هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a آره باشه مینویسم میفرستم
البته اگه به اندازه ی من از مطالبش خوشت نیومد به من ربطی نداره ها@roghayeh-eftekhari میدونم. الان داری چطور فکر میکنی!
نباید نظر من راجع به این مسئله واست مهم باشه
یعنی منم خودم اینطوریماولی خب میدونم اشتباهه
مشکلی نداره، فوقش اینه من یه نظری میدم، که با نظر تو متفاوته -
0-0ftm سلام
-
@roghayeh-eftekhari ن بابا چه مزاحمتی
بفرما -
@roghayeh-eftekhari میدونم. الان داری چطور فکر میکنی!
نباید نظر من راجع به این مسئله واست مهم باشه
یعنی منم خودم اینطوریماولی خب میدونم اشتباهه
مشکلی نداره، فوقش اینه من یه نظری میدم، که با نظر تو متفاوته -
@f-seif-0 :// البته این تا حدودی واس پسرا هم صدق میکنه ها:/
-
خدایی مزخرف تر از معادله مثلثاتی و روابط درون کمانی به عمرم ندیدم
یکم بخوای خیر سرت ایده بزنی و با روش دیگه ای حل کنی ، گند میخوره تو کل جوابت از بیخ و بن
-
@infinitie-a چجور فکرمیکنم؟
نه بابا دارم میگم تو خوشت نیومد به من چه هرکسی یه نظری داره اگه نظر تو با من فرق کنه خب حق با توعه چون تو از دید خودت نگاه میکنی@roghayeh-eftekhari آفرین، همین
️
پ هیچ -
@roghayeh-eftekhari ن بابا چه مزاحمتی
بفرما@infinitie-a هدف از خلقت انسان چیه؟
اگر بنا رو بذاریم بر امتحان کردن بشر قبلی خب چرا اصلا اون بشر قبلی خلق شد؟؟؟
هدف اینه برسیم به خدا و همچنین لذت ببریم از این راه ، هدف اصلی و مفهوم کارهارو بفهمیم و رضایت خدارو بدست بیاریم و در اون دنیا جادوانه بشیم و یه سری پاداش بگیریم
خب اینکه همش شد به نفع ما ، فقط ماییم که سود میبریم چون خدا هیچ نیازی به عبادات حرفا و کارهای ما نداره و تمام این ها به نفع ماست ، پس هدف چی بوده؟؟ خدا با اینکارش چیو میخواسته؟؟ببین کلا من میگم خدا که تنهاست نیازی هم به وجود هیچ بشری نداره(اصلا به این شبهه ای وارد نمیکنم که خدا تنهاست)
خب حالا با توجه به اینا اصلا چرا بشر خلق کرد؟ ما و فرشته و اجنه و.... به چکارش میاییم؟؟ چه سودی براش داریم؟؟؟ اون که کامله هیچی کم نداره ما چی میتونیم بهش بدیم؟
در یک جمله هدف خلقت چی بوده؟؟؟ -
@roghayeh-eftekhari آفرین، همین
️
پ هیچ -
@f-seif-0 :// البته این تا حدودی واس پسرا هم صدق میکنه ها:/
-
maryam111 روزت مبارکک پرستارِ صبور
️
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخ فارماااا...
کاش یه کنترل وی میزدیم همه جزوه ها پیست میشد تو مغزمون/:اخ اونو اسمشو نیار ک دلم خونه ازش
فعلا دارم درد فردا رو به خودم می قبولونمromisa روزت مبارک خانم دکترِ مهربون
️
-
@infinitie-a هدف از خلقت انسان چیه؟
اگر بنا رو بذاریم بر امتحان کردن بشر قبلی خب چرا اصلا اون بشر قبلی خلق شد؟؟؟
هدف اینه برسیم به خدا و همچنین لذت ببریم از این راه ، هدف اصلی و مفهوم کارهارو بفهمیم و رضایت خدارو بدست بیاریم و در اون دنیا جادوانه بشیم و یه سری پاداش بگیریم
خب اینکه همش شد به نفع ما ، فقط ماییم که سود میبریم چون خدا هیچ نیازی به عبادات حرفا و کارهای ما نداره و تمام این ها به نفع ماست ، پس هدف چی بوده؟؟ خدا با اینکارش چیو میخواسته؟؟ببین کلا من میگم خدا که تنهاست نیازی هم به وجود هیچ بشری نداره(اصلا به این شبهه ای وارد نمیکنم که خدا تنهاست)
خب حالا با توجه به اینا اصلا چرا بشر خلق کرد؟ ما و فرشته و اجنه و.... به چکارش میاییم؟؟ چه سودی براش داریم؟؟؟ اون که کامله هیچی کم نداره ما چی میتونیم بهش بدیم؟
در یک جمله هدف خلقت چی بوده؟؟؟@roghayeh-eftekhari
جوابو نمیگم، تا اون سوالرو بگی
-
@roghayeh-eftekhari
-
@sania-andiravan
ممنون
همچنین__chakisaldva__ روزت مبارک صدرایِ عادل
-
@roghayeh-eftekhari