هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani
اوهوم درست میگی...
راستی خوبی؟💙✨@sania-andiravan
چیزی شده همه بهم میگن خوبی؟!:face_without_mouth:
آره باو من خوبم.:beaming_face_with_smiling_eyes: :sparkles:
مگه میشه پیام از سانیا دید و بد بود؟:hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: -
@masoumeh-shokrollahi آخه نگاا توروخدا😕
😑😑😑😑😑@infinitie-a فکرشو نکن
نکنه به من داری میگی اینو😐😂
خودتو نگا😏😂 -
@saghi-mortazavi خودمم همچین حسیو دارم😂😂😂
-
@saghi-mortazavi خودمم همچین حسیو دارم😂😂😂
-
@infinitie-a فکرشو نکن
نکنه به من داری میگی اینو😐😂
خودتو نگا😏😂@masoumeh-shokrollahi اوکی
-
@saghi-mortazavi ساقی چی چی پاک کردی😐🔪
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم خوبممممم
پ.ن:وقتی اینجام و بادوستام حرف میزنم قطعن خوب میشم دیگه:sparkles: :sparkles:
خبر رو همین الان برا ساقی تو تل و برای مشکین همینجا گفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
برا توهم بگم باز ک دوتا کتابای دانشگاک امروز بهم رسیددددد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خب خداروشکر 😂😋
عععع به سلامتی😌😂zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
امروز عکسشو دیدم در وهله (وحله )اول حس کردم شبیه توعه 😂😂😂:neutral_face: بخندم یا گریه کنم؟!
عاطی عکستو به ما نشون نمیدی؟1
تخفیف میدم با ماسک هم قبوله:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:باشه✋🏻😂
@saghi-mortazavi از الان بگم عاطی کجاش شبیه منه؟؟!:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:نمیدونم به خودم امیدوارم بشم یا از خودم ناامید بشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:بی تربیت منم داری میزنی تخریب میکنی😂😂😐🔪
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه بابا شما ندید بگیر من عاطی رو تخریب نمیکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone: -
@sania-andiravan 😂 ینی
اون read .. رو مث من خاموش کن
نه میبینی طرف سین زده پیامتو
نه طرف میبینه که سین زدی پیامشو😐😂 -
@masoumeh-shokrollahi اوکی
@infinitie-a اوه اوضاع خرابه
-
@saghi-mortazavi ساقی چی چی پاک کردی😐🔪
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: منم خوبممممم
پ.ن:وقتی اینجام و بادوستام حرف میزنم قطعن خوب میشم دیگه:sparkles: :sparkles:
خبر رو همین الان برا ساقی تو تل و برای مشکین همینجا گفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:
برا توهم بگم باز ک دوتا کتابای دانشگاک امروز بهم رسیددددد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:خب خداروشکر 😂😋
عععع به سلامتی😌😂zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
امروز عکسشو دیدم در وهله (وحله )اول حس کردم شبیه توعه 😂😂😂:neutral_face: بخندم یا گریه کنم؟!
عاطی عکستو به ما نشون نمیدی؟1
تخفیف میدم با ماسک هم قبوله:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:باشه✋🏻😂
@saghi-mortazavi از الان بگم عاطی کجاش شبیه منه؟؟!:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:نمیدونم به خودم امیدوارم بشم یا از خودم ناامید بشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:بی تربیت منم داری میزنی تخریب میکنی😂😂😐🔪
-
@miss-joker :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه بابا شما ندید بگیر من عاطی رو تخریب نمیکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه بابا شما ندید بگیر من عاطی رو تخریب نمیکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:😂😂😂
نه اینجوری نمیشه
بیا تل🤣🔫 -
zeinab dehghani
جمیعا فاتتتتتحههههههه🤣🤣🤣@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
جمیعا فاتتتتتحههههههه🤣🤣🤣:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آره قربون دستتون سری یکی بخونین شاید زودتر راضی شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@masoumeh-shokrollahi اوکی
-
@miss-joker هیچی اشتباه فهمیده بودم پاکیدم😐🤣
عا فهمیدم 😂😐
-
نه بابا شما ندید بگیر من عاطی رو تخریب نمیکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers_light_skin_tone:😂😂😂
نه اینجوری نمیشه
بیا تل🤣🔫@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه اینجوری نمیشه
بیا تل🤣🔫ایدی و رد و بدل کنم یا داری؟😐🤣
-
@sania-andiravan
مگه میشه پیام از سانیا دید و بد بود؟:hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan
مگه میشه پیام از سانیا دید و بد بود؟:hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:نه بابا عزیزم یه حال و احوال پرسی کنم😂💙✨💚
خداروشکر که خوبی😁
قربونت عزیزدلم🍓💙 -
@saghi-mortazavi 😑😑😂😂😂😂
-
-
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه اینجوری نمیشه
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه اینجوری نمیشه
دارمممم 😂😌