هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak منو ندیدین بابام میگه یه کسی در حال مرگم باشه تو مبادا خنده ات بگیره دیگه اون بنده خدا باید فاتحه اشو بخونه چون تو تا فرداام نمیری کمکش
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari کلاس امادگی دفاعی چن هفته پیش سر کلاس با بابام داشتم بحث سیاسی میکردم چقدر حال داد
بابام فقط بخاطر اینکه نمره هامنو چک کنه کلاس برداشته -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
یه طوری ناپدیدش می کنم ک هیچکس حاضر نیس با من هم کاسه باشه یا شریک شه
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
ابببببلفضضضل
خداروشکر من زیاد پفچ نمیدوست وگرنه دعوامون میشد واس خوردنش -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خِش
-
@roghayeh-eftekhari کلاس امادگی دفاعی چن هفته پیش سر کلاس با بابام داشتم بحث سیاسی میکردم چقدر حال داد
بابام فقط بخاطر اینکه نمره هامنو چک کنه کلاس برداشتهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak عه چه جالب معلمن
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa میقولی پس!؟
ابببببلفضضضل
خداروشکر من زیاد پفچ نمیدوست وگرنه دعوامون میشد واس خوردنشنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi کلا هرکی بدونه منم اونجام یکی جدا میخره واسم میاره با خودش
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari معاون پرورشی بودش بازنشسته شد ولی کلاس امادگی داره دبیر خودمه اینقدر سرکلاس حال میده بحث سیاسی میکنیم پدر پسری
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari دوران داداشم معاون پرورشی مدرسه بود داداشم پادشاهی کرد برای خودش واقعا
-
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار گربه هم خوبه ولی سگ یچی دیگس
-
@roghayeh-eftekhari معاون پرورشی بودش بازنشسته شد ولی کلاس امادگی داره دبیر خودمه اینقدر سرکلاس حال میده بحث سیاسی میکنیم پدر پسری
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak الهی بچه هاام میدونن؟
حیف من مامانم معلم ریاضی و هنرم بود باهم بحث نمیکردیم بیشتر دوتایی کلاس میذاشتیم رو سرمون -
@roghayeh-eftekhari دوران داداشم معاون پرورشی مدرسه بود داداشم پادشاهی کرد برای خودش واقعا
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak شانس ندارید
-
@دختر-بهار گربه هم خوبه ولی سگ یچی دیگس
@yasin-sheibak از چه لحاظ؟
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am نیستی زیبا
-
@yasin-sheibak الهی بچه هاام میدونن؟
حیف من مامانم معلم ریاضی و هنرم بود باهم بحث نمیکردیم بیشتر دوتایی کلاس میذاشتیم رو سرموننوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره بابا همه میدونن من تو همه مدارس به لطف بابام سرشناسم هیچ کاری نمیتونم بکنمم
البته بچه گلی هستم بی حاشیه -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi کرانچی ام خوبه
تخمه هم ک عالی -
@دختر-بهار من سگ بیشتر خوشم میاد وفا داریش خیلی خوبه
-
یه صندلی دارم
اسمشو گذاشتم مشکی