هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها درد روحی بدتره یا جسمی بادلیل بگین
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهدختر پاییز شاید دلیل من با کل دنیا فرق کنه
جسمی بدتر از روحیه
روحیو شاید درد بکشی اما یجایی درست میشه میتونی که خوب شی حداقل میتونی راه بری میتونی بخندی حتی به زور میشه دقیقه ای فراموش کرد
اما دردی داشته باشی که بدونی خوب نمیشه دردی باشه که باهاش مرگتو به چشم ببین خیلی بده اینکه هیچجوره با هیچ دارویی خوب نشی حتی تهش منجر بشه به همیشه رفتنت اونم درصورتی که کلی درد کشیدی و...
جسمی بدتره -
@narjes-hashemi هاااااااااااا
استعاره داره؟
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز نه جدی
-
دختر پاییز فدای تو
آخر ماه کی میادنوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار نمیدونم شاید اخر ماه
-
دختر پاییز شاید دلیل من با کل دنیا فرق کنه
جسمی بدتر از روحیه
روحیو شاید درد بکشی اما یجایی درست میشه میتونی که خوب شی حداقل میتونی راه بری میتونی بخندی حتی به زور میشه دقیقه ای فراموش کرد
اما دردی داشته باشی که بدونی خوب نمیشه دردی باشه که باهاش مرگتو به چشم ببین خیلی بده اینکه هیچجوره با هیچ دارویی خوب نشی حتی تهش منجر بشه به همیشه رفتنت اونم درصورتی که کلی درد کشیدی و...
جسمی بدترهنوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خوب دختر خوب اون دردی که میگه روحی هم کنارش داره! همش فکرش درگیره
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مدیونین فک کنین ابروهامو برداشتم
فابریکه کاملن :)) -
جسمی بدتر از روحیه
جسمی بدترهنوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari میفهمم اره اونم هس
-
@دختر-بهار نمیدونم شاید اخر ماه
دختر پاییز آهان
پروف جدید مبارک️
-
جسمی بدتر از روحیه
جسمی بدترهنوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ولی به هرحال خدا برا کسی نیاره
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 عه عوض کردی
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا دقتی که تو کشیدن ابروهام داشتی رو تو زاویه فکمم داشته بودی من غمی نداشتم دیگه
-
دختر پاییز آهان
پروف جدید مبارک️
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار فدات
-
@roghayeh-eftekhari خوب دختر خوب اون دردی که میگه روحی هم کنارش داره! همش فکرش درگیره
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خب عقیده من اینه
هر کس عقده ای داره -
@f-seif-0 عه عوض کردی
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
اره -
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
-
amir ahmadi
مخاطب : سوادی بزرگ
سوادی را سوادی نیست انگار
که اینگونه کند با دل کلنجار
.
.
سوادی۱ : سوادی بزرگ
سوادی۲ : عقلنوشتهشده در ۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
مخاطب : سوادی بزرگ
سوادی را سوادی نیست انگار
که اینگونه کند با دل کلنجار
.
.
سوادی۱ : سوادی بزرگ
سوادی۲ : عقلناموسا اینو یادم نبود
یادش بخیر...
سوادی که دیگه ما رو کشته...
.
شرابم را بده ساقی که دیگر گشتهام فانی