هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@masoumeh-shokrollahi وای معصومه آخرشم نفهمیدیم سرچی میگفتیم تویی تویی یه شب بعد امتحانا باید بشینم ببینم سرچی بود😑😂
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂حال داریا سر یه چی الکی بوده صد در صد ما همش چرت و پرت میگیم😂
-
parisa khany خب این پلیدم بخاطر همین با ماسک عکس گذاشت😕😂
@roghayeh-eftekhari چه ملت پلید شدن 😂 حالا اصلا تو چیکار چهره ملت داری 😐😂😂😂 بیا برو درست بخون 😂😂😂
-
-
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂حال داریا سر یه چی الکی بوده صد در صد ما همش چرت و پرت میگیم😂
-
Saudade 19 0 اها😂
چی شد اخراج شدین؟
اینجا همچین دوستایی داره دیگ😂@masoumeh-shokrollahi
آره به لطف اسپم خودم و دوستان به یه جایی رسوندم خودم و :face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari چه ملت پلید شدن 😂 حالا اصلا تو چیکار چهره ملت داری 😐😂😂😂 بیا برو درست بخون 😂😂😂
parisa khany من کاری ندارم خودش گذاشت 😂😐
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi آورین 😂😂
فدات🥲🥲
ستاره بچینی🥲🥲
-
@masoumeh-shokrollahi میدونم قطعا کل چتای منو تورو تو پی وی بریزن روهم دوتا پیام درست درمون ازش درنمیاد😑😂
ولی کنجکاو شدم اصلا😐😂@roghayeh-eftekhari یکی بشینه بخونشون قطعا به عقلمون شک میکنه😐😂
فهمیدی به منم بگو😂 -
parisa khany همین الان تکذییییب میکنم
گردن نمیگیرم😂😂😂😂@saghi-mortazavi نهههه ساقی گناه دالم 🥺😂😐💔 من از تو کادو میخوام 😂😐💔تازه یه چیز دیگه هم پارسال برام درست کردی اول حرف اسمم بود عکسش پی وی فرستادی اون هم هست امانتی بعد میگیرم 😂😂😂🖐🏻
-
@roghayeh-eftekhari 🥲🥲🥲
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@masoumeh-shokrollahi آورین 😂😂
فدات🥲🥲
ستاره بچینی🥲🥲
@saghi-mortazavi بقیشو چی میگف؟😐😂
-
@saghi-mortazavi نهههه ساقی گناه دالم 🥺😂😐💔 من از تو کادو میخوام 😂😐💔تازه یه چیز دیگه هم پارسال برام درست کردی اول حرف اسمم بود عکسش پی وی فرستادی اون هم هست امانتی بعد میگیرم 😂😂😂🖐🏻
parisa khany منم کادو میییخواااام🥲🥲🥲
باچه🥲😍
اع
اع
اعععععععععع
اووووننننن😍😍😍😍😍
باچ باچ😍😍😍 -
@roghayeh-eftekhari یکی بشینه بخونشون قطعا به عقلمون شک میکنه😐😂
فهمیدی به منم بگو😂 -
@masoumeh-shokrollahi
آره به لطف اسپم خودم و دوستان به یه جایی رسوندم خودم و :face_with_tears_of_joy:Saudade 19 0 ولی تو کیستی؟😂
یه روز بیا و بگو😐😂 -
parisa khany منم کادو میییخواااام🥲🥲🥲
باچه🥲😍
اع
اع
اعععععععععع
اووووننننن😍😍😍😍😍
باچ باچ😍😍😍@saghi-mortazavi چشممم ولی اول کادو میگیرم 😂😂😐
😍🤩🧡💛 -
@masoumeh-shokrollahi آره حالا معصومه همون تخته که برات تو تیمارستان که کنار خودمه رزور کردم بسه یا یدونه دیگهام برات بگیرم؟🤔😂
اوکی حله😂✋@roghayeh-eftekhari من همون یکیم برام اضافه🥲😂
-
Saudade 19 0 ولی تو کیستی؟😂
یه روز بیا و بگو😐😂@masoumeh-shokrollahi
ایشالا اخراجی بعدی اعتراف میکنم:face_with_tears_of_joy: -
@roghayeh-eftekhari من همون یکیم برام اضافه🥲😂
-
Saudade 19 0 ولی تو کیستی؟😂
یه روز بیا و بگو😐😂