هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi زرعشک میقولی؟🥲😂
@masoumeh-shokrollahi
نه تلشه نمیقولم😶🥲😂 -
نمیدونم چرا و چطور همه چی انقدر یهویی خراب شد :))))
-
که گر رنج به جان میرسد ،امید دواست...💫
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چتاتون نوش جونتون:broken_heart:
پ.ن:میدیونید فکرکنین الان حسادت نبود
به قول پرویزی:حســــد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:منظورم از حال میده، حرص دادن بود😂😂😂😂😂😂
چت من که پشه هم پر نمیزنه
از این خار و خاشاک ها توش زده😂 تار عنکبوت هم هس😂
😂😂😂😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a :broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چتاتون نوش جونتون:broken_heart:
به قول پرویزی:حســــد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:منظورم از حال میده، حرص دادن بود😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یکم تمیز کن چتت رو
فقط گروخاکش رو وقتی بتکون ک ما نباشیم خاکی بشیما:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چتم اگه باز بشه میام نقطه میفرستم برات
پ.ن:به یاد امامزاده ک برای حرص دادن ما پشت سرهم نقطه میفرستاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
کل صفحه قرمز میشد
:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi پس نقول🥲😂
-
zeinab dehghani کی بود که گف پاتینگا🥲😂
خدا بده از این خاله ها😂👋@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani کی بود که گف پاتینگا🥲😂
خدا بده از این خاله ها😂👋:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کی صدا زد قاطینگا🥲
ارادت داریم:hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
فعلا ک اون دوتا جوجو ع این خاله ها دارن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
آخه -
@saghi-mortazavi ساقی چی چی پاک کردی😐🔪
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم خوبممممم
پ.ن:وقتی اینجام و بادوستام حرف میزنم قطعن خوب میشم دیگه:sparkles: :sparkles:
خبر رو همین الان برا ساقی تو تل و برای مشکین همینجا گفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
برا توهم بگم باز ک دوتا کتابای دانشگاک امروز بهم رسیددددد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خب خداروشکر 😂😋
عععع به سلامتی😌😂zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
امروز عکسشو دیدم در وهله (وحله )اول حس کردم شبیه توعه 😂😂😂:neutral_face: بخندم یا گریه کنم؟!
عاطی عکستو به ما نشون نمیدی؟1
تخفیف میدم با ماسک هم قبوله:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:باشه✋🏻😂
@saghi-mortazavi از الان بگم عاطی کجاش شبیه منه؟؟!:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:نمیدونم به خودم امیدوارم بشم یا از خودم ناامید بشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:بی تربیت منم داری میزنی تخریب میکنی😂😂😐🔪
-
@saghi-mortazavi پس نقول🥲😂
@masoumeh-shokrollahi باچ🥲💫
-
آخه@infinitie-a نائنگی بقول حرص نقول😐😂
-
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
نگذره نگذره😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این ابوعلی سینا و نیما آخرش منو بی آبرو میکنه
تو گروه بعد از مدت ها رفتم ببینم چه خبره ک یکی از بچه ها گفت بیشترین جایی ک از شهر ما رفتین کجاست؟!
من نوشتم مقبره ابوعلی نیما:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
رسمن سنا شون منو با خاک یکسان کرد:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:ابوعلی سینا منو ببخش ک با داداشت ابوعلی نیما شوخی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو جدی نگیر باوخراب کردی کع ابجی🤣🤣🤣🤣🤣
ابو علی نیما🤣🤣🤣🤣
ابو علی سینا ازت بگذره ان شاءالله تعالا😂@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
نگذره نگذره😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو گروه بعد از مدت ها رفتم ببینم چه خبره ک یکی از بچه ها گفت بیشترین جایی ک از شهر ما رفتین کجاست؟!
من نوشتم مقبره ابوعلی نیما:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
رسمن سنا شون منو با خاک یکسان کرد:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:ابوعلی سینا منو ببخش ک با داداشت ابوعلی نیما شوخی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو جدی نگیر باوخراب کردی کع ابجی🤣🤣🤣🤣🤣
ابو علی نیما🤣🤣🤣🤣
ابو علی سینا ازت بگذره ان شاءالله تعالا😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه فاتحه و یه دور ختم قران برا سیناشون بزارم نکنه ازم بگذره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😂😂😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یکم تمیز کن چتت رو
فقط گروخاکش رو وقتی بتکون ک ما نباشیم خاکی بشیما:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چتم اگه باز بشه میام نقطه میفرستم برات
پ.ن:به یاد امامزاده ک برای حرص دادن ما پشت سرهم نقطه میفرستاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
کل صفحه قرمز میشد
:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani
😂😂😂اوکی -
zeinab dehghani چشم🥲😋
zeinab dehghani چشم🥲😋
اومدی تو سط اول چتام:)
-
شورشو در اوردم😐😂
-
@saghi-mortazavi 🥲🥲👋
-
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
ابو علی نیما🤣🤣🤣🤣
ابو علی سینا ازت بگذره ان شاءالله تعالا😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه فاتحه و یه دور ختم قران برا سیناشون بزارم نکنه ازم بگذره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani
جمیعا فاتتتتتحههههههه🤣🤣🤣 -
@infinitie-a نائنگی بقول حرص نقول😐😂
@masoumeh-shokrollahi آخه نگاا توروخدا😕
😑😑😑😑😑 -
zeinab dehghani چشم🥲😋
zeinab dehghani چشم🥲😋
سعادت بسی زیاد 🥲😍