هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saudade 19 ما که خیلی خوشحال میشیم آلایی ها بعد از کنکور هم باهامون همکاری کنن😍
ایشون از رتبه برتر ها بودن و سابقه تدریس داشتنmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشون از رتبه برتر ها بودن و سابقه تدریس داشتناگه از منم دعوت کنین، تدریس میکنم
بطور عادی توی هاروارد تدریس میکنم -
zeinab dehghani والا دگ باش حرف نمیزنم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
تو مثلا اینط فرض کن که هیچ جایی باش در ارتباط نیسم
تل دیلیت زد
تگش کن همینجا شاید زیر ابی میاد چک میکنه:face_with_tears_of_joy:@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani والا دگ باش حرف نمیزنم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
تو مثلا اینط فرض کن که هیچ جایی باش در ارتباط نیسم
تل دیلیت زد
تگش کن همینجا شاید زیر ابی میاد چک میکنه:face_with_tears_of_joy:پلیدامون هم ک یکی دوتا نیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
@Ermia-Mirzakhani حالا تولدت هروقت هست....ولی توی همین ماهِ به قولِ خودتون جذاب که هست..
پس مبارک باشه برا خودتون و تمام کسایی ک شمارو دارن.
بهترینا براتون.
چشماتون همیشه خندون.
ودعاها وآرزوهای دیگه
نیای و جواب ندی هم عیبی نداره.
راحت باش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi درباره فیزیولوژی و آناتومی زنان
بلوغ و غیره
بعدم بارداری و تغییرات مادر در این دوران
زایمان و مراحل بعدش
نگهداری نوزاد و غیره😐😂
جذابه درسش
سختم نیست
ولی عدداش رو مخ من صخره نوردی میکنه😑وای چه بامزه😍
معلومه درس جذابیه
فک کن داری ریاضی میخونی اصن😐😂@saghi-mortazavi اتفاقا یه بخش ریاضی هم داره که باید تاریخ زایمان رو مشخص کنیم😑😂
-
zeinab dehghani
آهنگین شد 🥲😍
یور ولکام😋@saghi-mortazavi :sparkles: :sparkles: :sparkles:
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشون از رتبه برتر ها بودن و سابقه تدریس داشتناگه از منم دعوت کنین، تدریس میکنم
بطور عادی توی هاروارد تدریس میکنم@infinitie-a بله حتما.
با کمال میل -
maryam111 خب کی دعوتنامه میفرستید؟
-
zeinab dehghani 😐😂😂😂😂اوکی
چه خبر؟@infinitie-a :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این چه خبر ک پرسیده میشه باید بگم خبر زیاد هست ولـــی..:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
بیخیال:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اومدن مانی هیست:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
اودمن کتابام:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi با شعر رفیقم کجاییِ چاووشی گذاشته بودی:)
پ.ن:وقتی چک میکنی کی کجا پست گذاشته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@infinitie-a :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: این چه خبر ک پرسیده میشه باید بگم خبر زیاد هست ولـــی..:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
بیخیال:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اومدن مانی هیست:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
اودمن کتابام:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani 😐😂😂
راستی دیدیش؟ فکر کنم گفتی وقتی کامل شد میخوای ببینیش
باید بگم که یه اسپین آف هم ازش میخواد تولید شه😐😂😂😂
اعع کتاب، چه کتابی؟؟؟ -
مریم!
زمان فارغ شدنِ ما از مشکلات و سختی هارو هم قربون دستت محاسبه کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: جلل الخالق تولد آذر ماهی ها
نرجس ک تاپیک زدن..
@Narjes-Hashemi میام تاپیکت ایشالله تبریک درست حسابی بدم:)
@Miss-Joker هنوز مونده و خودم بیام براااااات:face_with_tears_of_joy: :flexed_biceps_light_skin_tone:
@Ermia-Mirzakhani نمیدونم تاریخ روز رو ولی گفتی آذری هسی:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: بیا روزش روهم بگو مستر ارمیا:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نرجس ک تاپیک زدن..
@Miss-Joker هنوز مونده و خودم بیام براااااات:face_with_tears_of_joy: :flexed_biceps_light_skin_tone:
@Ermia-Mirzakhani نمیدونم تاریخ روز رو ولی گفتی آذری هسی:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: بیا روزش روهم بگو مستر ارمیا:face_with_tears_of_joy:ای جانم
😂 -
@saghi-mortazavi با شعر رفیقم کجاییِ چاووشی گذاشته بودی:)
پ.ن:وقتی چک میکنی کی کجا پست گذاشته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani 😍😍😍😍
خیلی بهش میومد ،انگار منتظره😂😂😂

اینم هست
نمیدونم چرا میدوستمشون خیلی ارامش دارن😋 -
zeinab dehghani 😍😍😍😍

اینم هست
نمیدونم چرا میدوستمشون خیلی ارامش دارن😋@saghi-mortazavi ساقی بهش بگو شبیه منه 😂😌😐
-
zeinab dehghani 😐😂😂
راستی دیدیش؟ فکر کنم گفتی وقتی کامل شد میخوای ببینیش
باید بگم که یه اسپین آف هم ازش میخواد تولید شه😐😂😂😂
اعع کتاب، چه کتابی؟؟؟@infinitie-a :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آره.از پارسال منتظرم هروقت کامل شد ببینمش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: .
اگه بدونی چقدر سخته ک هی تیکه تیکه میاد و باید مراقب باشی ک اینطرف اونطرف برات اسپویل نشه:broken_heart: :neutral_face: :neutral_face:
دوتا کتابای دانشگام ک سفارش داده بودم
پ.ن:مثل بچه دوساله ها اینقده خرذوقم از اومدن کتابام ک به همه هم گفتم:broken_heart: :neutral_face:
بله اکنون با زینبِ دوساله حرف زدید:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دز دوم واکسنت رو زدی؟!
@mitra-ism-rahmani اوندفعه ایی باهم بودیم ک پرسیدم..تو چی ؟ -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نرجس ک تاپیک زدن..
@Ermia-Mirzakhani نمیدونم تاریخ روز رو ولی گفتی آذری هسی:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: بیا روزش روهم بگو مستر ارمیا:face_with_tears_of_joy:ای جانم
😂@miss-joker عاطفههههههههههه:star-struck:
چطوری؟ -
@miss-joker عاطفههههههههههه:star-struck:
چطوری؟zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker عاطفههههههههههه:star-struck:
چطوری؟زینبببببببب 🤩😍😂
خوبممم تو چطوری؟😋💕 -
@saghi-mortazavi ساقی بهش بگو شبیه منه 😂😌😐
این پست پاک شده! -
zeinab dehghani 😍😍😍😍

اینم هست
نمیدونم چرا میدوستمشون خیلی ارامش دارن😋@saghi-mortazavi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عزیزوم.
قشنگه انصافن:sparkles: -
@saghi-mortazavi اوهوم خیلی😍
اون تیکه که درباره صدای قلب بچه توضیح میداد خیلی جذاب بود واسم
یاد روزی افتادم که اولین بار صدای قلب خواهرم رو شنیدم😅