هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@sania-andiravan  ینی ینی 
 اون read .. رو مث من خاموش کن
 نه میبینی طرف سین زده پیامتو
 نه طرف میبینه که سین زدی پیامشو  0-0ftm جلل الخالق همه خو از 30 شارژشون بیشتره:/ 
 فقط منم ک همیشه کم دارم 
- 
حالا بیا بی اعتنا شو  
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani 
 جمیعا فاتتتتتحههههههه        
 آره قربون دستتون سری یکی بخونین شاید زودتر راضی شد   zeinab dehghani بارون نمیاد ،بریم زیر بارون بیشتر دعا مون میگیره🥲 
- 
@infinitie-a اوه اوضاع خرابه @masoumeh-shokrollahi به قول یکی، ها  
- 
0-0ftm جلل الخالق همه خو از 30 شارژشون بیشتره:/ 
 فقط منم ک همیشه کم دارم zeinab dehghani  تا همین یکی دو ساعت پیش 7 بود تا همین یکی دو ساعت پیش 7 بود  
 موقع امتحان استراحت کرد شارژ شد
- 
0-0ftm ://هیچی دیگه 
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani کی بود که گف پاتینگا🥲  
 خدا بده از این خاله ها       
 کی صدا زد قاطینگا🥲
 ارادت داریم 
 فعلا ک اون دوتا جوجو ع این خاله ها دارن   zeinab dehghani دیگ بقیشو بلد نیستینگا🥲  
 قدرشونو بدون من از این نعمت محرومم🥲
- 
برا من ۱۳ درصده   
- 
0-0ftm ://هیچی دیگه 
- 
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      
 نه بابا شما ندید بگیر من عاطی رو تخریب نمیکنم          
 نه اینجوری نمیشه
 بیا تل  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      
 نه اینجوری نمیشه
 بیا تل       
 الان دستم به تل نمیرسه.
 بفرس من شب بیام حض کنم   
- 
0-0ftm چه معانی ایی؟:| 
- 
@masoumeh-shokrollahi به قول یکی، ها  @infinitie-a مواظب خودت و چیزایی که فکرتو مشغول میکنه باش حواست باشه تو جایی هستی که حتی کوچیک ترین چیز ممکنه کلی به همت بریزه 
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      
 نه اینجوری نمیشه
 بیا تل  ایدی و رد و بدل کنم یا داری؟   @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      
 نه اینجوری نمیشه
 بیا تل  ایدی و رد و بدل کنم یا داری؟   امون بدین اگه مریم صدویازده کار چت منو راه ننداخت تهدیدش کنم با این مورد    
 maryam111
- 
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan 
 چیزی شده همه بهم میگن خوبی؟! 
 آره باو من خوبم.   
 مگه میشه پیام از سانیا دید و بد بود؟ نه بابا عزیزم یه حال و احوال پرسی کنم     
 خداروشکر که خوبی 
 قربونت عزیزدلم  @sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan 
 آره باو من خوبم.   
 خداروشکر که خوبی 
 قربونت عزیزدلم  ارادت داریم    
- 
0-0ftm چه معانی ایی؟:| 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker      
 نه اینجوری نمیشه
 بیا تل  ایدی و رد و بدل کنم یا داری؟   امون بدین اگه مریم صدویازده کار چت منو راه ننداخت تهدیدش کنم با این مورد    
 maryam111zeinab dehghani نه دیگه ایدیو داره ازچی دیگه استفاده کن   
- 
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan 
 آره باو من خوبم.   
 خداروشکر که خوبی 
 قربونت عزیزدلم  ارادت داریم    zeinab dehghani 
 مخلصم  
- 
zeinab dehghani بارون نمیاد ،بریم زیر بارون بیشتر دعا مون میگیره🥲 @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani بارون نمیاد ،بریم زیر بارون بیشتر دعا مون میگیره🥲 ما ک اینجا فقط سوز میاد:/ 
 شماها بارون ندارین؟
 برف ندارین؟

شعردانه
شعردانه

️
️