه هر کس دیگه اما خب کلا رسانه ها و تیم های دیگه زیادی مسی رو بزرگ کردند
@امیرمسعود-جعفری
دو تا سایت بهت میگم اینا برا فوتبالیا خوبه
یکی طرفداری
یکی هم مرجع خبری رئال
طرفداری میدونم هنوز هست ولی مرجع نمیدونم...حتما هستش -
@امیرمسعود-جعفری
داداش من خودم رئالی بودم ولی کل کل با منطق میچسبهSaudade 19 خب دارم منطق رو میگم
مسی فقط سه گانه داره و کفش طلا و توپ طلا
یکی از توپ طلاهاش کلا پارتی بود.کفش طلا هم فقط عملکرد بازیکن تو یه فصله اما رونالدو الآن آقای گل همه چیز هست از یورو گرفته تا رئال و منچستر و سی ال و بازیهای ملی و با یه گل دیگه آقای گل جهان میشه و رکورد پله رو میزنه.
سه گانه هم که افتخار نداره دیگه بایرن هم با نانسی فلیک سه گانه گرفت لواندوفسکی انقدر نزد تو سرمون. -
@امیرمسعود-جعفری
یکی طرفداری
یکی هم مرجع خبری رئال
طرفداری میدونم هنوز هست ولی مرجع نمیدونم...حتما هستشSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
یکی طرفداری
یکی هم مرجع خبری رئال
طرفداری میدونم هنوز هست ولی مرجع نمیدونم...حتما هستشخدا میگه صد بار اگر توبه شکستی باز آی میخوام تا کنکور فوتبال رو کم کنم
-
@امیرمسعود-جعفری
یکی طرفداری
یکی هم مرجع خبری رئال
طرفداری میدونم هنوز هست ولی مرجع نمیدونم...حتما هستشSaudade 19 این دوتا خوب هست اما دیگه ورزش سه کثافت رو قبول ندارم فقط بلده سوگلی پایتخت و بارسلونا و مسی رو بزرگ کنه کلا از واقعیت دوره
-
Saudade 19 خب دارم منطق رو میگم
مسی فقط سه گانه داره و کفش طلا و توپ طلا
یکی از توپ طلاهاش کلا پارتی بود.کفش طلا هم فقط عملکرد بازیکن تو یه فصله اما رونالدو الآن آقای گل همه چیز هست از یورو گرفته تا رئال و منچستر و سی ال و بازیهای ملی و با یه گل دیگه آقای گل جهان میشه و رکورد پله رو میزنه.
سه گانه هم که افتخار نداره دیگه بایرن هم با نانسی فلیک سه گانه گرفت لواندوفسکی انقدر نزد تو سرمون.@امیرمسعود-جعفری
یکی دو ساله قبول دارم ضعیف شده چون پیر شده مثل کریس
ولی واقعا یکی بازیای2011 مسی رو دیده باشه میفهمه چی میگم
اون گلی هم که فرستادم تو 2011 بود نمیدونم دیدی یا نه.... رسما از وسط میدون تو حالت آروم بازی نه ضد حمله رفت توپ رو گل کرد...اصلا من این گل رو دیدم خودم بعنوان طرفدار کریس رفتم تو دیوار
اون پارتی هم میدونم منظورت 2010 بوده اره قبول دارم -
Saudade 19 این دوتا خوب هست اما دیگه ورزش سه کثافت رو قبول ندارم فقط بلده سوگلی پایتخت و بارسلونا و مسی رو بزرگ کنه کلا از واقعیت دوره
@امیرمسعود-جعفری
اره میخواستم بگم اصلا ورزش سه نرو یادم رفت -
@امیرمسعود-جعفری
اون گلی هم که فرستادم تو 2011 بود نمیدونم دیدی یا نه.... رسما از وسط میدون تو حالت آروم بازی نه ضد حمله رفت توپ رو گل کرد...اصلا من این گل رو دیدم خودم بعنوان طرفدار کریس رفتم تو دیوار
اون پارتی هم میدونم منظورت 2010 بوده اره قبول دارمSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
اون پارتی هم میدونم منظورت 2010 بوده اره قبول دارمهم ۲۰۱۰ هم ۲۰۱۹ آخه مسی سال اول که کاپیتان بارسلونا شد جلو لیورپول کامبک خورد و کوپا هم که تو فینال باخت و فقط لالیگا آورد فکر نمیکنم فقط به خاطر لالیگا توپ طلا باید مال اون میبود.
-
@امیرمسعود-جعفری
اره میخواستم بگم اصلا ورزش سه نرو یادم رفتSaudade 19 اصلا خوب نیست
-
Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
اون پارتی هم میدونم منظورت 2010 بوده اره قبول دارمهم ۲۰۱۰ هم ۲۰۱۹ آخه مسی سال اول که کاپیتان بارسلونا شد جلو لیورپول کامبک خورد و کوپا هم که تو فینال باخت و فقط لالیگا آورد فکر نمیکنم فقط به خاطر لالیگا توپ طلا باید مال اون میبود.
@امیرمسعود-جعفری
2019 ندیدم اصلا بازیا
ولی فکر کنم تنها رقیبش لوا بود
لوا البته بازیکن خیلی خوبیه ولی حتی نزدیک مسی هم نبود واقعیتش... -
رقیه هستی؟؟؟؟
-
@roghayeh-eftekhari
سلام