هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani الان ک اومدی راضی هستی؟
راستش من از تجربی متنفر هم نبودم و از اولش بین ریاضی و تجربی مونده بودم
بعد چیزی که ترغیبم میکرد برم ریاضی این بود که تو اون رشته شغل های زیادی بودن نزدیک 10 الی 12 تا که خیلی دوسشون داشتم ولی تجربی فقط ژنتیک دوس داشتم و پزشکی ( از بس از بچگی تو گوشم خونده بودن دیگه مجبور به علاقه بهش شدم ) و خب پزشکی اون آرمانی که من بخاطرش اومدم تجربی نبود ژنتیک هم نمیذارن برم حتی امسال نذاشتن چون بازار کار نداره تو فامیلمون بیکار داریم فارغ التحصیل این رشته
الان هم باید بگم آره راضیم ولی اگه یبار دیگه بخوام انتخاب رشته برا دبیرستان بکنم خیلی خیلی بیشتر درباره ش تحقیق میکنم با دید بازتر -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani الان ک اومدی راضی هستی؟
راستش من از تجربی متنفر هم نبودم و از اولش بین ریاضی و تجربی مونده بودم
بعد چیزی که ترغیبم میکرد برم ریاضی این بود که تو اون رشته شغل های زیادی بودن نزدیک 10 الی 12 تا که خیلی دوسشون داشتم ولی تجربی فقط ژنتیک دوس داشتم و پزشکی ( از بس از بچگی تو گوشم خونده بودن دیگه مجبور به علاقه بهش شدم ) و خب پزشکی اون آرمانی که من بخاطرش اومدم تجربی نبود ژنتیک هم نمیذارن برم حتی امسال نذاشتن چون بازار کار نداره تو فامیلمون بیکار داریم فارغ التحصیل این رشته
الان هم باید بگم آره راضیم ولی اگه یبار دیگه بخوام انتخاب رشته برا دبیرستان بکنم خیلی خیلی بیشتر درباره ش تحقیق میکنم با دید بازتر -
HADAF MAN جنگیندن با تحمل کردن فرق داره!
-
@yasin-sheibak نمی دونم منظورت چیه ولی
من مشکلی با درد روحی ندارم چون میدونم چجوری حالمو خوب کنم
ولی برا جسمی فقط باید تحمل کنمHADAF MAN جسمی که تحمله ولی بعضی از دردای روحی خیلی قشنگن
فک کنم مریضم تو این زمینه -
@mitra-ism-rahmani
خوب کرد نذاشت بری رشته ی ریاضی
من یکی از دوستامم میخواست بره رشته ی ریاضی داداشش اومد تو مدرسه برگه ی انتخاب رشته اشو جلو روش پاره کرد
بش گفت تو مگه منو نمیبینی ک 7 سال دانشگاه صنعتی شریف خوندم و الان بیکارم مگه خدا زدت میخوای بری ریاضی
خلاصه میخوام بگم رشته ی ریاضی زیاد منبع خوبی برا درامد زایی نیست
هرچند عده ای استثنا تو هر رشته ای وجود دارهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
خوب کرد نذاشت بری رشته ی ریاضی
من یکی از دوستامم میخواست بره رشته ی ریاضی داداشش اومد تو مدرسه برگه ی انتخاب رشته اشو جلو روش پاره کرد
بش گفت تو مگه منو نمیبینی ک 7 سال دانشگاه صنعتی شریف خوندم و الان بیکارم مگه خدا زدت میخوای بری ریاضی
خلاصه میخوام بگم رشته ی ریاضی زیاد منبع خوبی برا درامد زایی نیست
هرچند عده ای استثنا تو هر رشته ای وجود دارهچه خشن
مامانم رشته ش ریاضی بود که مخالف نبود و بابام مخالف ترین بود
اما خب برا شغل نمیگفتن بیشتر برا اینکه محیط کارش مردونه س و اینجور تعصبا -
HADAF MAN جسمی که تحمله ولی بعضی از دردای روحی خیلی قشنگن
فک کنم مریضم تو این زمینه -
HADAF MAN صبر کن همه چی درست میشه ایشاالله
-
HADAF MAN صبر کن همه چی درست میشه ایشاالله
-
HADAF MAN انکار چیزی رو خوب نمیکنه جز اینکه خودتو بدرتر نابود کنه
-