هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
romisa نه ماشینه مهم تره
پشت امپرش بیشتر به بنز های قدیمی میخوره حدسه البتهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak من فقط میتونم ماشینا رو به دو دسته ی شاسی بلند و غیرشاسی بلند تقسیم کنم
-
@roghayeh-eftekhari اشکال نداره از من بدتر نیستی که سر جغرافیا عمیق رو عیقم گفتم چهره دوستام دیدن داشت
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده@yasin-sheibak جام خالی بخندم
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa درود برتو
-
@roghayeh-eftekhari عجب
-
@roghayeh-eftekhari میدونی سر چه کلاسی خیلی حال کردم؟
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi عالی🥰🥰
-
@roghayeh-eftekhari عجب
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak منو ندیدین بابام میگه یه کسی در حال مرگم باشه تو مبادا خنده ات بگیره دیگه اون بنده خدا باید فاتحه اشو بخونه چون تو تا فرداام نمیری کمکش
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دو تا تفسیر آورد که هر دوتاش وصف حال منه
ممنونم ازت ساقی لطف کردی️
@Saghi-Mortazaviقربونت بازم خواستی بگو در خدمتم
@saghi-mortazavi فدای تو
️
-
@roghayeh-eftekhari میدونی سر چه کلاسی خیلی حال کردم؟
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نه چه کلاسی؟
-
@yasin-sheibak منو ندیدین بابام میگه یه کسی در حال مرگم باشه تو مبادا خنده ات بگیره دیگه اون بنده خدا باید فاتحه اشو بخونه چون تو تا فرداام نمیری کمکش
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari کلاس امادگی دفاعی چن هفته پیش سر کلاس با بابام داشتم بحث سیاسی میکردم چقدر حال داد
بابام فقط بخاطر اینکه نمره هامنو چک کنه کلاس برداشته -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
یه طوری ناپدیدش می کنم ک هیچکس حاضر نیس با من هم کاسه باشه یا شریک شه
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
ابببببلفضضضل
خداروشکر من زیاد پفچ نمیدوست وگرنه دعوامون میشد واس خوردنش -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خِش
-
@roghayeh-eftekhari کلاس امادگی دفاعی چن هفته پیش سر کلاس با بابام داشتم بحث سیاسی میکردم چقدر حال داد
بابام فقط بخاطر اینکه نمره هامنو چک کنه کلاس برداشتهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak عه چه جالب معلمن
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
ابببببلفضضضل
خداروشکر من زیاد پفچ نمیدوست وگرنه دعوامون میشد واس خوردنشنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi کلا هرکی بدونه منم اونجام یکی جدا میخره واسم میاره با خودش
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari معاون پرورشی بودش بازنشسته شد ولی کلاس امادگی داره دبیر خودمه اینقدر سرکلاس حال میده بحث سیاسی میکنیم پدر پسری
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari دوران داداشم معاون پرورشی مدرسه بود داداشم پادشاهی کرد برای خودش واقعا
-